Filter
Tutkintodiplomi

Suositut Graduate diplomiohjelmat Psykologiassa

Graduate Diploma valmentaa pitkälle uran sijoittamista heidän tutkimuskohde antamalla lisäkoulutusta ja osaamisen. Useimmat ohjelmat ovat niille, joilla on jo perustutkintoa astetta, ja keskimäärin loppuun ajat ovat yhdestä kolmeen vuotta.

Voidaan kysyä, mikä on Graduate Diploma in Psychology? Tämä tutkintotodistuksen tarkoituksena on kouluttaa suuri kliinikot laajentamalla aiempien taitojen ja tietojen keskeiset taidot. Opiskelijat saavat perusteellinen käsitys psykologisen tutkimuksen ja kuinka soveltaa että todellisia asioita. Jokainen ohjelma vaihtelee, mutta kurssit voivat olla ammattietiikkaa, ammattikäytäntöjen, tutkimusmenetelmät, psykoterapeuttinen teorioita ja malleja, näyttöön perustuva toiminta, psykologinen arviointi, sekä lasten ja nuorten psykopatologia.

Opiskelijat, jotka jatkaa Graduate Diploma yleensä kehittyneempiä uravaihtoehtoja kuin ne, jotka vain alemman korkeakoulututkinnon.Taitoja ja tietoja, joita he saavat niiden vuorovaikutusta kokeneiden tutkijoiden ja kliinikot myös usein johtaa korkeampiin palkkoihin, kun työllisyyttä.

Lukukausimaksuja ja palkkiot mukana ansaita psykologian tutkintotodistus vaihtelevat erityisohjelmaa. Sijainti koulun ja pituus kursseista ovat tärkeimmät tekijät kustannuksiin. Opiskelijan tulee ottaa yhteyttä kouluihin selvittää, mitä taloudellisia velvoitteita on.

Uramahdollisuuksia tutkinnon psykologian jatko tutkintotodistus ovat laajat. Työnantajat ovat paikallisten yritysten, ministeriöiden, monikansalliset yritykset, lapsi ja perhepalvelut, terveydenhuollon toimintayksiköissä, kuntoutus virastot, ja koulutus osastot. Tutkinnon voi halutessaan työskennellä politiikan ja tutkimuksen, nuorisotyön, ohjelma hyvinvointi ja koordinoinnin, markkinoinnin ja mainonnan, työmarkkinasuhteet, kuluttajatutkimus, ja henkilöresursseja.Ne voivat myös halua avata omaa toimintaansa ja yhteistyötä yksittäisten asiakkaiden.

Aloita tutkimiseen ja vertaamalla psykologia koulut juuri nyt. Käytä online-tietokanta ja etsi ohjelman alle ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

5 Results in Psykologia

Charles Darwin University

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin valmistuneiden muiden tieteenalojen, jotka haluavat jatkaa uraansa psykologian tai siihen liittyvillä aloilla antamalla h ... [+]

Graduate Diploma in Psychology (GDPSYC)

Toimipaikat:

Casuarina Campus Ulkoiset tutkimukset

Tämä kurssi on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin valmistuneiden muiden tieteenalojen, jotka haluavat jatkaa uraansa psykologian tai siihen liittyvillä aloilla antamalla heille mahdollisuus suorittaa Australian Psykologia Akkreditointi neuvoston (APAC) akkreditoitu perustutkintoa suuria psykologian. Se sopii erityisesti niille, jotka haluavat myöhemmin pääsy neljännen vuoden psykologian kursseja. Uranluontimahdollisuuksia valmistuneille ovat: nuorisotyö, mainonta ja markkinointi, politiikka ja tutkimus, kuluttajatutkimus, työmarkkinasuhteet, henkilöresurssit, ohjelmien koordinoinnin ja hyvinvointia. Suurimmat työnantajat ovat valtion ja territorioiden ja kansainyhteisön ministeriöt, paikallisten yritysten ja monikansalliset yritykset, sekä lapsi, perhe ja vuotiaiden hoitopalveluja, koulutus ja kuntoutus lähiyhteisön virastot.... [-]

Australia Darwin Sydney Melbourne
January 2020
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Instituto Piaget

Kuntoutuksen psykologia ilmenee kansainvälisellä tasolla uudeksi erikoisksi psykologian alalla. Koska kuntoutus on lupaava alue terveydenhuollon ammattilaisten työmarkkin ... [+]

kampusViseuesittely

Kuntoutuksen psykologia ilmenee kansainvälisellä tasolla uudeksi erikoisksi psykologian alalla. Koska kuntoutus on lupaava alue terveydenhuollon ammattilaisten työmarkkinoilla, kuntoutuspsykologian jatko-opinto tarjoaa itsensä ainutkertaiseksi mahdollisuudeksi erikoistumiskoulutuksessa kuntoutuksen yhteydessä, joka on jatko-opintojen edelläkävijä .

tavoitteet

Kuntoutuksen psykologian jatkotutkinnossa on tarkoitus edistää kuntoutusalueen kliinisen kuntoutuksen laatua, sillä sen päätavoitteet ovat:

Antaa opiskelijalle erityisiä tietoa vaikutuksista vammaisuuden ja työkyvyttömyyden psyykkisen toimintakyvyn;Kehittää taitojaan arvioinnissa, neuvonta ja kuntoutus vammaisten ja vammaisuuteen;Kehittää kliinistä osaamistaan ​​yhteydessä kuntoutusohjelmien;Tukevat arviointi intervention vaikuttavuudesta kuntoutuksen yhteydessä.uramahdollisuuksia... [-]
Portugali Viseu
October 2019
Full-time
7 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Bond University

Graduate Diploma of Psychological Science valmentaa tuloa uran psykologian (joka on väliaikainen rekisteröinti psykologina lisäksi kahden vuoden valvottu koulutus). ... [+]

ACADEMIC PÄÄSYVAATIMUKSET

Loppuunsaattaminen valtuutettua kolmivuotisen sekvenssi tutkimuksen psykologian Australiassa tai siltana Graduate Diploma Psykologian tai vastaavaa. IELTS 7,0 ilman bändin alle 6,5. Hakijan on lisäksi oltava vähintään GPA 2.0 Bond University 4,0 asteikolla kaikille toisen ja kolmannen vuoden psykologian aiheet ja arvioidaan akateemisen ansioita.

ohjelman kuvaus

Graduate Diploma of Psychological Science valmentaa tuloa uran psykologian (joka on väliaikainen rekisteröinti psykologina lisäksi kahden vuoden valvottu koulutus). Ohjelma myös valmentaa viidennen ja kuudennen vuoden ammatillisen koulutuksen.

Ohjelman rakenne

Foundation Thesis aiheet (2)... [-]

Australia Robina
January 2020
Full-time
36 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Psykologian tutkijakoulutuksemme tarjoaa reitin rekisteröintiin British Psychological Societyn (BPS) kanssa muiden tieteenalojen tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat ... [+]

Aloita jännittävä uusi urapolku ja ryhtyy ensimmäiseen askelta kohti pätevyyttä psykologin kanssa Graduate Diploma Psychology. Tämä ohjelma on suunniteltu valmistuneille psykologian ulkopuolella olevista tieteenaloista.

Haastava ohjelma on pääsyn vaatimus useimmille hyväksytyille alan jatkokoulutuksille - myös kliinisen, terveyteen, kasvatukselliseen, ammatilliseen ja rikostekniseen psykologiaan. Se on valtuutettu antamaan British Psychological Society (BPS) -edellytykset Yhdistyneiden Kansakuntien korkeakouluopiskelijalle (GBC).

Meillä on laaja ja monipuolinen oppimismenetelmä, joka opettaa sinulle teoriaa ja sovellusta.

Teet loppuun empiiristä tutkimusprojektia sekä keskeisiä BPS-akkreditoituja moduuleja, jotka kattavat persoonallisuuden ja yksilölliset erot, soveltaen tutkimusmenetelmiä psykologiassa, kehityspsykologiassa, sovelletussa ihmiskäsityksessä, sosiaalipsykologiassa ja käyttäytymisen fysiologiassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Glasgow
September 2019
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Kaplan Singapore

Tässä ohjelmassa opiskelijat oppivat psykologian tärkeimmistä aloista edistyneillä tasoilla. Pohdintaan kuuluu psykologian soveltaminen yksittäisten, perhe- ja organisaat ... [+]

Murdochin yliopistoNoin

Tässä ohjelmassa opiskelijat oppivat psykologian tärkeimmistä aloista edistyneillä tasoilla. Pohdintaan kuuluu psykologian soveltaminen yksittäisten, perhe- ja organisaatiomuutosten, pitkälle edenneen psykologisen arvioinnin, tutkintoon valmistautumisen valmistelun ja tutkimusprojektin helpottamiseksi.

Psykologian jatkotutkinto auttaa opiskelijoita, jotka haluavat täyttää vähimmäispätevyysvaatimukset rekisteröinnille psykologiksi. He voivat myös hakea pääsyä akkreditoituun Masters in Psychology Degree -ohjelmaan.

Rakenne ja sisältö

Ohjelma koostuu 4 yksiköstä 1 projektista ja se voidaan suorittaa 18 kuukaudessa.

YKSIKÖT

PSY536 Psykologia: psykologisten interventioiden periaatteet ja prosessitPSY544 Psykologia: käytännön taidotPSY598 Advanced psykologinen arviointiPSY599 Graduate Seminar psykologiassaPSY541-psykologian projektiSisäänpääsyvaatimuksetPsykologian kandidaatin tutkinto.Muut tutkinnot tai yli 10 vuotta täyttänyt tutkinto arvioidaan tapauskohtaisesti.Hakijoiden on täytettävä Murdoch Universityn englanninkieliset vaatimukset.Kaikissa tapauksissa lopullinen päätös osallistumisesta ohjelmaan on Murdoch UniversityToimitustavat... [-]
Singapore
July 2019
Full-time
Part-time
12 - 18 kuukautta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi