Filter
Tutkintotodistus
Pohjois-Amerikka

Täältä löydät Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2019

Jatkotutkinnon sertifikaatin ansiosta monet kiireiset ammattilaiset voivat hankkia tarvitsemaansa lisäpätevyyttä, mutta huomattavasti nopeammalla tahdilla kuin aikanaan perustutkintoa suorittaessaan. Sertfikaattiopinnot nojaavat opiskelijan olemassa olevaan osaamiseen, mutta niitä maustetaan alan uusimmilla tiedoilla ja taidoilla.

Etiikka on filosofian haara koskee määrittämiseksi, mikä on oikein ja mikä väärin. Se sisältää vastikkeen aiheita, kuten oikeus-, moraali, uskonto, hyvä, ja paha. Näitä aiheita on tutkittu tuhansia vuosia.

Yhdysvallat yleisesti kutsutaan Yhdysvalloissa, on liittotasavalta, joka koostuu viiteenkymmeneen osavaltioon ja liittovaltion alueella. 48 yhtenäiseen jäsenvaltioiden ja liittovaltion alueella Washington, DC ovat ensimmäinen Pohjois-Amerikan välillä Kanadassa ja Meksikossa. Alaskan osavaltiosta on Luoteis-Pohjois-Amerikassa, Länsi-Kanadan ja itään Venäjän halki Beringin salmen ja valtion Havaijin on saaristossa puolivälissä Pohjois-Tyynenmeren. Maalla on myös viisi asuttu ja yhdeksän asumattomilla alueilla Tyynenmeren ja Karibian.

Näytä kaikki Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Etiikka, Pohjois-Amerikka

Kennesaw State University

... [+]

Jatkotutkinnon sertifikaattiohjelmat Etiikkassa Pohjois-Amerikka 2019. Yleiskatsaus Online Graduate Application - On ei palauteta $ 60 hakemusmaksu. Sen on oltava suljetussa kirjekuoressa laitokselta tai lähetettävä sähköisesti laitoksesta suoraan. GRE Score Report - Pyydä, että pisteesi lähetetään sähköisesti KSU: lle (koulun koodi 5359). Ei osastokoodia tarvitaan. [-]
Yhdysvallat Kennesaw
June 2019
Full-time
15 tuntia
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi