Filter
Tutkintodiplomi
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Suositut Graduate diplomiohjelmat Tietojärjestelmätssa

Graduate-diplomin voi suorittaa sekä kontaktiopetuksena että verkossa. Jos jäsennelty ja perinteinen akateeminen ympäristö sopii opiskelijalle parhaiten, yliopistolla kontaktiopetuksena järjestettävä ohjelma on mitä todennäköisimmin parempi vaihtoehto. Joustavuutta ja vapautta arvostaville verkkokurssit ovat ehdottomasti sopivampia.

Tietojärjestelmät on ala, jota opiskelemalla voi oikeastaan oppia kaiken, mitä valoisaa tulevaisuutta varten tarvitsee tietää. Kursseilla käsitellään ja yhdistellään liiketaloutta ja tietojenkäsittelytieteitä, ja tällä monialaisella näkökulmalla pyritään varmistamaan, että tutkinnon suorittaneet pystyisivät mahdollisimman hyvin analysoimaan tietoa ja soveltamaan sitä liike-elämän tilanteisiin.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin - Graduate diplomit Tietojärjestelmätssa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Tietojärjestelmät

Auckland Institute of Studies

Informaatioteknologian tutkintotodistus (GDIT) täyttää sellaisten opiskelijoiden tarpeet, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon ei-IT-alalla ja haluavat kehittää ... [+]

Informaatioteknologian tutkintotodistus (GDIT) täyttää sellaisten opiskelijoiden tarpeet, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon ei-IT-alalla ja haluavat kehittää tietämystään tietylle IT-alan yritykselle tai joilla on kandidaatin tutkinto tietotekniikassa ja haluavat parantamaan uramahdollisuuksiaan tietotekniikkateollisuudessa keskittymällä erityisaiheeseen. Ohjelma sisältää 8 kurssia, mukaan lukien pakolliset ja valittavat kurssit: Ohjelmistokehitys, Tietokoneverkot ja tietojärjestelmät.

Kaikilla GDIT-opiskelijoilla on oma kannettava tietokone ja saat tarvittavat ilmaiset Microsoft-ohjelmistot.

Työmahdollisuuksia

GDITiä kunnioitetaan erittäin korkeista työllistymisestään ammattilaisissa kuten ohjelmistokehittäjänä, järjestelmäanalyytikkona, liiketoiminta-analyytikkona, projektipäällikkönä, järjestelmätuen, teknisen tuen, verkkoteknikon, laitteistotuen ja tietotekniikan päällikkönä. Jotkut tutkinnon suorittajat luovat omat IT-alan yrityksensä.... [-]

Uusi-Seelanti Auckland
Request Info
Englanti
Full-time
3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi