Read the Official Description

Tietotekniikan tekniikka tarjoaa opiskelijoille tietotaitoa ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä tietotekniikkatehtävissä, jotka koskevat sekä atk-laitteita että ohjelmistoja. Opiskelijat valmistautuvat sisääntulotasoihin, jotka voivat liittyä erilaisten tietokone- ja verkkojärjestelmien testaukseen, vianmääritykseen, korjaamiseen tai asennukseen. Muita tehtäviä voivat olla avustavat insinöörit tietokonejärjestelmien suunnittelussa ja rakentamisessa. Tämän ohjelman jatko-opiskelijat ovat valmiita jatkamaan tietotekniikan tekniikan kandidaatin opintojaan.

Elektroniikan ja biolääketieteen alan nopean teknisen kehityksen ja innovaatioiden odotetaan kasvavan työpaikkoja seuraavan vuosikymmenen aikana. Erityisesti materiaalitekniikan, kuvankäsittelyn, elektronisten komponenttien ja viime aikoina informaatio-ikä on läpäissyt lääketieteellisen tekniikan alan, jossa parannetaan laatua parantavia innovaatioita ja vähennetään lääketieteellisen hoidon kustannuksia.

Elektroniikkotekniikan alan tutkinnon voi löytää missä tahansa elektroniikkalaitteissa, jotka kehitetään, testataan, huolletaan tai korjataan. Elektroniikkotekniikan teknikot testaavat, vianmäärittävät, korjaavat tai asentavat erilaisia ​​sähköisiä piirilevyjä tai -järjestelmiä. Ne ovat ongelmanratkaisuja, jotka pitävät teknologiaa suunnitellusti.

OHJELMAT

Tiedeasiantuntija elektroniikkateollisuuden tekniikassa

 • Robotics and Automation Track

Robotics and Automation Track:

Kasvava monen miljardin dollarin teollisuus tukee lähes kaikkia talouden aloja, kuten maataloutta, terveydenhuoltoa, biotekniikkaa, valmistusta, rakentamista, ilmailu- ja autoteollisuutta, laitteita, kulutustavaroita, puolustusta, energiaa, elintarvikepakkauksia, kaivostoimintaa ja paljon muuta! Robottijärjestelmät tuottavat tehokkuutta ja kustannusten alentamista, jotka mullistavat monia yrityksiä ympäri Amerikkaa ja maailmaa. Lisätietoja "Klikkaa tästä".

Mitä opit?

 • Analogisten piirien, digitaalisten piireiden ja prosessorien analysointi tai vianmääritys
 • Suorita kokeet tiimeissä, rakennus tai leipälauta käyttäen peruskoelaitteita ja työkaluja suorituskyvyn mittaamiseen ja tietojen analysointiin
 • Diagnoosi, vianmääritys ja korjaus lääketieteellisistä sähköisistä välineistä
 • Valmistele tekniset asiakirjat ja analysoi tietoja useilla sovelluksilla, kuten kaavamaisella kaappauksella ja simuloinnilla

Tulokset Suoritettuaan tietotekniikan jatkotutkinnon suorittanut tutkinnon suorittanut osaa:

 • Analysoi tai vianmääritys kolmessa suuressa elektroniikan suunnittelualueessa: analogiset piirit, digitaaliset piirit ja prosessorit.
 • Tunnista matematiikan perustavanlaatuinen tuntemus, erityisesti algebra ja trigonometria.
 • Suorita kokeet tiimeissä, rakennus tai leipälauta käyttäen perustekokeita ja työkaluja suorituskyvyn mittaamiseen ja kriittiseen analysointiin ja tulkintaan.
 • Tehokkaasti kommunikoida teknisiä havaintoja, tuloksia, kysymyksiä ja menestyksiä tai neuvotella muutoksesta suunnittelussa tai menettelyssä.
 • Tehokkaasti keskustella ja kommunikoida tietokoneen arkkitehtuuri, verkko- ja elektroniikkakonseptit.
 • Käytä tietoteknisiä taitoja teknisten asiakirjojen laatimiseen tai tietojen analysointiin: sovellusten käyttäminen tekstinkäsittelyyn, laskentataulukoihin, yksinkertaiseen ohjelmointiin, kaavamaiseen talteenottoon ja simulointiin.
 • Lue käsikirjat ja kaaviot ja tunnista komponentit piirilevylle.
 • Käytä asianmukaisia ​​laboratoriomenetelmiä.

Sinun polku menestykseen

Benjamin Franklinin teknillinen tutkimuslaitos (BFIT) perustettiin vuonna 1908 Bostonissa Massachusettsissa yhdeksi New Englandin vanhimmista teknologiakeskuksista. Aloitettu Benjamin Franklinin ansiotyöstä ja Andrew Carnegien vastaava lahja, yksityinen voittoa tavoittelematon korkeakoulu tarjoaa kohtuuhintaista koulutusta teknisen uran hakijoille.

Top 5 syytä valita BFIT

 • Korkeimmat tulot

Opiskelijamme ansaitsevat korkeimman palkan opiskelujakson jälkeen verrattuna kahden vuoden yksityisen yksityisen oppilaitoksen opiskelijoihin (lukuun ottamatta hoitotyötä). * Lähde: US Department of Education's College Scorecard

 • Edullinen opetus

BFIT on yksi edullisimmista yksityisistä, voittoa tavoittelemattomista korkeakouluista Massachusettsissa ja edullisempi kuin kaikki valtiolliset voittoa tavat tekniset koulut. Meidän opetusmaksu maksaa alle puolet keskimäärin opettamisesta 4-vuotisen voittoa tavoittelemattoman korkeakoulun Massachusettsissa.

 • pienemmät luokat

Keskimääräinen luokkakoko on vain 13 opiskelijaa, ja opiskelijat saavat yksilöllistä huomiota ja menestyvät tiukassa yhteisössä. Valmistumisaste on kaksinkertainen kahden vuoden korkeakoulujen keskiarvoon ja lähes kolme kertaa MA-keskiarvo

 • Työvalmiudet

Korkeakoulututkinto ja käytännön harjoittelu asettaa BFITgrads erilleen työmarkkinoilla. Suurin osa yrityksistä omistaa alansa tai jatkaa koulutustaan, ja joissakin ohjelmissa on 80% -90% työpaikkojen määrä.

 • Teollisuus Liitännät

Kumppanimme alan johtajien kanssa varmistaaksemme, että ohjelmamme valmistavat oppilaita oikeisiin taitoihin nykypäivän työpaikoille. Suljetut työnantajapäätteet johtavat harjoitteluun, työhönottoon ja urapolveihin valmistuneille. Yli 60 yritystä osallistuu vuotuiseen uraremesteriimme.

Program taught in:
Englanti

See 10 more programs offered by Benjamin Franklin Institute of Technology »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä