Suositut Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Teologiassa

Jatko sertifikaatti tyypillisesti ansaitaan tai korkeakoulun jälkeen opiskelija on jo suorittanut kandidaatin tutkinnon. Tämä intensiivinen opinto on usein lyhyt ja opettaa kehittyneet, erikoistaitoja ja osaamista. Mikä on jatko todistus teologian? Jatko todistus teologian avulla opiskelijat voivat tutkia uskontojen ja miten ne vaikuttavat maailmassa. Monet teologinen ohjelmissa keskitytää… Lue lisää

Jatko sertifikaatti tyypillisesti ansaitaan tai korkeakoulun jälkeen opiskelija on jo suorittanut kandidaatin tutkinnon. Tämä intensiivinen opinto on usein lyhyt ja opettaa kehittyneet, erikoistaitoja ja osaamista.

Mikä on jatko todistus teologian? Jatko todistus teologian avulla opiskelijat voivat tutkia uskontojen ja miten ne vaikuttavat maailmassa. Monet teologinen ohjelmissa keskitytään kristinuskon Raamatun käsitteitä ja periaatteita, ja kuinka uskonnollinen historia on vaikutusvaltainen nykypäivän maailmassa. Opiskelija voi ottaa kursseja, jotka kattavat aiheita kuten filosofian, teologian, ministeriö, kristinusko ja muut uskonnot, raamattutunteja ja historiasta. Riippuen niiden uran, opiskelijat voivat halutessaan keskittyä oppimiseen opettamaan raamatun, johtamistaitoja tai uskonnollisia perusteita.

Opiskelijat kokevat monia etuja ansaita jatko todistus teologian.Harkittuja tutkimus uskonnon usein ihmiset voivat elää ja työskennellä ennakoivasti, mitä ammattia he tulevat. Jos henkilö on kiinnostunut urasta teologian, tämä todistus voi auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Kustannukset jatko todistus teologian siihen vaikuttavat useat tekijät. Kustannukset vaihtelevat koulun ja alueesta, jolla se sijaitsee. Kukin ohjelma kiinnostaa kannattaa ottaa yhteyttä varten tarkat tiedot kustannuksista, jotka liittyvät tähän jatko todistus.

Monet ihmiset, jotka harjoittaa jatko todistus teologian tekevät niin kiinnostuksensa työskennellä kirkon sisällä joko papistoa tai johtajia. Jotkut kannat sisältävät lay johtaja, pastori, seminarian tai lähetyssaarnaaja. Jotkut kannat vaativat kehittyneitä tutkimuksia. Tämä jatko todistus voidaan käyttää väylän nämä tutkimukset, valmentaa opiskelijoita jäykkyys maisteriksi tai tohtorintutkinto.

Hakeminen jatko todistus teologian voidaan tehdä verkossa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
St John's College
Nottingham, Yhdistynyt kuningaskunta

Niille, jotka haluavat hankkia jatkokoulutuksen teologian kautta lyhyen ohjelman kautta, tarjoamme diplomityön teologiassa, ministeriössä ja lähetystyössä, jonka Durhamin ylio ... +

Niille, jotka haluavat hankkia jatkokoulutuksen teologian kautta lyhyen ohjelman kautta, tarjoamme diplomityön teologiassa, ministeriössä ja lähetystyössä, jonka Durhamin yliopisto on vahvistanut osana yhteisiä palkintoja. Tässä osa-aikaisessa kurssissa opiskelet tason 5 ja 6 moduulit, yleensä yli vuoden. -
Tutkintotodistus
Part-time
Englanti
Online