Tutkinto-säätiö diplomin muoti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssi: Pre-tutkinto Foundation tutkinto Muoti

Tämä jännittävä valmistelevat ohjelma on suunniteltu esitellä sinulle monipuolisia muotimaailmassa. Se auttaa sinua kehittämään taitoja sekä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia ja asenteita, jotka ovat välttämättömiä tullessaan muotialalla. Muoti valmentava myös valmentaa menossa opiskelemaan vaatesuunnittelua tutkinnon tasolla Amsterdamin Fashion Academy.

Yhden vuoden ohjelma

Tämä on loistava tilaisuus opiskella monenlaisia ​​keskeisiä taitoja tarvitaan suunnitteluun ja tuotantoon sekä muoti ja tekstiilit kannustavalla tavalla ympäristöön Amsterdam Fashion Academy. Voit kehittää salkun ja saada todellista ymmärrystä ammatillinen toimintatapojen ja odotukset muotialalla. Tietenkin kaikki tämä yhdistetään oppiminen suunnitella ja valmistaa omia vaatteita ja tekstiilejä. Kaikkia toimintoja tuetaan ydin piirustus ja visualisointi taitoja. Ilmeisesti koulutusalaan - sekä teoriassa hankkeet - muodostaa perustan tämän ohjelman, joka keskittyy intensiivistä oppimista.

Moduulit ja ohjelman rakenne

  • Mitoitukseen Muoti ja tekstiilit
  • Kuvio kehittäminen ja valmistustekniikat
  • Tekstiilit kehittäminen ja valmistustekniikat
  • Muoti ja tekstiilit Esitystekniikka
  • Asiayhteyteen Vaikutteita taideteollisen
  • Professional Practice

Miten opiskella?

Olet opettanut useita kokeneita ohjaajia, jotka ovat innostuneita ja omistettu tuo esiin parhaat sinua. Meidän opetushenkilöstö toimii sinulle kestävän projektityön, joka kehittää taitoja ja he ovat tyytyväisiä jakaa teoriatietoa kanssasi. Teollisuus työpajoja, luentoja, live hankkeita, retkiä ja vierailuja ovat osa ohjelmaa. Työskentelet monenlaisia ​​teknisiä ja suunnittelun hankkeita, joihin tutkimus, myös näyttely ja museokäyntejä, suunnittelun kehittäminen, vaate päätöksenteossa, muoti kuvitus ja ulkoasu. Tämä yhden vuoden ohjelma auttaa sinua koota portfolio hakemuksen koulutusohjelman Fashion Design.

Mitä voit tehdä ohjelman jälkeen?

Kun tämä ohjelma voi edetä opiskella Fashion Design, markkinointi, vähittäiskauppa, journalismi ja tekstiilit Design asteen tasolla.

Amsterdam Fashion Academy on kansalaisjärjestöjen ja ei-tuettua instituutti. Voimme hyväksyä vain opiskelijoille EU-passin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Amsterdam Fashion Academy is an international independent fashion Academy making global learning accessible. By collaborating with international universities we are able to provide high-quality co ... Lue lisää

The Amsterdam Fashion Academy is an international independent fashion Academy making global learning accessible. By collaborating with international universities we are able to provide high-quality courses that train students as fashion designers, fashion intellectuals and fashion business people. Näytä vähemmän