Todistus henkilökohtaisista johtamistaidoista

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

esittely

 • Tutkintotodistus: Todistus läsnäolosta
 • Tila: Kokopäiväinen MSM kampuksella
 • Kurssin päivämäärä: 12. - 16. huhtikuuta 2021
 • Kesto: 5 päivää
 • Akkreditointi: ATHEA

Tehon ja vaikutuksen käsitteleminen

Kurssin keskeinen kohde on johtajuus. Aihe, joka tuottaa yli 487 miljoonaa tulosta Internet-haussa, osoittaa, että kiinnostus aiheeseen on ylivoimainen. Johtajuus ei ole teoreettinen käsite; lopulta kyse on siitä, kuka olet ja mitä teet.

Koska johtajuus hallitaan todella vain käytännön kokemuksen ja käytännön avulla, sinut kutsutaan myös harjoittelemaan ja pohtimaan useita taitoja.

Henkilökohtaisen johtamistyylin / -arvojen kehittäminen on keskeinen teema koko ohjelmassa. Tämä kurssi käsittelee vain pienen osan johtamisen aiheesta ja on yhdistelmä teoreettisia käsitteitä ja käytännön harjoituksia.

Tämä verkko-ohjelma on joustava ja sitä voidaan mukauttaa osallistujien panoksen perusteella. Siksi odotamme sinun ottavan aktiivisen roolin osallistujana yhdistääksesi erilaisia visioita ja käytäntöjä arkeen.

Suosittelemme tämän ohjelman yhdistämistä online-tehokkaisiin tiimijohtajuusohjelmiin, jotka suoritetaan viikolla sen jälkeen. Näiden kahden ohjelman yhdistäminen säästää jopa 500, - euroa. Jos pystyt seuraamaan vain yhden viikon, suosittelemme ensin seuraamaan "Henkilökohtaisen johtajuuden taidot" -kurssia ja aikatauluttamaan "Tiimin johtajuuteen vaikuttavat taidot" -kurssin ensi vuodelle.

Vastauksena maailmanlaajuiseen koronavirukseen MSM hallitus on toteuttanut toimenpiteitä MSM : n tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden terveyden suojelemiseksi. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä osoitteessa ep @ MSM .nl.

Syyt tähän ohjelmaan

 • Ymmärrä henkilökohtainen arvojärjestelmäsi sekä johtamisen vahvuudet ja heikkoudet.
 • Opi miten vaikuttat ja miten sinuun vaikuttaa.
 • Hanki oivalluksia henkilökohtaisista voimanlähteistäsi ja opi käyttämään ja laajentamaan niitä.
 • Ymmärrä, miten työympäristö vaikuttaa johtajuuteen.

145017_pexels-photo-2422293.jpeg

Kurssin tavoitteet

Kurssin lopussa sinulla on:

 • Hankittu oivallus henkilökohtaisesta arvojärjestelmästäsi sekä johtamisen vahvuuksista ja heikkouksista.
 • Hankittu oivallus siitä, miten sinä vaikutat ja mihin sinuun vaikuttaa.
 • Sait oivalluksia henkilökohtaisista voimanlähteistäsi ja niiden käytöstä ja laajentamisesta.
 • Hankittu oivallus siitä, miten työympäristö vaikuttaa johtajuuteen.

Kurssin aiheet

Osa 1: Mitä tarkoittaa olla johtaja?

Ensimmäisessä osassa tarkastellaan johtajuutta eri näkökulmista ja tutkitaan, mitä johtajuus merkitsee sinulle. On olemassa monia erilaisia johtamistyyliä ja teorioita. Yksi tämän kurssin tavoitteista on määritellä ja kehittää oma johtamistyylisi toimintaympäristössä. Tutkimme pian tätä asiayhteyttä. Tutkimme myös aivotutkimuksen ja motivaation uutta kehitystä.

Lukemat: Artikkeli: Ole johtaja omassa elämässäsi

Osa 2: Johtajuusvoima ja vaikutusvalta

Tässä osassa tarkastellaan johtajuuden kehittymistä ajan myötä ja miten käsitellä valtaa ja vaikutusvaltaa.

Osa 3: Kuinka houkutella ja motivoida ihmisiä?

Johtamisen ja motivaation psykologiasta on saatavilla paljon kirjallisuutta. Tässä osassa työskentelemme Daniel H. Pinkin uusimmista motivaatiotiedoista hänen kirjassaan Drive. Käytämme myös transaktioanalyysien malleja osoittaaksemme, kuinka voit vaikuttaa ja motivoida toisia käyttäytymiselläsi ja päinvastoin.

Johtaja valmentajana on voimakas käsite ja taito motivoida ja kasvaa. Tutkimme valmennuskonseptia.

”Valmennus avaa potentiaalin maksimoida oma suorituskyky. Se auttaa heitä oppimaan pikemminkin kuin opettamaan heitä. "

Timothy Galway

Lukemat: Artikkeli: Transaktioanalyysit

Osa 4: Johtajien taito

On arabialainen sanonta: "Usko Allahiin, mutta sito kameli". Tässä osassa käytämme käytännön teorioita ja harjoituksia voidaksemme lisätä vaikutusvaltaasi (sitoa kameli). Tutkimme taitoja käsitellä politiikkaa, muotoilua, neuvotteluja, viestintää, tiimidynamiikkaa ja palautetta.

Osa 5: Kuinka (strateginen) muutos voidaan käynnistää ja johtaa?

"Edistyminen on mahdotonta ilman muutoksia, ja ne, jotka eivät voi muuttaa mieltään, eivät voi muuttaa mitään."

George Bernard Shaw.

Tässä osassa tarkastellaan muutoksenhallinnan eri tapoja ja käytäntöjä.

Opetusmenetelmät

Kurssi on pääosin ongelmapohjainen ja osallistujien panos on erittäin arvostettu. Sinänsä odotamme sinun ottavan aktiivisen roolin kurssin aikana, jotta erilaiset visiot ja käytännöt voidaan yhdistää päivittäiseen elämään.

Profiilisi

Olet johto- tai tiimijohtajana tai sinulla on toiveita johtotehtävistä tai johtotehtävistä

 • Haluat parantaa suorituskykyäsi
 • Haluat kehittää taitoja oppimalla toimintaa
 • Sinulla on avoin asenne

Todistus

Jokainen osallistuja saa todistuksen läsnäolosta.

Maksut ja rahoitus

Koko opintomaksu

Kurssin lukumaksu on 2 799 euroa

Lukukausimaksu sisältää kaikki kurssimateriaalit, opintomateriaalit, virvokkeet tuntien aikana ja lounaan joka kurssipäivä. Lukukausimaksu ei sisällä asumista, muuta ruokaa eikä elinkustannuksia. Osallistujien on järjestettävä omat asuntotilat. MSM voi auttaa hotellimajoituksen löytämisessä.

Apurahat

Apurahamahdollisuudet voidaan yhdistää jopa 50 prosenttiin koko opintomaksusta.

Yrityksen alennus:

 • 15% 2 osallistujasta, jotka tulevat samasta organisaatiosta 1 lukuvuoden aikana
 • 25% 3 osallistujasta, jotka tulevat samasta organisaatiosta 1 lukuvuoden aikana
 • 40% 4 - 6 osallistujasta, jotka tulevat samasta organisaatiosta 1 lukuvuoden aikana
 • Yli 6 osallistujalle tarjoamme räätälöityä ohjelmaa

Euroopan tähti stipendi:

 • 50% Euroopan kansalaisille ja pitkään oleskelleille. Lähetä 2 - 3 sivun essee aiheesta: "Mikä on positiivinen muutos organisaatiolleni ja minulle, kun olen osallistunut tähän kurssiin?"

Alumni Lifelong Learning:

 • 15% alennus Maastricht School of Management rekisteröidyille alumniille

Dekaanin kehitysrahasto:

 • Valitse maasi alla nähdäksesi ohjelman todellisen hinnan (koko lukukausimaksu - / - DDF-apuraha).

Peruutuskäytäntö

Lähettäjä MSM :

 • MSM pidättää oikeuden lykätä tai peruuttaa ohjelmaa, jos osallistujien lukumäärä ei täytä vähimmäismäärä osallistujia koskevia MSM vaatimuksia. MSM : lle suoritetut lukukausimaksut palautetaan. Jos ohjelmaa lykätään tai se peruutetaan, MSM ilmoittaa ilmoittautuneille ehdokkaille vähintään kuusi viikkoa ennen ohjelman suunniteltua alkua.

Osallistuja:

 • Jos ilmoittautunut osallistuja päättää osallistumisesta osallistumismaksun suorittamisen jälkeen, peruutuskulut ovat 200, - (hallintokulut).
 • Jos peruutus tehdään ohjelman käynnistymisen jälkeen, rahaa ei palauteta.
 • Peruutuskuluja ei aiheudu, jos ilmoittautunut osallistuja korvataan MSM n kirjallisella suostumuksella toisen osallistujan kanssa ennen kurssin alkua. Palautetut lukukausimaksut palautetaan vain sponsoroivalle osapuolelle, eikä kukaan muu osapuoli voi siirtää niitä eteenpäin tai lunastaa niitä.

sisäänpääsy

Hakemuksen määräaika

Huhtikuussa 2021 käynnissä olevalle ohjelmalle

 • EU: 5. huhtikuuta 2021
 • EU: n ulkopuolella: 15. maaliskuuta 2021

Pääsyvaatimukset

Hakijoilla tulisi olla kyky toimia akateemisesti ja ammattimaisesti kandidaatin tasolla. Koska kyseessä on interaktiivinen ohjelma, ehdokkailla tulisi olla riittävä puhutun ja kirjoitetun englannin kieli, jotta he voivat seurata ohjelmaa ja osallistua aktiivisesti. Jos käy ilmi, että hakijalla ei ole riittävää englannin tasoa, todistusta ei myönnetä.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

Maastricht School of Management (MSM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands with a large worldwide network of students, alumni and partners. MSM is a personal ... Lue lisää

Maastricht School of Management (MSM) is one of the oldest and most international business schools in the Netherlands with a large worldwide network of students, alumni and partners. MSM is a personally oriented business school offering internationally accredited MBA (full-time MBA, Executive MBA, Online MBA) and Master in Management programs, and short executive courses. Studying in one of MSM’s programs means you will share your study experience with participants from many countries and professional backgrounds. Being part of such a diverse community offers you the opportunity to expand your international network and to learn from fellow participants by exchanging knowledge and experience. Näytä vähemmän