Filter
Tutkintotodistus

Suositut Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Teologiassa

Jatko sertifikaatti tyypillisesti ansaitaan tai korkeakoulun jälkeen opiskelija on jo suorittanut kandidaatin tutkinnon. Tämä intensiivinen opinto on usein lyhyt ja opettaa kehittyneet, erikoistaitoja ja osaamista.

Mikä on jatko todistus teologian? Jatko todistus teologian avulla opiskelijat voivat tutkia uskontojen ja miten ne vaikuttavat maailmassa. Monet teologinen ohjelmissa keskitytään kristinuskon Raamatun käsitteitä ja periaatteita, ja kuinka uskonnollinen historia on vaikutusvaltainen nykypäivän maailmassa. Opiskelija voi ottaa kursseja, jotka kattavat aiheita kuten filosofian, teologian, ministeriö, kristinusko ja muut uskonnot, raamattutunteja ja historiasta. Riippuen niiden uran, opiskelijat voivat halutessaan keskittyä oppimiseen opettamaan raamatun, johtamistaitoja tai uskonnollisia perusteita.

Opiskelijat kokevat monia etuja ansaita jatko todistus teologian.Harkittuja tutkimus uskonnon usein ihmiset voivat elää ja työskennellä ennakoivasti, mitä ammattia he tulevat. Jos henkilö on kiinnostunut urasta teologian, tämä todistus voi auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Kustannukset jatko todistus teologian siihen vaikuttavat useat tekijät. Kustannukset vaihtelevat koulun ja alueesta, jolla se sijaitsee. Kukin ohjelma kiinnostaa kannattaa ottaa yhteyttä varten tarkat tiedot kustannuksista, jotka liittyvät tähän jatko todistus.

Monet ihmiset, jotka harjoittaa jatko todistus teologian tekevät niin kiinnostuksensa työskennellä kirkon sisällä joko papistoa tai johtajia. Jotkut kannat sisältävät lay johtaja, pastori, seminarian tai lähetyssaarnaaja. Jotkut kannat vaativat kehittyneitä tutkimuksia. Tämä jatko todistus voidaan käyttää väylän nämä tutkimukset, valmentaa opiskelijoita jäykkyys maisteriksi tai tohtorintutkinto.

Hakeminen jatko todistus teologian voidaan tehdä verkossa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Teologia

Catholic Distance University

Graduate todistukset ovat täydellinen niille, jotka ovat valmiita opiskelemaan teologiaa jatko-tasolla, mutta haluavat joustavuutta keskittyä opintojaan kiinnostavaan alu ... [+]

Tutkintotodistukset

Graduate todistukset ovat täydellinen niille, jotka ovat valmiita opiskelemaan teologiaa jatko-tasolla, mutta haluavat joustavuutta keskittyä opintojaan kiinnostavaan alueeseen pitäen vaihtoehdot avoimina.

Ohjelmaa tarjotaan teologian tutkijakoulun kautta, joka on nimetty komission akateemisen ehdokkaaksi teologisten koulujen liiton akkreditoinnissa. CDU: n teologinen korkeakoulu pyrkii tarjoamaan transformatiivista oppimiskokemusta digitaalisessa tilassa ja kehittämään johtajia uudelle evankelioinnille 2000-luvulla. Jatko-opinnot antavat syvällisen ja tarkan tutkimuksen teologian näkökulmasta jatko-tasolla. Ansaitut luotot ovat siirrettävissä MA-tutkinto-ohjelmaan, kun opiskelijat voivat myöhemmin päättää tutkinnon suorittamisesta.... [-]

Yhdysvallat Charles Town
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
St John's College

Niille, jotka haluavat hankkia jatkokoulutuksen teologian kautta lyhyen ohjelman kautta, tarjoamme diplomityön teologiassa, ministeriössä ja lähetystyössä, jonka Durhamin ... [+]

Niille, jotka haluavat hankkia jatkokoulutuksen teologian kautta lyhyen ohjelman kautta, tarjoamme diplomityön teologiassa, ministeriössä ja lähetystyössä, jonka Durhamin yliopisto on vahvistanut osana yhteisiä palkintoja. Tässä osa-aikaisessa kurssissa opiskelet tason 5 ja 6 moduulit, yleensä yli vuoden.

Tämä on helppokäyttöinen kurssi, joka on suunniteltu niille, jotka ovat suorittaneet tutkinnon toisessa oppiaineessa, ja haluavat pohtia heidän ammatillisensa kristillistä merkitystä

Tutkinnon sertifikaatit

Vuoden aikana opiskelet kolmea moduulia:

Ensimmäinen Raamatun opinnot käsittelee Vanhan ja Uuden testamentin eri teksteiden keskeisiä näkökohtia, esittämällä teidät nykyaikaisiin lähestymistapoihin raamatulliseen kritiikkiin ja luomalla tapoja käyttää Raamattua erilaisissa henkilökohtaisissa, ministeritason ja ammatillisissa tilanteissa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Nottingham
Request Info
Englanti
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi