Read the Official Description

Koska laaja kirjo mallisovelluksessa alaan Graafinen suunnittelu se voi olla haastavaa määritellä Graafinen suunnittelu on tai mitä Graafinen suunnittelija tullit ovat ammattimaisessa ympäristössä.

Seuraavat tiedot on yritys kysymyksen selvittämiseksi, Mikä on graafinen suunnittelu?

Jos kysyt AIGA (American Institute of Graphic Arts) Ne määritellään graafinen suunnittelu: Graafinen suunnittelu, joka tunnetaan myös viestinnän suunnittelun, on taidetta ja käytännön suunnittelun ja suunnittelu ideoita ja kokemuksia näkö- ja tekstisisällön. Muoto viestintä voi olla fyysinen tai virtuaalinen, ja ne voivat sisältää kuvia, sanoja, tai graafisia muotoja. Kokemus voi tapahtua hetkessä tai pitkän ajan kuluessa. Työ voi tapahtua missä tahansa mittakaavassa, suunnittelusta yhden postimerkin kansallista postin opasteet järjestelmä, tai yrityksen digitaalinen avatar rönsyileviin ja toisiinsa digitaalisen ja fyysisen sisällön kansainvälisen sanomalehden. Se voi myös olla mihin tahansa tarkoitukseen, onko kaupallinen, koulutukseen, kulttuuriin tai poliittisia.

Yhdysvaltain Department of Labor määrittelee Graafinen suunnittelu kuten:

Graafiset suunnittelijat luovat visuaalisia konsepteja käyttäen tietokoneohjelmistoja tai käsin, kommunikoida ideoita, jotka inspiroivat, tiedottaa, ja valloittaa kuluttajille. Ne kehittävät yleinen ulkoasu ja tuotannon suunnittelu erilaisiin sovelluksiin, kuten mainokset, esitteet, lehdet, ja yritysten raportit.

Miksi Graafinen suunnittelu?

Jos kysyt 100 graafiset suunnittelijat, miksi he tulivat graafiset suunnittelijat olet luultavasti saada 100 erilaista vastausta.

Minulle graafinen suunnittelu oli tapa käyttää monia taitoja, olin kehitetty maailmaan kuvataiteen sisällä kaupallinen kuria, tai halusin suunnitella ja saavuttaa jonkinlainen taloudellinen turvallisuus.

TYÖYMPÄRISTÖ

  • Graafiset suunnittelijat työskentelevät yleensä studio, jossa heillä on pääsy Piirustuspöydät ja tietokoneita.
  • Graafiset suunnittelijat pidettiin noin 261600 työpaikkaa vuonna 2014.

Useimmat graafiset suunnittelijat kokoaikatyössä, mutta aikatauluja voi vaihdella työmääriä ja määräajat.

Vuonna 2014, noin 1 5 graafiset suunnittelijat olivat itsenäisiä. Graafiset suunnittelijat, jotka ovat itsenäisiä joutua säätämään niiden työpäivä vastaamaan asiakkaiden iltaisin tai viikonloppuisin. Lisäksi he voivat viettää aikaansa etsivät uusia projekteja tai kilpailevat muiden suunnittelijoiden sopimuksista.

Valtiot ja alueet, joilla on korkein julkistetun työllisyyttä, sijainti osamäärät, ja palkat tähän ammattiin tarjotaan. Saat luettelon kaikista alueita työtä tässä ammatissa, katso luoda räätälöityjä taulukot toiminto.

Program taught in:
Englanti
Glendale Community College

See 19 more programs offered by Glendale Community College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä