Tentti valmistelu valittavien toefl & Cambridge

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Camber College tarjoaa valikoiman Englanti kursseja, jotka sopivat eri tutkimuksen tarpeisiin. Meidän tentit valmennuskurssit tulet kohtaamaan monenlaisia ​​strategioita antaa sinulle parhaan mahdollisen tilaisuuden saavuttaa haluttu tavoite.

Camber College, opetamme Englanti monin eri tavoin, koska me tiedämme, että kaikki opiskelijat ovat ainutlaatuisia, oppia eri tavalla ja eri tavoitteet. Valitessaan opiskella Camber College liityt opiskelijaa eri puolilta maailmaa - jotka ovat löytämässä uusia ystäviä ja mahdollisuuksia yksi kauneimmista kaupungeista Kanadassa.

Kaikki opettajat Camber College ovat korkeasti koulutettuja ja kokeneita opetusta Englanti kielellä ja kaikki ovat opettaneet sekä Kanadassa ja ulkomailla. Opettajat säännöllisesti tarkistaa opetussuunnitelman, että se on merkitystä ja mielenkiintoinen opiskelijoille.

Viimeksi päivitetty Heinä 2016

Oppilaitoksesta

Camber College is one of Canada’s most innovative and dynamic language centers. Established in 2003, Camber College has been providing students with high quality English language training for 12 years ... Lue lisää

Camber College is one of Canada’s most innovative and dynamic language centers. Established in 2003, Camber College has been providing students with high quality English language training for 12 years. Näytä vähemmän