Read the Official Description

Jotta yritys menestyy, sen on voitettava suunnittelun, toteutuksen ja tuotannon tekniset haasteet. Mutta ei riitä teknisten haasteiden voittamiseen millä hyvänsä. Prosessien sijaan prosessien on oltava järkeviä. Lisäksi kaikkien operaation näkökohtien pitäisi toimia yhdessä sujuvasti.

Benjamin Franklinin teknillisen korkeakoulun (BFIT) teknologiaohjelmat valmistavat opiskelijoita avustamaan insinöörejä ja muita ammattilaisia ​​projektin teknisiltä ominaisuuksilta. Tämä ohjelma kouluttaa valmistuneita optimoimaan ja tehostamaan liiketoimintaa tehokkaamman projektinhallinnan, blueprinting-projektin laajuuden ja työnkulun määrittämisen avulla. Tällä tutkinto-opiskelijalla on vankka ymmärrys sekä yrityksen teknisestä toiminnasta että yrityksen liiketoimintastrategiasta ja voi näin ollen toimia tuotannon lattian ja johtokunnan välisenä yhteyshenkilönä. Ne auttavat ulkoista ja sisäistä asiakaspalvelua, teknisten tuotteiden taloudellista analyysia, teknisen henkilöstön henkilöstöhallintoa ja markkinointia.

Esimerkiksi tietoliikennelaitteiden valmistaja saattaa tarvita työntekijöitä, jotka tuntevat koneistuksen, ohjelmoinnin tai vianmäärityksen. BFIT: n ohjelmat mekaanisessa, tietotekniikassa tai elektroniikassa ovat hyviä valintoja näiden tehtävien täyttämiseksi. Mutta saman yrityksen insinöörit ja johtajat saattavat tarkastella toimitusketjun muutoksia yksikön kannattavuuden parantamiseksi. Tukea näihin muutoksiin vaatisi jonkun, joka ymmärtää liiketoiminnan kielen. Samalla tavoin voidaan järjestää työasemia kustannusten pienentämiseksi tai kääntöaikojen parantamiseksi. Jälleen, joku, jolla on tietämystä liike- ja hallintokäytännöistä, olisi arvokkaampi tällaisten muutosten tueksi kuin joku, joka ymmärtää vain työn tekniset näkökohdat.

Georgetownin koulutus- ja työvoimakeskuksen äskettäin julkaiseman raportin mukaan korkeimman palkkatyön työpaikat, jotka ovat saaneet osakkuusasteen tutkinnon suorittaneita henkilöitä, ovat liiketoiminnassa ja valmistuksessa, näiden ryhmien korkein luokka on toiminnan johtaminen, mikä edellyttää liiketoiminnan yhdistämistä, hallinta ja tekninen taito. Nämä alueet ovat myös kuusi suurimmalla mahdollisella keskitason taitotyöpaikalla seuraavien seitsemän vuoden aikana.

OHJELMAT

Työntekijä tiede-insinööriksi teknologiayrityksessä ja johtamisessa

Mitä opit?

 • liikkeenjohdon
 • Markkinointi
 • Financial Analysis
 • Human Resources Management
 • Työnkulun suunnittelu
 • Asiakaspalvelu

Job Outlook

Ammattilaisille on suuri kysyntä, jotka tietävät teknologian kyvyn ja miten ne voidaan parhaiten hyödyntää liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Yritystoiminnan tutkintoon vaadittavien työpaikkojen kohdalla on noin 350 000 työpaikkailmoitusta
 • Toiminnan johtajien keskimääräinen kansallinen palkka on 55 000 dollaria vuodessa
 • 77% johtotehtävistä vaatii vähintään 2 vuoden kokemuksen
 • Yrityksen johtajat, joilla on kandidaatin tutkinto ja kokemus voivat ansaita huomattavasti korkeampia palkkoja

Urapolut

 • Tekninen päällikkö
 • Projektipäällikkö
 • Junior Business Analyst
 • Markkinoinnin asiantuntija

Sinun polku menestykseen

Benjamin Franklinin teknillinen tutkimuslaitos (BFIT) perustettiin vuonna 1908 Bostonissa Massachusettsissa yhdeksi New Englandin vanhimmista teknologiakeskuksista. Aloitettu Benjamin Franklinin ansiotyöstä ja Andrew Carnegien vastaava lahja, yksityinen voittoa tavoittelematon korkeakoulu tarjoaa kohtuuhintaista koulutusta teknisen uran hakijoille.

Top 5 syytä valita BFIT

 • Korkeimmat tulot

Opiskelijamme ansaitsevat korkeimman palkan opiskelujakson jälkeen verrattuna kahden vuoden yksityisen yksityisen oppilaitoksen opiskelijoihin (lukuun ottamatta hoitotyötä). * Lähde: US Department of Education's College Scorecard

 • Edullinen opetus

BFIT on yksi edullisimmista yksityisistä, voittoa tavoittelemattomista korkeakouluista Massachusettsissa ja edullisempi kuin kaikki valtiolliset voittoa tavat tekniset koulut. Meidän opetusmaksu maksaa alle puolet keskimäärin opettamisesta 4-vuotisen voittoa tavoittelemattoman korkeakoulun Massachusettsissa.

 • pienemmät luokat

Keskimääräinen luokkakoko on vain 13 opiskelijaa, ja opiskelijat saavat yksilöllistä huomiota ja menestyvät tiukassa yhteisössä. Valmistumisaste on kaksinkertainen kahden vuoden korkeakoulujen keskiarvoon ja lähes kolme kertaa MA-keskiarvo

 • Työvalmiudet

Korkeakoulututkinto ja käytännön harjoittelu asettaa BFITgrads erilleen työmarkkinoilla. Suurin osa yrityksistä omistaa alansa tai jatkaa koulutustaan, ja joissakin ohjelmissa on 80% -90% työpaikkojen määrä.

 • Teollisuus Liitännät

Kumppanimme alan johtajien kanssa varmistaaksemme, että ohjelmamme valmistavat oppilaita oikeisiin taitoihin nykypäivän työpaikoille. Suljetut työnantajapäätteet johtavat harjoitteluun, työhönottoon ja urapolveihin valmistuneille. Yli 60 yritystä osallistuu vuotuiseen uraremesteriimme.

Program taught in:
Englanti

See 10 more programs offered by Benjamin Franklin Institute of Technology »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä