Taso 2: väli - oikea kotiruokaa
Cookery School at Little Portland Street
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
London, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Meidän Intermediate - Proper Home Cooking Skills kurssi kulkee yhtenä iltana viikossa kuuden viikon ajan. Jos haluat tehokkaamman version tämän kurssin, tarjoamme myös Intermediate intensiivikurssin, joka kulkee tiiviisti kolmen päivän aikana.
Master alueet ruoanlaitto, jotka pidetään usein hankala ja poimia joitakin upeita reseptejä matkan varrella. Vuonna Intermediate Kokkauskurssi, voit saada todella hyvä käsitys ja yleiskuvan kunkin aiheen piiriin. Ota mahdollisuus kysyä kaikki kysymykset olet aina halunnut kysyä ja kokeilla idioottivarma tekniikoita itse.
Jälkeen kokeilet tekniikoita, saat syödä ruokaa keittää aikana luokassa (riittää kevyen aterian), mukana viiniä. Tarjoamme myös resepti kortteja viedä mukaasi.
Session 1 - Liha ja siipikarja
Opi valita lihaa ja joka leikkaa lihaa parhaiten sopivat tietyn tyyppinen ruoanlaittoon. Teet grillattua ankanrintaa raikkaan oranssi kastike, haudutettua helmikana, paahtopaisti ja Yorkshiren vanukas, herkullinen Provencen lammaspata, kanan maksa Pate, ja myös oppia spatchcock ja grilli kanaa.
Session 2 - Bread
Opit keskeisiä tekniikoita tarvitaan, jotta kaunis leipää. Kun olet on osoitettu miten sekoittaa, vaivata, nouse ja todistaa taikina, pystyt tekemään perus valkoista leipää, aitta leipää, perinteinen chollah, kaneli leipä, mausteinen kuuma rajat pullat, vehnä leipää, hedelmiä muffinsseja, pannukakkuja ja teeleipiä.
Session 3 - Kala ja äyriäiset
Opi valita tuoreita kala ja valmistaa sitä ruoanlaittoon. Vuodesta grillaaminen salametsästyksen, höyryssä paistamiseen, sinun päällikön erilaisia menetelmiä ruoanlaitto kalaa. Tässä luokassa, sinun tulee tehdä mustekalaa pataa, Pollock musta voita, moules mariniere, paistettu pohja, pariloitu kampasimpukat itämaisia kastiketta, grillattuja katkarapuja vihreää salsaa ja kalaa kakkuja.
Session 4 - Cakes
Oppia keskeisimmät säännöt onnistuneen kakku leivontaan ja hankkia ihana ja monipuolinen kakku ohjelmistoa. Tähän luokkaan kuuluvat paholaisen elintarvikkeiden kakku, suklaa ja manteli kakku, oranssi kakku, perus sokerikakku, hunaja kakku, porkkana kakku, hedelmä kakku ja sitruuna kakku.
Jakso 5 - kastikkeet
Teet erilaisia kastikkeita, sekä suolaisia että makeita, mukana muiden reseptit olet oppinut. Teet rikas suklaakastiketta, kondiittorin vaniljakastike, creme Anglaise, puttanesca kastike, tomaattikastike, valkokastike, vihreä salsa, pesto, kastike Bearnaise, kastike Hollandaise, punaviini vähentäminen, aiolia ja majoneesia.
Session 6 - Leivonnaiset
Tässä luokassa voit hallita tekniikoita, joita voi tehdä täydellinen leivonnaiset. Vuodesta choux jotta shortcrust, mistä pate sucrée puff, voit tulla pois kaiken sinun tarvitsee tietää tehdä herkullista leivonnaiset kerta toisensa jälkeen. Voit sitten käyttää leivonnaiset tehdä omenapiirakka, vihannes quiche, perinteinen Cornish pasteijat, juustoa olkea, palmiers ja profiteroles.