Read the Official Description

2

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Economics liittyy jokaiseen elämämme, mistä päätöksistä teemme yksilöinä politiikkoja hallitusten ja yritysten. Kehitä taloudellinen ymmärrys ja saat syvemmän ymmärryksen ympäröivää maailmaa, joka on yhtä arvokas kuin se on mielenkiintoista. Economics on yhteyksiä moniin muihin kuten politiikan, maantiede, historia, psykologia ja tilastot.

Jotta tarpeisiin yksittäisten opiskelijoiden kurssin opetetaan sekoitus luentoja, keskusteluja, aktiivinen oppituntia, esityksiä, tapaustutkimuksia, videoita, ohjattu itse tutkimuksia, ja käyttö kollegion portaalin ja internet. Kurssin arviointi on lyhyitä testejä, objektiivinen testi kysymyksiä, esseitä ja tapaustutkimuksia. Lopullinen arviointi on ulkoisten tutkimukset; ei ole kursseista.

Mitä aiheita opiskelen?

Klo AS Level huomaat perustekijät taloudellinen ongelma. Miksi teemme valintoja teemme ja vaikutusta meidän valintoja. Tulet ymmärtämään monet nykypäivän etusivun uutinen kohteita, kuten kysymyksiä euroalueen, kaksinkertainen dip taantuman ja verot Cornish pasteijat! Yksikössä 1, katsomme tietyillä markkinoilla ja huomaat miten kysyntä ja tarjonta hallitsee kaikkea, mitä teet! Unit 2, katsomme ulkoisen ympäristön ja muutti kuten inflaatio, kasvu, työttömyys ja ulkomaankaupan vaikuttavat meihin kaikkiin.

AS moduulit:

  • Unit 1 - markkinoiden toimintaan ja markkinahäiriöstä
  • Yksikkö 2 - Kansantalous globaalissa kontekstissa

Täydessä Level, me kattaa AS käsitteitä ja erityisen perusteellisesti yritysten ja vaikutus markkinoihin, joilla ne toimivat. Yksikössä 1, huomaamme miksi yritykset käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät, ja miksi jotkut ihmiset ansaitsevat enemmän kuin toiset. Tutkimme myös kysymyksiä, jotka liittyvät ympäristöön ja eriarvoisuutta yhteiskunnassamme. Unit 2 keskitymme siirtyy maailmantalouteen ja teoriaa kaupan. Olemme myös lisätietoja valuuttakursseja, työttömyys, inflaatio ja muut taloudelliset käsitteitä syvällisemmin kuin AS. Keskitymme miten ja miksi eri hallituksen politiikkaa käytetään hallita taloutta. Unit 3, me ensisijaisesti tuoda yhteen teoriaan yksiköt 1 ja 2 sovelletaan tapaustutkimus reaalimaailman data.

Level moduulit:

  • Yksikkö 1 - Markkinat ja markkinahäiriöstä
  • Yksikkö 2 - Kansallinen ja kansainvälinen talous
  • Yksikkö 3 - Taloudellinen periaatteet ja kysymykset

Mitkä kokemukset saan?

On mahdollisuuksia mennä matkoja konferensseihin ja organisaatioille.

Mitkä ovat pääsyvaatimukset?

Tarvitset vähintään viisi GCSE-todistukset palkkaluokkaan C Englanti kieli ja Maths palkkaluokkaan B tai yläpuolella. Grade B Englanti vaaditaan kurssin aiheutti merkittävän esseetä.

Mitä voin opiskella rinnalla tämän kurssin?

Tämä kurssi voidaan yhdistää muiden kurssien tehdä koko ohjelma.

Mitkä tilat ovat siellä?

Sinulla on pääsy oppimiseen resurssikeskus. On ruokala on Hele Building.

Mitä kurssi johtaa edelleen?

Economics on erinomainen ponnahduslauta monenlaisia ​​kursseja ja uramahdollisuuksia. Se on erittäin arvostettu aihetta huippuyliopistoihin. Työnantajat arvostavat taloudellisia valmistuneet niiden analyyttistä ajattelutapaa ja ongelmanratkaisutaidot. Economics valmistuneet ovat korkeimpia maksetaan korkeakoulututkinnon suorittaneet ja on olemassa lukuisia uran vaihtoehtoja. Koska aikaan johtajien tietoja, taloustieteilijät arvostamia yritysten eri aloilla. Luonnollisesti talouden rahoitusaseman (aktuaari, tilintarkastus, kauppa, pankki) ovat mahdollisia reittejä, mutta roolit toiminnanohjaus, kuljetus, yritysneuvonta, virkamieskunnan, treasury, ei-voittoa ja ympäristöjärjestöt ovat myös suosittuja.

Ovat ylimääräisiä kuluja?

On joitakin kustannuksia materiaalien ja resurssien.

Mitä meidän opiskelijat ajattelevat?

Thomas: "Economics on tutkimus valintoja teemme, jotta resursseja taloudessa saavuttaa suurin hyvinvointia (tai onnellisuutta). Se on aihe, joka vaikuttaa jokainen meistä päivittäin, veroista ja etuja hinta paikalliseen lehteen. Vuonna AS Economics tutkimme aiheita kuten kysynnän ja tarjonnan, tuotannon tehokkuuden, markkinahäiriö ja valtion väliintuloa, jotta markkinat tehokkaammin. Jos olet kiinnostunut oppimaan miksi asiat tapahtuvat, jotka ovat uutiset, kuten kukoistaa öljyn hinta, finanssikriisi, tai jotka asuntojen hintojen, niin talous on aiheena sinulle. Olen täysin nauttinut taloustiede ja olen iloinen, että päätin opiskella taloustieteen koska se laajentaa minun uramahdollisuuksia. "

Tämä edelleen koulutus kurssi on ilmainen kaikille 16-18-vuotiaat, jotka asuvat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopan talousalueella viimeisen 3 vuoden aikana. (Sinun tulee olla alle 19 31. elokuuta kalenterivuonna että aloitat kurssin).

Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Exeter College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä