Todistus: Suunnitteluinnovaatio

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Olemme Yhdistyneen kuningaskunnan verkko-opetuksen tarjoaja, joka on maailmanlaajuisesti saatavilla kolmella eri kielellä.

Kurssin yleiskuvaus

Koko tämän ohjelman tavoitteena on kehittää ja hyödyntää taitojasi suunnittelun johtamisessa ja katsoa sinua strategisten innovaatioiden ja muutoksen suunnannäyttäjinä. Opit tutkimaan teoreettisia aiheita kuten innovaatioita ja luovuutta, ja tuemme sinua sopivalla analyyttisellä keskustelulla. Tarkkailet tapaustutkimuksia, tutkimusmenetelmiä, esityksiä ja suunnittelutarkastuksia.

Tavoitteena on antaa sinulle mahdollisuus levittää harjoitteluasi havainnointi-, analysointi-, tulkinta- ja tutkimustoiminnan vaiheissa ja antaa sinulle mahdollisuus tehdä tietoisia viitteitä maailmaan suunnittelun ulkopuolella, tarkastelemalla kulttuurisia ja asiayhteyteen liittyviä viitteitä, mukaan lukien uusi tekniikka, taloustiede, politiikka, laki ja globaali ympäristö.

Ohjelman tiedot

 • DDI-sykli (suunnittelu, kehitys, toteutus).
 • Pätevyysalueet (tekniikka, esitys, keskustelu, projekti).
 • Tietoalueet (kulttuurinen, tieteellinen, kokeellinen, logistiikka).
 • Biogeneettinen laki (fylogeny ja ontogeny).
 • Luonnollinen valinta (rekombinaatio ja mutaatio).
 • FER-sykli (tarkenna, laajenna ja määrittele uudelleen).
 • Tapaustutkimusten esittely ja keskustelu.

Kurssin johtaja

Armando Vilas-Boas, kurssinjohtaja: PhD, yliopiston professori ja visuaalisen kulttuurin, visuaalisen suunnittelun ja valokuvauksen tutkija sekä ammattimainen suunnittelija.

113811_3_Easy-Resize.com.jpg

Kurssin tavoitteet

Kurssin tavoitteet ovat:

 1. Jotta ymmärrät suunnittelun innovaatioihin liittyvät keskeiset osaamisalueet (tekniikka, esitys, keskustelu ja projektitoiminnot ja menettelytavat).
 2. Antaa sinulle kriittisen yhteyden suunnitteluprojektiin liittyvään kulttuuriseen, tieteelliseen, kokeelliseen ja logistiseen tietoon.
 3. Tarjota huippuluokan ja järjestelmällinen tukikehys asianmukaisten olemassa olevien ja uusien tutkimus- ja analyyttisten taitojen kehittämiselle.

Arviointimenetelmä

100% salkku, joka koostuu:

 • Innovaatiohanke, joka sisältää tutkimuksen, kriittisen analyysin ja kirjallisen ehdotuksen.

Oppimistulokset

Opintojakson suoritettuaan tyydyttävästi:

 1. Osoita edistyksellistä tietämystä suunnitteluideoinnin asiantuntijoiden teknisistä ja käytännön näkökohdista ja ammatillisista huolenaiheista, jotka ovat merkityksellisiä suunnittelukäytännössäsi.
 2. Mieti kriittisesti teknistä ja käytännön tietämystä ja arvioi tarkkuutta ja pätevyyttä suunnittelusehdotuksesi kehittämisessä.
 3. Osoita, miten ammatillinen käytäntösi tai tutkimussi liittyy suunnitteluun, ja yksilöi, miten tämä antaa uutta tai tarkistettua lähestymistapaa luovaan suunnittelukäytäntöösi.

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille, johtajille, taiteilijoille tai freelancereille, joilla on kunnianhimoa tai vakiintunutta uraa mainonnassa (taiteelliset johtajat, tuottajat tai suunnittelijat), visuaalinen suunnittelu, viestinnän suunnittelu, graafinen suunnittelu ja interaktiivinen suunnittelu (suunnittelijat, tuottajat, tiiminvetäjät, taidejohtajat tai luovat johtajat).

113837_4_Easy-Resize.com.jpg

sertifiointi

London School Of Design And Marketing todistus

Päivämäärät ja palkkiot

 • Heinäkuu 2020 / Lokakuu 2020
 • Maksut ovat 1 250,00 £ (yksi erä)

Sisäänpääsyvaatimukset

BA-taso liittyvässä suunnittelussa / liiketaloudessa tai aiemman oppimisen / työkokemuksen tunnustaminen.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Lue lisää

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Näytä vähemmän
Lontoo , Madrid , Porto + 2 Lisää Vähemmän