Soveltavan tieteen liitto kulinaarisiin taiteisiin
Henry Ford College
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Detroit, Yhdysvallat
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Sekoitettu, Kampuksella
Kesto
2 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* 2021-2022 opetusta ilmoitetaan
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Culinary Arts -sovelluksen apulainen tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa luonnetta, johtajuutta ja teknisiä taitoja, joita tarvitaan menestykseen globaalissa vieraanvaraisuuden ja matkailualalla. Jatka neljävuotista vieraanvaraisuuden johtamisen tutkintoa, jatka Henry Ford College -opinnossa kulinaaritaiteen tutkinnossa.
Oppimistavoitteet
Tämän ohjelman onnistumisen jälkeen opiskelijoiden tulisi pystyä:
- Suorita valikko alusta loppuun ACF-luokan F ja G standardien mukaisesti syötäville kuumille ja kylmille ruoille.
- Sovita ravintolatoiminnot ja skenaariot FDRP-standardeihin ja -menettelyihin.
- Arvioi MLCC- ja MRA-standardien perusteella milloin ja miten olutta, viiniä ja väkeviä alkoholijuomia tarjoillaan luvan saaneessa laitoksessa
- NRA-standardien perusteella päättää, miten käsitellä erilaisia elintarvikkeita, jotta vältetään ruoan aiheuttamat sairaudet.
- Sisällytä ammatilliset työtavat 300 tunnin valvotun harjoittelun suorittamiseksi.
- Järjestä esimerkkejä erilaisista segmenteistä (ei-kaupallinen, majoitus, urheilu ja vapaa-aika, ravintola, kasino) ja työmahdollisuuksista hotellialalla.
Uramahdollisuudet
Yhdessä monipuolisen linjatason työkokemuksen kanssa tämän tutkinnon suorittanut opiskelija saattaa harkita lähtötason valvonta- tai johtotehtäviä näillä alueilla:
- Täyden palvelun hotellit
- Lomakeskus ja matkakohteet
- Hienoravintolat
- Terveydenhuoltopalvelut
- Ruokailu yliopistoissa ja yliopistoissa
- kasinot
- Konferenssikeskukset
- Ruoan myynti ja markkinointi
- Kouluruokapalvelu
- Ateriapalvelu
- Rento ruokailuravintolat
- Urheilu, vapaa-aika ja tapahtumapalvelut
Akkreditointi
Soveltavan tieteen kulinaarisen taiteen yhteistyökumppani on akkreditoinut American Culinary Federation Education Foundationin akkreditointikomissio (ACFEFAC) . Laitos on myös ansainnut esimerkkiohjelmapalkinnon, joka symboloi ACFEFACin tunnustamia korkeimpia koulutusstandardeja. Palkinto jaetaan ohjelmille, jotka ovat osoittautuneet johdonmukaisiksi kaikkien ACFEFAC-akkreditointivaatimusten kanssa, samoin kuin ohjelman erinomaisella hallinnalla. ACFEFAC on tunnustettu korkea-asteen koulutuksen akkreditointineuvostossa (CHEA).
Ohjaajat saavat koulutuksen ja sertifikaatin American Hotel & Lodging Educational Institute -yritykseltä, National Restaurant Association Educational Foundationilta, Dining Room Professionals -yhdistykseltä ja American Culinary Federationilta.
Lisäohjelmavaatimukset
Virallinen HFC kokin univormu on ostettava ennen kulinaaristen laboratorioiden kurssien alkamista - ota yhteyttä osastoon univormujen tilaamisesta. Käy Hospitality-osastolla osoitteessa M-163 Culinary Arts & Student Center -rakennuksessa tai verkossa osoitteessa https://culinary.hfcc.edu/ saadaksesi yhdenmukaiset tilaustiedot.
2020--2021 opetustiedot
Lukukausituntia kohti Alueella | Taso 100 ja 200 $ 101.50 | Tasot 300 ja 400 $ 200 |
Piirin ulkopuolella | 177 dollaria | 265 dollaria |
Osavaltion ulkopuolella | 257 dollaria | 350 dollaria |
Kansainväliset opiskelijat | 257 dollaria | 350 dollaria |
Tietoja koulusta
Kysymyksiä
Samanlaisia kursseja
Skills Competency -palkinto vieraanvaraisuuden asiantuntijassa
- Santa Barbara, Yhdysvallat
Skills Competency -palkinto leivonnassa ja leivonnaisissa
- Santa Barbara, Yhdysvallat
Tieteen kandidaatti kehittyneissä kulinaarisissa taiteissa
- Santa Barbara, Yhdysvallat