Read the Official Description

Tämä Pääsy Science-ohjelman on tarkoitettu aikuisille kiinnostuneita yrityksen uran Science tai tekniikan aloilla.

Tämä kurssi on tarjolla Bostonissa.

Onnistuneen kurssin voisi myös johtaa etenemisen päälle poliisiakatemian yliopiston opintoja. Voisit tutkia HNC / HND in Applied Science tai Computing Systems and Development ovesi ja jopa puolet kustannuksista lukukausimaksuja.

Mitä teen?

Diploma saavutetaan saavuttamalla 18 Taso 3 op 3 pääaineet. Voit valita nämä seuraavista aiheista, biologia, fysiikka, matematiikka, kemia tai Computing.

Saat myös täydellinen 3 Taso 3 op Opiskelutaidot: Tutkimus ja luokittelu ja 3 Taso 3 op IT tutkintoa varten.

Pääsyvaatimuksin

Vaikka se on etu, että olet täysi tason 2 pätevyys ennen saapumista radalla, ainoa vaatimus on, että pitää vähintään GCSE luokan C matematiikan ja vähintään GCSE luokan D Englanti (vastaava pätevyys katsotaan) .

Jos se voisi johtaa?

Onnistuneen kurssin saattaa mahdollistaa suoran pääsyn yliopistoon tutkimuksen kursseja kuten Science liittyvät astetta, esimerkiksi; Engineering, Maatalouskorkeakoulu radiologia, Genetics, Zoology, Automotive Engineering, Bio-lääketieteellinen Science, Computer Programming, bioinformatiikan, Web / Tietokonepelit design, arkkitehtuuri tai parantaa työllisyysnäkymiä eri organisaatioille.

Program taught in:
Englanti
Boston College UK

See 5 more programs offered by Boston College UK »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
3,384 GBP
Niille vuotiaiden 19-23 ensimmäisenä päivänä kurssin, jos tämä on ensimmäinen taso 3 kurssi oman maksuja pitäisi olla vapaa.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä