Työtoveri soveltavan tieteen ruokakulttuurin hallinta
Ancilla College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Donaldson, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Sep 2024
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Rakensimme ruokasalin ja opiskelijaelämään keskus, jossa on opetus keittiö vuonna 2016. Voisit olla ensimmäisten joukossa luokan uudessa ruokakulttuurin ohjelma.
AAS in ruokakulttuurin hallinta valmistelee Ancilla opiskelijat menestyksekkään uran kasvava ala. Ammattikäyttöön työskentelevät ravintoloissa, lomakeskukset, hotellit, sairaalat, ja pääkonttori.
Koska kokki, monille ihmisille, on ensimmäinen askel rakentaa liiketoimintaa ruokapalvelu tai keinona hallintaan. Löydät kokit yksityiskodeissa, kyytiin risteilyalukset, ja koska myyjät huippuluokan ruokaa kuorma.
Kurssit Saatavana tämän Major
- Tyypin Professional Cooking (CRT 101)
- Basic Food valmistelu (CRT 102)
- Puhtaanapito ja turvallisuus (CRT 103)
- Intro Ruoka ja juoma Industry (CRT 104)
- Intro Leivonnaiset & Leivonta (CRT 105)
- Menu Planning & Design (CRT 106)
- Inventory Control & Purchase (CRT 107)
- Intro Vineyards juoma (CRT 108)
- Alueellinen ja kansainvälinen keittiö (CRT 109)
- A La Carte I (CRT 210)
- A La Carte II (CRT 211)
- Ravintola asettelu ja suunnittelu (CRT 212)
- Garde Manger (CRT 213)
- Culinary Externship (CRT 299)
Mitkä ovat uran vaihtoehtoja tämän ohjelman?
- Ammatillinen kokki
- Ruoanvalmistus teknikko
- line cook
- Leipuri
- Elintarvikkeiden turvallisuus tarkastaja
- ravintolapäällikkö
- sous kokki
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Yliopiston jatkokurssi Pyöreä gastronomia ja kasvistuotteiden akateeminen hoito KMO
- Madrid, Espanja
- Alcorcón, Espanja + 3 lisää
Tutkinto kulinaarisesta johtamisesta (CULN)
- Barrie, Kanada
- Online
Ammattimainen korkea-asteen tekninen kurssi catering- ja juomateollisuudessa
- Porto, Portugali