Read the Official Description

Tarjoamme täyden todistus, jossa 7 erikoisaloja.

 • Motion Graafinen suunnittelu (2d digitaalinen animaatio)
 • animaatiosuunnittelu
 • 3d Digitaalinen mallintaminen
 • 3d teksturointi
 • 3d Character Setup ja animaatio
 • Digitaalinen Sculpture
 • Video Game Design

Ammattilaiset opettavat luokkia kaikilla aloilla. Kaikki erikoisuus alueet aiotaan ottaa yli 4 lukukautta (useimmille opiskelijoille kaksi vuotta) ja pyritään tarjoamaan opiskelijoille lähtötasona taiteilijan taidot.

ura Yhteenveto

Animaattorit käyttävät piirrokset, kuvat, ohjelmat ja elektroniset työkalut visuaalinen kuvasto ja vaikuttaa elokuvien, mainokset, mobiililaitteet, videopelit, ja muussa mediassa. Tässä prosessissa, he voivat kehittää kuvakäsikirjoituksia, suunnitella ja käsikirjoitus animoituja kerronnan sekvenssit, ja avustamaan tuotannon koordinointia. Useimmat animaatio taiteilijat työskentelevät elokuva, televisio, pelisuunnittelu, ja mainonnan aloilla.

Animaatio on kehittynyt aidosti globaali liike. Top-laatu animaatio valmistetaan koko maailman maissa, kuten Espanjassa, Ranskassa, Koreassa, Australiassa ja Venäjällä. Tämän seurauksena se on tullut erittäin kilpailluilla työmarkkinoilla, jossa animaatio taiteilijat ovat arvioidaan niiden portfolio, osoittaa heidän yksilöllinen tyyli, visio ja taidot tasolla. Se on hyvin paljon "näytä minulle, mitä voit tehdä" ammatti. Vaikka luonnollinen lahjakkuus ja luovuus ovat ehdoton, ne ovat vain lähtökohta tiellä menestykseen. Vaikka alun perin, animaatiot tekniikka perustuivat käsin piirretty soluja, nykyään, animaatio hallitsee suurelta osin tietokoneella kuvia (CGI). Siksi erikoistunut ohjelmisto tiedot ja taidot ovat välttämättömiä lähes kaikki työt kuvataiteen alalla. Vaikka muodollinen koulutus ei juuri tarvita animaatiota taiteilijoille, koulutus voi olla merkittävä ero ehdokkaita, jotka ovat muuten yhtä päteviä. Monia hienoja oppilaitokset tarjoavat kursseja ja ohjelmia animaation, tietokonegrafiikan, multimedian, video vaikutuksia, ja graafinen suunnittelu.

Ohjelman kuvaus

Glendale yhteisön College tarjoaa ohjelmia Klassinen ja digitaalinen animaatio. Animaation sertifikaatit on suunniteltu tarjoamaan akateemisen ja käytännön oppimiskokemuksia yksilöiden suunnittelun uraa alalla animaation.

Oppimäärän joko ohjelmien liittyy monenlaisia ​​aiheita vaihtelevat taidehistoria, rakenne ja periaatteet suunnittelun, kuvan sukupolvi ja yhdistelmä, elämä piirustus kolmiulotteinen digitaalinen animaatio, mallintaminen, ja kinemaattinen animaatiotekniikat. Opiskelija pystyy hankkimaan tietoa animaation tarinan rakenne ja luonteen kehittymisen sekä saada teknisiä, esteettisiä ja käsitteellisiä taitoja kuvantamisen Photoshop. Klassinen animaatio ohjelma perehdyttää opiskelija perusperiaatteiden toimii ja liikkuvuuden teatteri. Käytännön projekteja on myös luoda animoituja lyhytelokuvia eri muodoissa.

Opiskelijat kiinnostunut jatkamaan kandidaatti olisi kuultava akateemisen ja / tai siirtää ohjaaja keskustella siirron vaatimuksia.

Keskeiset taidot ja ominaisuudet

 • Piirustus lahjakkuutta ja luova visio.
 • Ymmärtäminen muodon ja tietoa suunnittelun tekniikoita ja taiteen liikkuu merkin.
 • Tieto taustatietona ja asettelu.
 • Asiantuntemusta atk suunnitteluohjelmistot.
 • Kärsivällisyyttä, sitkeyttä, kekseliäisyyttä, kunnianhimoa.
 • Kykenevät toimimaan tehokkaasti ilman valvontaa ja osana joukkueen.

Related Ura osastot

 • Sketch Artist Graafinen suunnittelija 3D Modeler Video Game Designer Flash Animator Hahmon Rigger Painter ja Illustrator Cartoonist Stop Motion Animator Forensic Animaattori Texture Artist
Program taught in:
Englanti
Glendale Community College

See 19 more programs offered by Glendale Community College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä