Read the Official Description

Culin 111 PERUSTEET ammattitaitoisesta ruoanlaitosta 1

(Ent Alku Ruoan valmistelu) 4 yksikköä Culinary Arts 111 esitetään johdanto ja periaatteiden soveltaminen elintarvikkeiden valmistuksessa kuluttajalle ammattilaiset. Opiskelu painottuu käytännön ruoanlaitto, makuista ja arviointi opettaa ammatillisen kulinaarisia tekniikoita. Kurssi korostaa myös, miten ainesosia ja kulinaarisia prosessit vaikuttavat tuotteen lopputulokseen.

Luento 1,5 tuntia. Laboratorio 7,5 tuntia.

Edellytys: Ei mitään.

Transfer luotto: CSU

Culin 112 PERUSTEET ammattitaitoisesta ruoanlaitosta 2

4,0 yksikköä Culin 112 on jatkoa Culinary Arts 111. Se on ottaa käyttöön ja periaatteiden soveltaminen elintarvikkeiden valmistuksessa. Opiskelu painottuu korkeat tuotantokustannukset standardeja, houkutteleva palvelu, käyttö asianmukaiset välineet, ja tehokas ajankäyttö. Kurssi korostaa myös työn yksinkertaistaminen, ravinnetarpeisiin, ja valmistelu erikoistuneita ruokaa.

Luento 1,5 tuntia Laboratory 7.5hours.

Edellytys: Culin 111 tai vastaava.

Transfer luotto: CSU

Culin 113 INSTITUTIONAALISET SANITAATIO KÄYTÄNNÖT Pitopalvelu JA RAVITSEMISALA

3 yksikköä Culinary Arts 113 tutkimuksia puhtaanapito käytäntöjen he suorittavat yksilön ja ravitsemistoiminta ja vieraanvaraisuus toimintaa. Se katsoo ehkäisyä ja valvontaa ongelmat kautta asiakas ja työntekijä kokemuksia. Aiheet ovat: miten estää ja ohjaus taudinaiheuttajien ja turvallista ruokaa handler käytäntöjä, suojella elintarvikkeiden kautta läpi perustamisesta, elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmät, Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) järjestelmä, integroitu tuholaistorjunta, työntekijöiden koulutus, ja valtion ja paikallisten määräysten mukaisesti. Opiskelija käyttää materiaaleja National Restaurant Association Educational Foundation loppuun ServSafe sertifiointiohjelma.

Luento: 3 tuntia Edellytys: Ei mitään.

Transfer luotto: CSU

Culin 116 INSTITUTIONAALISET ostaminen HOSPITALITY JA RAVITSEMISTOIMINTA

(Entinen Hospitality hankinnat, ostaminen, ja valinta) 3 kpl Culinary Arts 116 tarkastelee politiikan, menettelyt ja valvonta sekä niiden täytäntöönpanoa ostamista kauppatavaraa ja elintarvike- palvelun ja ravintola-alan yritykset mukaan lukien laitteet, palvelu ware, huonekalut, kalusteet, sopimus palvelut, ja ruoka ja juoma. Painopiste Kurssin on optimaalinen hankinta, osto, ja valinta politiikkaa ja menettelyjä ravitsemistoiminta ja ravintola-alan yritykset.

Luento 3 tuntia.

Edellytys: Ei mitään.

Culin 122 INTERNATIONAL RUOANVALMISTUS

3 yksikköä Culinary Arts 122 on johdanto kulinaarisia periaatteet ja tekniikat ovat peräisin maista ympäri maailmaa. Erityisiä alueita opetuksen piiriin kuuluvat valinta asianmukaiset välineet ja astiat, oikea valmistusmenetelmiä ja menettelyjä. Elintarvikkeiden valmistuksessa ja esitystapa ovat myös korostetaan.

Luento 3 tuntia.

Edellytys: Ei mitään.

Huomaa: Tämä kurssi voidaan ottaa 4 kertaa korostaa eri ruokaa joka kerta; korkeintaan 12 yksikköä voidaan ansaita.

Culin 124 BASIC LEIVONTA ja jälkiruoka MAKING

3 yksikköä Culinary Arts 124 on ammattimainen lähestymistapa kaikilla leivonnaiset keittiö sukua ravitsemistoiminta teollisuudelle. Kurssilla painotetaan eri menetelmiä kakku valmisteen sekä perusteet paistaminen tekniikkaa. Kurssi on suunniteltu antamaan opiskelijoille riittävästi tietoa ymmärtää teoksia leivonnaiset keittiö ja leipoa kauppa.

Luento 3 tuntia.

Edellytys: Ei mitään.

Huomaa: Tämä kurssi voidaan ottaa 2 kertaa; korkeintaan 6 yksikköä voidaan ansaita.

Culin 212 COMMERCIAL RUOANVALMISTUKSEEN

5.0 Units Culin 212 on tarkoitettu opiskelijoille jatkaa uran hotelli- ja ravintola-alalla. Opiskelija työskentelee kaupallisella hotellin keittiöön, jossa he oppivat laajamittainen ruoanvalmistukseen ja tuotantoa.

Luento 3 tuntia laboratorion 6 tuntia.

Edellytys: Culin 111.

Suositeltava valmistelu: Culin 112.

Culin 224 ADVANCED leivontaan ja PASTRY ARTS

5 yksikköä

Culinary Arts 224 keskittyy kehittyneiden näkökohtia leivonnassa ja leivonnaiset liittyvänä vähittäiskaupan leipomot sekä ruokapalvelu hotelleissa, ravintoloissa ja catering-toiminnan. Opiskelija soveltaa kehittyneitä tekniikoita käytännön laboratorio kokemus korkealaatuisten leivonnaiset tuotantoa, keskittyen eurooppalaiseen tyyliin tuotteita, kuten laminoitu taikina, leivonnaisia, kakkuja, petit nelosta, fancy jälkiruoat, tortes, vaahdot, suklaata ja makeisia. Koriste painottuen voimakkaasti.

Luento 3 tuntia. Laboratorio 6 tuntia.

Edellytys: Culinary Arts 124 tai vastaava.

Program taught in:
Englanti
Glendale Community College

See 19 more programs offered by Glendale Community College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä