Read the Official Description

Valtioneuvoston koululaisvalmennuksen valmistelevat kurssit on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat osallistua kansainvälisiin opiskelijoihin (AEIS) päästäkseen Singaporen hallitusoppilaitoksiin, kansainvälisiin instituutioihin 1, 2 tai 3 toissijaisiin, ja saavuttaa samanlainen opiskelijat Singaporen valtiollisista kouluista.

AEIS koostuu englannin kielen ja matematiikan keskitetystä testistä, joka arvioi hakijoiden englantilaista lukutaitoa, laskutoimitusta ja päättelykykyä. Kansainväliset opiskelijat, jotka eivät kykene osallistumaan AEIS-ohjelmaan syys-lokakuussa tai jotka ovat epäonnistuneet edellisissä AEIS-yrityksissä, voivat istua helmikuun / maaliskuun ylimääräiselle AEIS-järjestelmälle (S-AEIS).

* Vain pääsylle toissijaisille 1 ja 2 tasolle.

Kokeneet opettajat, laadunopetus

Singaporen yksityisen koulutuksen komitean jäsenenä TMC Academy opettajilla on vuosien kokemus ja laaja tietämys Singaporen opetusjärjestelmästä opetetusta opetussuunnitelmasta.

Kouluttajina meidän on huolehdittava opettajien korkeasta laadusta ja omistautumisesta opiskelijoihimme ja tarjottava eniten oppimisympäristöä.

Opiskelijat osallistuvat pieneen luokkaympäristöön, jossa tutkimustekniikoita, opiskelutaitoja ja henkilökohtaista valmennusta käytetään laajalti päivittäin. Lisäksi opiskelijoiden suorituskyvyn etenemistä seurataan ja parannetaan omalla sisäisellä valvontajärjestelmällä.

Kampukset Tilat TMC Academy

Meidän kampus sijaitsee Middle Roadissa kahden korttelin kolmessa kerroksessa Singaporen perintörakennuksessa, jota modernisimme kokonaan vuonna 2012.

  • KATTAVA OPPIMINEN

On olemassa yhteensä 25 luokkahuonetta, koulutus- ja keskustelutilat, 3 atk-laboratoriota, 1 luentosali ja muut huoneet, kuten majoituskoulutushuone ja ruoka

  • WIFI-LIITÄNNÄT

TMC on perustanut Campus-laajuiset langattomat verkot kaupungin kampuksella sekä henkilökunnan että opiskelijoiden käyttöön. Opiskelijat voivat nyt käyttää online-resursseja ja tehdä projektejaan oppituntiensa välillä langattomissa tiloissaan molempien kampusten sisällä. TMC-langattomat verkot on suojattu WPA (Wifi Protected Access) -suojausprotokollalla ja MAC-osoitteen suodatuksella. Ne on linkitetty 10 Mbps: n kiinteällä johdolla Internetiin.

  • HANKKEEN KESKUSTELUHUONE

Huone unelmoida todellisuuteen. Projektikeskusteluhuone antaa opiskelijoille mahdollisuuden tavata ja keskustella projekteista omalla mukavuudellaan. Opiskelijat käyttävät keskusteluhuonetta aivoriihi ja käsitteellistämiseen. Vahva ja laaja opiskelijamallinnus mahdollistaa monipuolisen opiskelijavaihdon kulttuurivaihdon. Akateemit käyttävät sitä myös henkilökohtaisten neuvottelujen suorittamiseen opiskelijoille oppituntien jälkeen.

Ohjelmassa tarjotaan TMC Academy

otto
Program taught in:
Englanti

See 9 more programs offered by TMC Academy »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä