Read the Official Description

Associate in Arts Teatteritaiteen for Transfer tutkinto on tarkoitus valmistaa opiskelijaa siirtää neljän vuoden korkeakoulujen ja on erityisesti tarkoitus tyydyttää alemman jako vaatimukset ylioppilastutkinnon tutkinto teatteritaiteen klo California State University. Tiedot ja taidot tarjotaan tässä määrin johtaa opiskelijaa kehittämään perustavaa osaamista alalla teatteritaiteen myös aiheita ja kysymyksiä, jotka liittyvät maailmanlaajuiset, kansalliset ja paikalliset näkökohdat koulutusaloittain. Student ovat erilaisia ​​kursseja perusteet teatterin lukien alueet dramaattinen kritiikkiä, teoria, suorituskyky, tekninen vaiheessa ja valmistelun kaikilla teatterin taiteen tuotantoa.

Teatterin Arts AA-T tutkintoon vaaditaan loppuun suurten ja CSU General Education (40 yksikköä) tai IGETC (37-39 yksikköä) vaatimukset.

Kaikkien kurssien avulla täytetään duuri liitännäiskumppanien Taiteet tutkinto on suoritettava arvosanalla "C" tai parempi.

Teatteritaiteen

Teatteritaiteen laitos at Glendale yhteisön College poikkeaa muista. Meidän yhteisöresursseihin Etelä-Kaliforniassa ja pääsee läheisille Hollywood ja suurempi Los Angeles teatterin ja elokuvan yhteisöt, monet opiskelijat työskentelevät viihdeteollisuuden ja ottaa luokat ja osallistua tuotantojen GCC, jotta voidaan rakentaa heidän jatkaa ja lisätä niiden suorituskykyä kokemuksia.

Osasto on suoritusta tukevia ja toimintaa kaikki luokat keskittyvät ohjelmaa kahdesta kolmeen tuotantoja vuodessa, sekä useita opiskelija esittelee. Toiminta Laitoksen on suunniteltu antamaan opiskelijoille mahdollisimman kokemusta ja koulutusta vähiten aikaa ja vielä opiskelijat voivat muovata oma ohjelma perustuu heidän henkilökohtaisia ​​tavoitteita suorituskykyä.

Laitoksella on epätavallisen läheinen suhde Musiikki- ja Tanssiakatemia osastot kampuksella ja tuottaa yhden yksiköiden musiikillisia joka toinen vuosi. Tule ja liity meihin!

Program taught in:
Englanti
Glendale Community College

See 19 more programs offered by Glendale Community College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä