Taso 1: aloittelijoista
Cookery School at Little Portland Street
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
London, Yhdistynyt kuningaskunta
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Osa-aikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Meidän Absolute Beginners kurssi kestää yhden illan viikossa kuuden viikon ajan. Jos haluat tehokkaamman version tämän kurssin, tarjoamme myös Absolute Beginners Intensiivinen, joka kulkee tiiviisti kolmen päivän aikana.
Meidän ruoanlaitto alkeiskurssit vie aloittelijasta hyvän kodin kokki ja opettaa sinulle taitoja sinun täytyy kokki luottamusta. Yli 6 istuntojen Kurssin me opettaa sinulle, miten ruokaa monenlaisia eri tyylejä ruokaa ja antaa sinulle suuren valikoiman reseptejä ja tekniikoita käyttää päivittäin. Lopussa kunkin luokan voit istua alas ja kokeilla kaikkea olet tehnyt sekä kertaus reseptejä kokit.
Session 1 - keitot ja leipä
Opi tekemään herkullisia keittoja. Kun voit tehdä yksi keitto, mahdollisuudet ovat loputtomat. Herkullinen ja ravitseva, keitot ovat viihtyisiksi ruoka ja loistava lietsoa varten yksinkertaisen lounaan tai illallisen käynnistin. Minestronekeitto, Borssikeitto, vihreä herne ja minttu keitto, sienikeitto, herby tomaattikeitto, Vichyoisse ja butternut squash keitto ovat kaikki valikon. Otamme myös näyttää, miten tehdä aitta leipää.
Session 2 - pataruoat
Sinut hämmästynyt siitä, kuinka monia ruokia perustuu periaatteeseen perus muhennos. Opit tekemään klassikko bolognese, karitsa tagine, kana cacciatore, BURGUNDINPATA ja sekoittaa papu kera.
Session 3 - Paistit
Kun olet oppinut klassista paisti, sinun sunnuntaisin ei tule koskaan olemaan sama! Rapea paistettua kanaa, herby paistettua lammasta, perinteinen paahtopaisti, paistettua juureksia ja koko paahdettua perunaa kaikki on valikosta.
Session 4 - Makeiset
Opi tekemään täydellinen suklaa brownies, perus sokerikakku, mini marengit, omena murentua ja herkullinen maustevoita keksejä. Making herkullisia jälkiruokia on niin paljon helpompaa kuin luulet, ja voit wow ystävillesi uutta leivontaan taitoja!
Jakso 5 - Kala ja Accompaniments
Koskaan pelotella keittämällä kalan uudestaan. Tässä johdannossa kalastaa, opit tekemään grillattu puna- ja kastiketta vierge, goujons ja tartar kastiketta, höyrytetty kala ja persiljakastiketta, perunamuusia ja dauphinoise, makrilli Pate ja yksinkertainen kalakeitto katkarapuja ja sinisimpukoita.
Session 6 - Salaatit, sidetarvikkeet ja vihanneksia
Herkullisia salaatteja ja kastikkeet tulee osa ohjelmistoa. Opi tekemään herkullista kastikkeet - balsamico, sinappi, aasialaisia ja herbed. Saat myös oppia tekemään perunasalaattia, vesikrassi, päärynä ja stilton salaatti pähkinä kastike, sekoitettu papu salaattia, paistettu munakoiso chili ja korianteri, raastettu porkkana salaattia, tabbouleh ja mozzarella ja tomaatti salaatti basilika kastiketta. Myös oppia kokki erilaisia vuodenaikojen vihanneksia.