Filter
Valmistava vuosi
Romania

Näytä kaikki Vuoden mittaiset valmennuskurssit Humanististen tieteiden opinnotssa Romaniassa 2019/2020

Vuoden mittainen valmennuskurssi on suunniteltu siten, että siitä on opiskelijoille hyötyä, kun nämä siirtyvät yliopisto-opintoihin ja yliopistotasoisiin, vaativiin kursseihin. Valmennuskursseilla yleensä luetaan, kirjoitetaan ja perehdytään historiaan. Erityisesti vieraiden kielten oppimista ja ymmärtämistä painotetaan.

Humanistiset ja yhteiskuntatieteet on täydellinen ainekokonaisuus niille opiskelijoille, jotka haluavat oppia hyvin monenlaisia asioita ja taitoja, sillä he tietävät, että voivat vain monipuolisella osaamisella taata itselleen mahdollisimman suuren vapauden lopullista uravalintaa tehdessään.

Romanian yliopistojen tutkintoja arvostetaan ja tunnustetaan Euroopassa ja sen ulkopuolella, alin lukukausimaksut ja elinkustannusin Euroopassa. Romanialaiset on vanha ja rikas historia, varsinkin pääkaupungissa Bukarestissa, jossa on 2 miljoonaa ihmistä. Kansainväliset opiskelijat haluavat opiskella Romaniassa voi hakea joko opetus-ja tutkimus-tai valittu Romanian yliopisto, saadakseen hyväksymiskirje.

Suositut Kurssiopinnot Humanististen tieteiden opinnotssa Romaniassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Humanististen tieteiden opinnot, Romania

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Universitatea De Vest Din Timisoara

Kirjallisuuden, historian ja teologian tiedekuntaan liittyvien nykykielten laitosten tehtävänä on tarjota opiskelijoille korkeatasoista koulutusta vieraiden kielten ja ki ... [+]

Romanian kielen valmistautumisvuosi

Kirjallisuuden, historian ja teologian tiedekuntaan liittyvien nykykielten laitosten tehtävänä on tarjota opiskelijoille korkeatasoista koulutusta vieraiden kielten ja kirjallisuuden teoksissa. Opintosuunnitelmien uudet kansainväliset arviointiperusteet sekä uudet työmarkkinatarpeet määrittivät innovatiivisten, dynaamisempien ja käytännöllisempien koulutusstrategioiden toteuttamisen. Nykykielten laitos pyrkii myös saavuttamaan akateemista huippuosaamista ja parantamaan kansainvälistä näkyvyyttä. Kaikki tiedekunnan jäsenet ovat aktiivisesti mukana perusopetuksen ja jatko-opiskelijoiden opettamisessa perustaksi ymmärrystä laaja-alaisista tieteenaloista, joita seuraa mahdollisuus syvälliseen tutkimukseen valitulla alueella.... [-]

Romania Timișoara
Lokakuu 2019
Romanialainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi