Filter
Tutkintotodistus
Pohjois-Amerikka

Täältä löydät Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Perusopetusssa Pohjois-Amerikka 2019

Jatkotutkinnon sertifikaatin ansiosta monet kiireiset ammattilaiset voivat hankkia tarvitsemaansa lisäpätevyyttä, mutta huomattavasti nopeammalla tahdilla kuin aikanaan perustutkintoa suorittaessaan. Sertfikaattiopinnot nojaavat opiskelijan olemassa olevaan osaamiseen, mutta niitä maustetaan alan uusimmilla tiedoilla ja taidoilla.

Perusopetus on koulutusohjelma, jossa opitaan opettamaan peruskoulujen oppilaita. Perusopetuksen korkeakouluohjelma voi pitää sisällään muun muassa seuraavia aiheita käsitteleviä kursseja: oppitunnin suunnittelu, luokkahuoneen menetelmät, viestintä, pedagoginen teoria ja lapsen kehitys.

Yhdysvallat sijaitsee Pohjois-Amerikan mantereen. Se on kolmanneksi suurin maa koko maailmassa. Se on suhteellisen lyhyt historia verrattuna muihin maailman kansat, on yksi maailman 's suurimpia talouksia, ja on yksi maailman ' s kaikkein eri väestöryhmien.

Näytä kaikki Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Perusopetusssa Pohjois-Amerikka 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Perusopetus, Pohjois-Amerikka

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

... [+]

Kuusi tuntia neuvonantaja hyväksyi jatkotutkinnon kursseja ja sopii ECE-opetussuunnitelmaan ....... 6

Muut kurssit (18) EDU 512 Educational Research ....................................... 3 EDU 602 Välitut tilastolliset tekniikat ja arviointi ................. 3 EDU 611 Kehittynyt opetussuunnitelma ................ 3 EDU 626 Tutkimustutkimus elementissä EDU ........................... 3 Valitse joko EDU 696 & 697, OR 698 * 699 EDU 696 Opinnäytetyö erikoisalalla I ................................... 3

Budjettityö. Palkkioiden erittely luottotunnilla ja lukukaudella ladata 2017-18 Opiskelijamaksun ja palkkioiden aikataulu.

$ 1... [-]
Yhdysvallat Montgomery
August 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi