Opi italian kieltä ja kehitä olennaisia taitoja, jotta voisit osallistua menestyksekkäästi Art and Designin perustutkintoihin Italian parhaissa yliopistoissa ja muotoilukorkeakouluissa. Keskity mielenkiinnon kohteisiin samalla kun parannetaan akateemisia taitojasi tukevassa ympäristössä, tehostatte taidetta, muotoilua, muotia ja arkkitehtuuria koskevia tietoja ja taitoja Italiassa.

Perustamisvuosi on kansainvälisesti tunnustettu ohjelma, joka myöntää Italian opetusministeriön akateemisia opintopisteitä ja myöntää suoran pääsyn MADE Fine Arts and Design Akatemian tutkinto-ohjelmiin ja valmistautuu ottamaan vastaan kaikki yliopiston ja muotoilukoulut Italiassa.

Ihanteellinen valmistelu perustutkintoa varten taiteessa ja muotoilussa Italiassa

Akateemista ohjelmaa tarjotaan 9 kuukauden opetuksena 600 tunnin luokkiin ja työpajoihin, ja sitä täydentää tenttivalmistelu, taiteen ja suunnittelun käytännön laboratoriot ja kulttuuriretket.

Kun ohjelma on suoritettu onnistuneesti, opiskelijat saavuttavat CILS B2 -tason sertifioinnin (Italian kielen sertifiointi vieraana kielenä) ja saavat akateemisia nimikkeitä, joiden arvo on Italian opetusministeriön akkreditoitu ja joka on hyväksytty osaksi Italian perustutkinto-ohjelmia.

Aiheet

Taide

20 luottoa 160 tuntia

 • Intro arkkitehtuuriin ja suunnitteluun
 • Italian taiteen historia
 • Italian yhteiskunta elokuvan kautta
 • Pathway työpajat Pathway ja suunnittelussa

Italian kieli

40 krediittiä 400 tuntia

 • Italian kielen kurssi (360 tuntia)
 • CILS-tentin valmistelu

Pathway

Opiskelijat osallistuvat sarjaan käytännön laboratorioita ja käytännön työpajoja, joita ohjaavat asiantuntijatieteelliset tiedekunnat, jotka auttavat kehittämään taiteen ja suunnittelun studiotyön keskeisiä taitoja ja tekniikoita sekä hallitsemaan käsityötaitoa eri materiaaleilla.

Pathway työpajat laajentavat myös opiskelijan salkua, joka on olennainen edellytys suunnittelun tutkinto-ohjelmiin Italiassa.

114019_foto-720x479-1_0.jpg

Italian taiteen historia

Italia on ollut yksi tärkeimmistä taiteen ja kulttuurin etsintäkeskuksista, ja sen taiteen tärkeimmät vaiheet, erityisesti renessanssin ja barokin ja uusklassisen ajan, ovat vaikuttaneet ja kiehtoneet maailmaa. Kurssi on dynaaminen polku kohti historiallisten / teoreettisten vaiheiden tuntemista tärkeimmistä profiileista, jotka luonnehtivat italialaista historiaa keskiajalta aina uusimpiin taiteen suuntauksiin, kuten futurismiin, käsitteelliseen taiteeseen, Arte Poveraan ja Transavanguardiaan.

Arkkitehtuurin historia

Opiskelija perehtyy arkkitehtuurin ja suunnittelun historiaan Italiassa 1800-luvun alusta nykypäivään. Yleisen johdannon jälkeen eurooppalaiselle taiteelliselle ja kulttuurilliselle kontekstille kurssi kehittää arkkitehti- ja suunnittelijan roolia italialaisessa yhteiskunnassa ja sen muuntumista esiteollisuudesta post-teolliseen ikään.

Italian kieli

Italian kielen kurssia tarjotaan 8 kuukauden intensiivisenä ohjelmana, jonka avulla aloittelijoista lähtevät opiskelijat voivat saavuttaa vaaditun ylemmän välitason (B2) Italian kielen pätevyyden, joka tarvitaan ilmoittautumiseen Italian yliopisto-ohjelmiin.

Opiskelijoita opettavat asiantuntija, korkeasti koulutetut äidinkieliset italialaiset kielenopettajat, jotka toteuttavat kommunikaatiomenetelmän luokkahuoneessa saadakseen parhaat tulokset kaikilla neljällä kielitaidolla: puhuminen, lukemisen ja kuuntelun ymmärtäminen.

CILS-kokeen valmistelu

Opiskelijat osallistuvat 40 tunnin intensiiviseen CILS-tentin valmistelukurssiin, joka kattaa akateemisen kirjoittamisen parhaat käytännöt, CILS-ohjelmaa koskevat valmistelutestit ja suullisen tentin simulaatiot, joita ohjaavat Sienan yliopiston CILS-tutkijat.

Syracuse Academy on CILS-tentti. Opiskelija osaa ilmoittautua kevätkokeiden istuntoon. toukokuun lopulla, jotta saavutettaisiin B2 CILS-sertifiointi, jonka kaikki italialaiset ja kansainväliset yliopistot ja suunnittelukoulut tunnustavat.

Italian yhteiskunta elokuvan kautta

Kurssin tavoitteena on ohjata opiskelijoita Italian tärkeimpien historiallisten tapahtumien kautta, joita italialaiset elokuvantekijät edustavat 40-luvulta nykypäivään. Kriittisen lähestymistavan ja ryhmäkeskustelujen avulla italialaisten elokuvien perinteitä ja innovaatioita kuvaavat teemat, johtajat ja toimijat tulevat olemaan

analysoidaan suhteessa eri kansallisiin tapahtumiin, mikä kuvaa Italian sosiaalista historiaa.

Opiskelijavaltuutettu

”Uskomaton yliopistokokemus ennen yliopiston aloittamista! Se on auttanut minua tutkimaan intohimoni ja löytämään todellisen kiinnostuksen suunnittelun alalla, saamaan selkeän käsityksen siitä, mitä tutkinnon erikoistumista ja uramahdollisuutta haluan seurata. Akatemian henkilökunta ja professorit olivat uskomattoman tukevia ja saivat minut tuntemaan oloni tervetulleiksi Siracusan aurinkoisessa kaupungissa ohjelman ensimmäisestä päivästä lähtien. Olen tehnyt ystävyyssuhteita opiskelijoiden kanssa Italiasta ja ympäri maailmaa työpajojen ja kieltenvaihtotapahtumien aikana, se on korvaamaton kokemus henkilökohtaisesta ja ammatillisesta kehityksestäni! ”

114018_foto-720x479-4.jpg

Syitä liittyä säätiön vuoden ohjelmaan

 1. Auttaa täyttämään Italian yliopiston aukkoja
  • Italian korkeakoulujärjestelmä edellyttää vähintään 12-vuotista perus- ja keskiasteen koulutusta kaikkien koulutusohjelmien opiskeluun. Yliopistot ja suunnittelukoulut vaativat myös todistuksen italian kielen B2-ylemmän keskitason ja henkilökohtaisen salkun (suunnittelun perusohjelmien) osalta.
 2. Suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille
  • Opiskelijamme tulevat useista maista, ikäryhmistä ja taustoista. Olemme tervetulleita älykkäitä, luovia, motivoituneita ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita siirtymään taiteeseen ja muotoiluun.
 3. Valitse sinulle sopiva erikoistuminen
  • Sen lisäksi, että voit tutustua Italian kieleen ja kulttuuriin ennen yliopiston aloittamista, säätiön vuosi tarjoaa myös mahdollisuuden vierailla yliopistoissa kaikkialla maassa ja päättää, mikä koulu sopii sinulle.

Ohjelmatiedot

Antaako säätiön vuosi opiskelijoille mahdollisuuden osallistua mihin tahansa taiteen ja suunnittelun tutkintoon Italiassa?

Kun säätiön vuosi on päättynyt, opiskelijat voivat halutessaan hakea mitä tahansa yliopiston tai muotoilun akatemiaa Italiassa, kun hän on saavuttanut tarvittavat kielitaidon edellytykset ja vähimmäismäärä kouluvuosia, joita vaaditaan BA: n perustutkintoihin Italiassa. Yliopistosta riippuen oppilailta voidaan pyytää lisätietoa tai läpäistävä sisäänpääsykokeilu valittuun ohjelmaan pääsemiseksi.

Säätiön teemavuoden loppuun saattaminen myöntää suoran pääsyn MADE-ohjelman BA-kursseille Kuvataiteen ja muotoilun akatemia Syracusessa.

Mitkä ovat edellytykset ilmoittautua säätiön vuoteen?

Opiskelijat, jotka hakevat liittymisvuotta koskevaan ohjelmaan, toimittavat seuraavat asiakirjat:

 • Ylioppilastodistus tai tutkintotodistus
 • Englannin kielen B1 (alempi välitaso) sertifikaatti: IELTS 4.5, Cambridge PET tai vastaava)

Mitkä ovat ohjelman maksut ja määräajat?

Ilmoittautumismaksu: 2,100 €

 • maksettava vähintään 30 päivää ennen ohjelman alkamispäivää

HUOM. EU: n ulkopuolisten opiskelijoiden olisi maksettava ilmoittautumismaksu vähintään 90 päivää ennen ohjelman aloittamista viisumihakemuksen käsittelemiseksi.

Opintomaksu: 5,750 €

 • maksetaan kokonaisuudessaan ohjelman alkamispäivänä (Syksy alkaa: 12. syyskuuta / kevään alku: 9. tammikuuta)

HUOM. Kaikki hakemusasiakirjat on lähetettävä vähintään 30 työpäivää ennen ohjelman aloittamista osoitteeseen admissions@syracuseacademy.org

Mitkä ovat ohjelman päivämäärät?

Säätiön vuosi on 9 kuukauden intensiivinen yliopistojen valmisteluohjelma. Opiskelijat voivat ilmoittautua aloittamaan ohjelman syksyn tai kevään lukukaudella.

Fall start - ohjelman käynnistys

 • 12. syyskuuta 2019 - 31. toukokuuta 2020

Kevään aloitus - ohjelman käynnistys

 • 9. tammikuuta 2020 - 6. syyskuuta 2020
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Italialainen
Viimeksi päivitetty April 25, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 12, 2019
Tammi 9, 2020
Duration
9 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
7,850 EUR
Ilmoittautumismaksu on 2,100 euroa, 5,750 euroa
Deadline
Elo 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Joulu 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 12, 2019
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 31, 2020
Haun määräaika
Elo 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Alkamispäivämäärä
Tammi 9, 2020
Päättymispäivämäärä
Syys 6, 2020
Haun määräaika
Joulu 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.

Syys 12, 2019

Location
Haun määräaika
Elo 16, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 31, 2020

Tammi 9, 2020

Location
Haun määräaika
Joulu 6, 2019
All application documents should be sent at least 30 working days before the start of the program.
Päättymispäivämäärä
Syys 6, 2020

Syracuse Academy

Spring 2019 - Syracuse Academy

Syracuse

Sicily

MADE Program CABIN OUT workshop