Tutkimus hitsaustekniikan tekniikasta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Hitsaustekniikkaohjelma tarjoaa kokopäiväistä, kahden vuoden käytännön koulutusta. Ensimmäinen vuosi keskittyy akateemisiin perusteisiin ja teräsrakenteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Toisen vuoden aikana opit paineastian suunnittelun, rakentamisen ja testauksen. Suunnittelet, rakennat ja testaat paineastiaa osana lopullista projektiasi. Käytännön hitsaustaitoja kehitetään myös syventämään hitsausprosesseja.

Fix it

Sinun urasi

Valmistuneet voivat löytää työtä hitsausasiantuntijana suunnitteluryhmillä, tutkijoilla, esimiehillä, laadunvalvonta- ja tarkastushenkilöillä sekä teknisellä myynnillä. Suunnittelijaryhmän asiantuntijana tekniikka ei vain ymmärrä metallinvalmistuksessa käytettyjä hitsausprosesseja, mutta hän on myös koulutettu laadunvalvontaan, hitsausmetallurgiaan, koodeihin, valmistustekniikoihin, tarkastuksiin, piirrokseen, hitsauksen suunnitteluun, hallintaan ja valvontaan, tietokonetaitoihin ja projektinhallinta.

Hitsaustekniikan koulutusohjelman suorittaneiden työllisyysaste on 92%.

Opiskelijan menestys

Ylemmän keskiasteen tai toisen asteen jälkeiset opiskelijat kokevat yleensä suuremman menestyksen SAIT-ohjelmissa.

Valtakirjat ja akkreditointi

Tämän ohjelman onnistuneen suorittamisen jälkeen valmistuneet saavat SAIT-tutkinnon hitsaustekniikan tekniikasta.

Tämä ohjelma on kansallisesti akkreditoitu Technology Accreditation Canada. Tutkinnon suorittaneet voivat hakea Albertan tiede- ja tekniikan ammattilaisten yhdistykseltä sertifioidun tekniikkateknologian nimeämistä kahden vuoden kokemuksen jälkeen. SAIT: ssa ollessaan opiskelijoita kannustetaan liittymään Kanadan hitsausyhdistyksen, Amerikan materiaaliseuran, Korroosioinsinöörien kansallisen liiton ja Tiede- ja tekniikkatekniikan yhdistyksen jäseniksi.

Siirtoasetukset

Mahdollisuus edistää koulutustasi siirtämällä SAITiin, sen sisällä tai sen kautta on saatavana seuraavissa yliopistoissa ja korkeakouluissa:

 • Athabascan yliopisto
 • NAIT
 • Thompson Rivers University
 • New Brunswickin yliopisto, Saint John

134712_TTCphotos0360285.jpg

Sisäänpääsy ja valinta

 • Syksyn 2020 alku: hakemukset avautuvat 2. lokakuuta 2019.
 • Talvi 2021 alkaa: hakemukset avataan 30. maaliskuuta 2020.

Hakemukset hyväksytään ohjelman alkamispäivään saakka.

Tärkeimmät tiedot

 • Aloituspäivät: 8. syyskuuta 2020 / 11. tammikuuta 2021
 • Pituus: 2 vuotta
 • Opetus- ja palkkiot vuodessa:
  • Vuosi 1: 6 786 dollaria (kotimainen) / 21 733 dollaria (kansainvälinen)
  • Vuosi 2: 6 786 dollaria (kotimainen) / 21 733 dollaria (kansainvälinen)
   * Opetus, palkkiot, kirjat ja toimituskulut saattavat muuttua
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1916, SAIT in Calgary, Canada is a global leader in applied education and offers 100+ career programs, 1,300+ continuing education courses and corporate training courses to more than 20 ... Lue lisää

Established in 1916, SAIT in Calgary, Canada is a global leader in applied education and offers 100+ career programs, 1,300+ continuing education courses and corporate training courses to more than 200 companies annually. SAIT students study within eight academic schools — Business, Construction, Energy, Health and Public Safety, Hospitality and Tourism, Information and Communications Technologies, Manufacturing and Automation and Transportation. Hands-on learning in unique labs and classrooms, solution-focused research and enterprising collaborations with industry partners ensure SAIT students are career-ready when they graduate. Näytä vähemmän