Näytä kaikki Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Belgiassa 2020

Jatkotutkinnon sertifikaatin suorittaneilla on parempi kokonaiskuva omasta alastaan. Vaikka opiskelijalla jo olisi alempi korkeakoulututkinto, vaikuttaa sertifikaatin suorittaminen silti positiivisesti palkkatasoon, minkä lisäksi opiskelija pysyy oman alansa uusien tuulien tasalla. Journalismin viittaa kirjallisesti ajankohtaisista tapahtumista broadcast uutisia radiossa tai televisiossa tai tul… Lue lisää

Jatkotutkinnon sertifikaatin suorittaneilla on parempi kokonaiskuva omasta alastaan. Vaikka opiskelijalla jo olisi alempi korkeakoulututkinto, vaikuttaa sertifikaatin suorittaminen silti positiivisesti palkkatasoon, minkä lisäksi opiskelija pysyy oman alansa uusien tuulien tasalla.

Journalismin viittaa kirjallisesti ajankohtaisista tapahtumista broadcast uutisia radiossa tai televisiossa tai tulostaa artikkeleita sanomalehdissä ja muissa julkaisuissa. Toimittajia vauhdittaa ja harjoittaa yleisölle ja auttaa tiedottamaan lukijoita ja katsojia maailman heidän ympärillään.

Belgia on markkinoiden suuntautunut korkea-asteen koulutusta, joka perustuu osaamiseen ja innovointiin. Maan 's korkeakoulut tarjoavat interaktiivinen samalla tutkimuksen tarpeita yliopistokoulutuksen ennen siirtymistään työmarkkinoille.

Suositut Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Journalismi ja joukkoviestintässa Belgiassa 2020

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
European College for Liberal Studies
Barcelona, Spain + 5 More

Tutkintotodistus viestinnän opinnoista (12 op).

Tutkintotodistus viestinnän opinnoista (12 op). Näytä vähemmän
Tutkintotodistus
07 October 2020
Full-time
Part-time
9 kuukautta
Englanti
Opetus kampuksella