Read the Official Description

Sunway Foundation in Arts (FIA) luo akateemisen polun opiskelijoille siirtymään sujuvasti Sunway-yliopiston tai valittujen paikallisten ja ulkomaisten yliopistojen korkea-asteen tason opintoihin. Sunway-yliopiston valmisteluohjelmana FIA on suunniteltu erityisesti opiskelijoille mahdollisuuden edetä Sunway-yliopistossa. Jollei vähimmäispätevyydestä vaaditut arvosanat edellytä vaadittua koulutusohjelmaa, FIA: n opiskelijoille taataan paikka Sunway-yliopistossa

Ohjelma on kehitetty FIA: n ja Sunway Universityn akateemisten tutkijoiden kanssa, jotka ovat antaneet osaamistaan ​​ja kokemustaan ​​ja sisällyttäneet keskeiset elementit, joita opiskelijoille kehitetään älyllisesti, emotionaalisesti ja sosiaalisesti. Varmistetaan saumaton polku säätiöstä vuodesta aina perustutkintoihin. Tarjonnan laadun ja opetussuunnitelman laajuuden ansiosta valitut paikalliset ja ulkomaiset instituutiot hyväksyvät myös FIA: n kelpoisuuden.

FIA mahdollistaa opiskelijoiden henkilökohtaisten ja akateemisten tavoitteiden asettamisen ja tunnistaa yksilölliset kykynsä. Se kehittää sosiaalista vastuuta yhteisön osallistumisella ja osallistumisella vapaaehtoistoimintaan. Se myös varustaa opiskelijoille teknisiä ja pehmeitä taitoja, jotka ovat välttämättömiä kekseliäisiksi ja onnistuneiksi korkeakouluopinnoissa ja yrittäjinä urallaan. Kokemuksellinen oppiminen on olennainen osa monipuolista koulutusta, ja FIA tarjoaa sen.

Rakenne

  • 3 lukukautta jokaiselta 14 viikon kestolta.
  • Perusyksiköt ja rikastuttava aineet ovat pakollisia.
  • 4 Academic Electives on pakollinen.

Arviointi ja tentit

Opiskelijat arvioidaan 50%: n kursseilla (tietokilpailut, projektit, aiheen tarkastelut, tutkimukset, tehtävät ja esitykset) ja 50% tentti kunkin aiheen / yksikön lopussa. Valmistustodistuksessa on yhdistetty CGPA ja palkkaluokka.

(CGPA-laskenta perustuu kaikkiin yrityksiin)

Ydinyksiköt

  • Viestintä: yleisö ja konteksti
  • Matemaattiset tekniikat ja analyysit
  • Kieli ja viestintä
  • Tilastolliset tekniikat / Contemporary Creative Expression (Film as Art)
  • Kieli ja tieto
  • Contemporary Business Matematics

Sisäänpääsyvaatimukset

Hyväksytty SPM, O-tason tai vastaava vähintään viisi (5) optiota

Kesto

1 vuosi

Intakes

Tammi / maaliskuu / heinäkuu / elokuu

Tutkinnot

Maaliskuu / heinäkuu / elokuu

Program taught in:
Englanti

See 22 more programs offered by Sunway University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
12 kuukautta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Tammi 2020

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä