Read the Official Description

osasto Mass Communications tarjoaa ohje pyrkivä toimittaja tai PR asiantuntija sekä yleissivistys opiskelijan tavoitteena on olla savvier median kuluttaja. Opiskelijat kiinnostunut uran sanomalehtiuransa löytävät luokat opettanut entinen Los Angeles Times-sanomalehden toimittaja. Osaston suosittu Mass Communications 101 kurssi on räätälöity yleissivistyksen opiskelijoille ja median suurten haluaa yleiskuvan joukkotiedotusvälineissä. Osasto on parhaillaan laajentumassa kolmas alue, PR.

Opiskelija voi ansaita Associates in Arts tutkinto Media / viestintä, Associate in Science Degree in Media / viestintäTai todistuksen loppuun in Tiedotusopin / PR.

ura Yhteenveto

Olisi lähes mahdotonta nykyihmisen kuvitella maailmaa ilman kirjojen, aikakauslehtien, sanomalehtien, television, radion, elokuvia, mainonta, internet, jne. Kaikki nämä paikat edustavat erilaisia ​​keinoja ja medioissa viestinnän. Viestintä on prosessi, jossa me hankkia tietoja, kantamme, ilmaista tunteita, tavoittaa toisiaan, ja lopulta vaihtaa tietoja. Kautta historian, kyky kommunikoida tehokkaasti on pidetty piirre koulutetun henkilön sekä mittari hänen / hänen henkisen kehityksen ja kyky vaikuttaa muihin. Vuonna tiedot iästä tänään ja huomenna, yksilöitä, jotka kykenevät artikuloida ajatuksiaan pätevästi taas osoittavat olennaista analyyttisiä taitoja ja laaja tietämys sosiaalisten, kulttuuristen ja liiketoiminnan osa viestinnän, todennäköisemmin onnistua ammatillisesti. Valmistuneet jotka excel viestinnässä ovat perinteisesti olleet edunsaajia paras työllisyysnäkymät. Ne arvostamia työnantajille heidän siirrettäviä taitoja. Koska monitieteinen koulutusaloittain, Communications kattaa monenlaisia ​​ammatillisia erikoisuuksia, kuten: Public Relations, Radio-TV-elokuva, tiedotusoppi tai journalismi, retoriikka, Ihmissuhde viestintä, mainonta, teatteri, Yhteisöviestinnän tai Communication Education. Opetusohjelmia ja alueilla painotukset vaihtelevat college.

On runsaasti määrä uravaihtoehtoja valmistuneiden koulutettu teorian viestintää. Tietyt kannat vaativat advanced degree. Esimerkiksi tulla opistoasteen ohjaaja, yksi on saada tohtorin tutkinnon, vaikka joissakin tapauksissa, ammattikorkeakoulut palkata ehdokkaan kanssa maisteriksi.

Ohjelman kuvaus

GCC Speech / Viestintä Associate in Arts opetussuunnitelman tarkoituksena on auttaa yksilöitä kehittämään tärkeitä taitoja sellaisilla aloilla kuin kieli, kuuntelu, määrätietoisuutta, konfliktien ratkaisemiseen, sanatonta käyttäytymistä, ryhmä ongelmanratkaisu ja kulttuurien viestintä. Ohjelma osallistujat ovat käyttöön taidetta tehokas julkinen puhuminen, kuten järjestäminen ja tarjoaminen informatiivinen ja vakuuttava puheita improvisoitu. Ohjelma on myös suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille ymmärrystä eri vaikuttavien tekijöiden jokapäiväisessä ihmisten välistä viestintää ja perus argumentointiin ja keskustelua periaatteita. Teoriat keskustelun painottaen ryhmän tuottavuutta ja suullinen viestintä järjestetään ryhmässä arvioidaan samoin.

Opiskelijat kiinnostunut jatkamaan kandidaatti olisi kuultava akateemisen ja / tai siirtää ohjaaja keskustella yliopiston siirron vaatimuksia.

Keskeiset taidot ja ominaisuudet

  • Lähtevät persoonallisuus, innostusta, luonnollinen taipumus sitoutua ja vakuuttaa muut.
  • Kunnianhimoinen, itse motivoitunut, päämäärätietoinen, pyrkimys täydellisyyteen, toimivat hyvin paineen alla.
  • Creative sanoilla, taiteellinen kuvia, ääniä ja muuta mediaa vaikutuksia.
  • Advanced kirjallinen viestintä, raportointi, editointi, julkinen puhuminen ja esiintymistaidot.
  • Keen käsitys psykologiaa, sosiaalinen ja kulttuurinen monimuotoisuus.
  • Vahva kriittistä ajattelua ja analyyttinen kyky.
  • Nauti tutkimiseen ja tutkimalla tietoja.
  • Halukkuus asioita yhtä käyttämällä erilaisia ​​taitoja.
  • Itsenäinen, mutta pystyy menestyksekästä yhteistyötä työtovereiden.
  • Tietokonelukutaidon, high-tech savvy, ja tieto joukkotiedotusvälineiden valmistustekniikat.
Program taught in:
Englanti
Glendale Community College

See 19 more programs offered by Glendale Community College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä