Miksi kesäkoulu kiinnostaa sinua?

Fundesem Business School olemme kehittäneet innovatiivisen kolmen viikon ohjelman korkeakouluopiskelijoille ja äskettäin valmistuneille opiskelijoille, joiden avulla opiskelijat voivat saada tietoa liiketoiminnasta ja parantaa henkilökohtaisia taitojaan hyvin lyhyessä ajassa.

Luokat ovat samat opettajat kuin FBS MBA -ohjelmissa ja noudattavat samaa tapaustutkimusmenetelmää. Luokat opetetaan englanniksi ulkomaisten opiskelijoiden suuren määrän vuoksi. Käsiteltävät ja analysoidut tapaustutkimukset ovat maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen, kuten Harvardin, MIT: n, IE: n, Stanfordin, IESEn, Kelloggin jne., Laatimia.

Miksi valita FBS?

FBS on yli 50-vuotinen koulu, jolla on tunnustettu Prestige, sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Koulussa on ensiluokkaiset tilat, joissa on luentosali-luokkahuoneita, suuria tauluja ja multimediateknologiaa, joka on tarpeen opiskelijoiden, jotka haluavat opiskella huippuopiskelussa, tarpeisiin.

Lisäksi FBS sijaitsee Alicantessa, joka on yksi Euroopan parhaista elämäntavoista. Alicantessa on erinomainen ilmasto ja sitä pidetään Miamina Euroopassa. Kaupunki tarjoaa suuria rantoja ja ainutlaatuisen ympäristön, mikä tekee siitä muiden Välimeren kaupunkien kateuden.

Kesäkoulun opiskelijat voivat nauttia kosmopoliittisesta kaupungista, joka on ainutlaatuinen Espanjassa ja Euroopassa. Alicante on Espanjan neljäs kaupunki suhteessa BKT: hen.

Kesäkouluohjelma sisältää sekä akateemisia että aktivointiaineita, kuten henkilökohtaisten taitojen parantamista ja oppimista sekä urasuunnittelua ja arviointia, jotta heille tarjotaan ensimmäinen työpaikka.

Mitkä ovat kesäkoulun päivämäärät?

Kesäkoulu alkaa 8. heinäkuuta ja päättyy 26. heinäkuuta diplomiesityksenä.

Kuinka paljon kesäkoulu maksaa?

€ 2.000

Sisältää: Teoriat, työpajat ja ulkopuoliset toimet. Varhaisen lintuhakemuksen alennus: 500 € alennus sovelletaan, jos ohjelman täysi maksu suoritetaan ennen 31 päivää toukokuuta 2019.

Ovatko opiskelijoille majoitusvaihtoehtoja?

Kyllä, FBS voi auttaa oppilaita, joilla on majoitus (koulun lähellä sijaitsevissa huoneistoissa) kiinteistönvälittäjien kanssa tekemissään sopimuksissa.

Kesäkoulun opiskelijat voivat nauttia kosmopoliittisesta kaupungista, joka on ainutlaatuinen Espanjassa ja Euroopassa.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Viimeksi päivitetty Toukokuu 15, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
4 viikkoa
Full-time
Hinta
2,000 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä