ACADEMICCOURSES

Suositut Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Markkinointijohtaminenssa

Jatko todistukset ovat käytettävissä erilaisia ​​suurten ja yleensä ansaitaan opiskelijoille vähintään kandidaatin tutkinto. Todistukset yleensä kestää vähemmän aikaa hankkia kuin maisterin, vaikka tietysti pituudet vaihtelevat.

Mikä on jatko todistus markkinoinnissa hallinta? Tämä ohjelma sopii opiskelijoille, jotka ovat vahvan perustan markkinatutkimuksia ja etsivät entistä pätevä työskentelemään alalla. Luokat voivat olla kaupallisessa ja sähköisen kaupankäynnin tutkimuksia sekä viestintä ja markkinatutkimusta. Opiskelija usein testaamaan teorioita käytännön tehtäviä. On myös todennäköistä, että peruskursseja kuten myynti, rahoitus ja tilastot sisällytetään. Jotkut saattavat räätälöidä opintojaan keskittyä enemmän tiettyyn osa mainonnan, kuten kansainväliset tai digitaalisen markkinoinnin.

Jatko sertifikaatti sallii vastaanottajille välittömästi jatkamaan lähtötason työpaikkoja ja joissakin tapauksissa, johtaja ja johtaja kantoja. Täyttämällä tämän ohjelman todennäköisesti jättää sinulle taitoja, että useimmat yritysten omistajat löytää houkuttelevalta, etenkin työnantajat etsivät parantaa niiden markkinointia strategioita.

Kustannukset jatko todistus riippuu tietenkin useista tekijöistä, mukaan lukien erityinen yliopiston ja kohdennettua ohjelmaa. Voit saada paremman käsityksen siitä, millaisia ​​kustannuksia tavoittamalla tiettyyn kouluun ja kyselemällä suoraan.

On monia tapoja lähestyä markkinointi, ja siksi paljon potentiaalia työpaikkavaihtoehdoista ihmisille tähän jatko todistus. Yhä useammat yritykset painottavat heidän sosiaalisen median mainonnan, luoden Johtotehtäviä kyseisten kampanjoiden. Online-markkinat kasvavat edelleen, avaamalla kannat digitaalisen hallintarekisterin ja sisällön johtajat kanssa hyvää liiketoimintaa koulutusta.Ihmiset, joilla tämä todistus usein lyhytaikaista työtä samoin, markkinoinnin erityisiä tapahtumia.

Vastaanottaminen jatko todistus markkinoinnissa johto todennäköisesti avulla saat huomannut palkkaamalla yritykset. Saat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa. 

3 tulosta kohteessa Markkinointijohtaminen Filter

Graduate Certificate in Marketing Management

Fanshawe College
Tutkintotodistus
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
Online

Tämä yhden vuoden tutkintotodistus on tarkoitettu yliopistojen ja korkeakoulujen tutkinnon suorittaneille, jotka etsivät uraa markkinoinnin johtamisalalla. Tarjottava digitaal ...

Lue lisää

Jatko Todistus Markkinoinnin Hallinta (Online)

Centennial College
Tutkintotodistus
<
Täyspäiväinen
Englanti
Online

Vain kahdella lukukaudella Centennial College : n markkinoinninhallintaohjelma valmistaa sinut markkinointiammattilaiseksi, joka suorittaa laajan valikoiman markkinointitoimin ...

Lue lisää

Graduate Certificate in Marketing Management

United International Business Schools
Tutkintotodistus
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Opiskelijoiden on suoritettava vähintään 6 opintoja 12 opintopistettä. Useita kursseja tarjoavat vierailevat tiedekunnat ja ne on suunniteltu intensiivisesti ...

Lue lisää