Hispano-amerikkalaisten johtajien seminaari 2020

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Toimituspaikka: Fisher Colloquium, 4. kerros, McDonough Business School, Georgetown University, Washington DC

Georgetown University Latinalaisen Amerikan johtamisohjelma (LALP)

Latinalaisen Amerikan johtajuusohjelma (LALP) on tarkoitettu kouluttamaan uusien sukupolvien johtajia koko alueelta, jotka toimivat julkisissa, yksityisissä ja kansalaisyhteiskunnan organisaatioissa.127231_2.png

Latinalaisen Amerikan ja Washington DC: n ohjelmien avulla LALP luo syvemmät yhteydet alueen ja yliopiston tehtävän välille muodostaa ja palvella yhteistä etua. LALP toimii läheisessä tehtävässään läheisessä yhteistyössä Latinalaisen Amerikan tutkimuskeskuksen (CLAS) ja professoreiden ja ohjelmien kanssa koko yliopistossa.

Georgetown University on yksi maailman johtavista akateemisista ja tutkimuslaitoksista, joka tarjoaa ainutlaatuisen koulutuskokemuksen, jossa seuraavan sukupolven kansalaiset ovat valmiita johtamaan ja parantamaan planeettamme. Olemme suuren kokemuksen omaavien opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja ammattilaisten yhteisö, ja haluamme soveltaa tietämystä, tutkimusta ja palveluamme haasteisiin, joihin reaalimaailma puuttuu.

Vuonna 1789 perustettu Georgetown on maan vanhin katolinen ja jesuiitta-yliopisto, ja se sijaitsee Washington DC: ssä, kaupungissa, jossa kansainvälisen politiikan ja kaupan tärkeimmät tapahtumat lähentyvät toisiaan. Vaikka paljon on muuttunut 200 vuodessa, meillä on edelleen tehtävä valmistella ja kouluttaa johtajia yrityksille, hallituksille tai voittoa tavoittelemattomille järjestöille.

Latinalaisamerikkalainen amerikkalainen korkeakoulu (HAC)

HAC on kansainvälinen julkisten asioiden, kansainvälisten suhteiden ja yliopistokoulutuksen yritys. Asiakkaamme ovat liikemiehiä, poliittisia ja institutionaalisia yhdysvalloista, Euroopasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Vuonna 2015 Yhdysvalloissa perustetulla yrityksellämme on omat toimistot New Yorkissa, Madridissa, Sevillassa, Málaassa, Murciassa ja Buenos Airesissa, missä tarjoamme strategisia konsultointipalveluita, yritystapahtumia, yliopistokoulutusta ja poliittisia suhteita hallintoon.

126963_rsz_adobestock_83147213.jpg

Latinalaisamerikkalainen amerikkalainen johtajuusseminaari

tavoitteet

LALP ja HAC ovat kehittäneet Hispanic-American Leadership Seminar 2020, yhden päivän seminaarin, joka pidetään Washington DC: n Georgetownin yliopiston McDonough-kauppakorkeakoulussa 27. huhtikuuta 2020 . Ohjelmalla on seuraavat tavoitteet:

 • Tutustu haasteisiin ja liiketoimintamahdollisuuksiin Yhdysvaltojen ja Espanjan välillä.
 • Ymmärtää globalisaation käytännön monimutkaisuus ja miten se vaikuttaa liiketoimintaympäristöön riippumatta sen taloudellisesta, poliittisesta tai sosiaalisesta tilanteesta.
 • Selitä, miten sääntely ja geopoliittiset voimat muovaavat globaalia yritysympäristöä ja luovat mahdollisuuksia globaalin liiketoiminnan puitteissa.
 • Ymmärrä, miten innovaatio toimii jatkuvana parannuslähteenä yhteiskunnassamme.
 • Edistetään johtamistaitoja, henkilökohtaista kehitystä ja arvokkaiden kontaktien verkostojen luomista.

Ohjelman suunnittelu ja kehittäminen

Ohjelman ovat suunnitelleet LALP ja HAC niin, että se on tarkoituksenmukainen ja tehokas kohderyhmälle. Se sisältää Georgetownin yliopiston professoreiden luentoja sekä Washington DC: n johtajien ja asiantuntijoiden esitelmiä ja keskusteluja eri alojen kiinnostavien henkilöiden kanssa.

Tämä seminaari on osa HAC: n järjestämää latinalaisamerikkalais-amerikkalaista Washingtonin huippukokousta 2020, joka on HAC: n järjestämä tapahtuma ja johon sisältyy muita toimia, joita yksinomaan tämä organisaatio hallinnoi, kuten verkottumisistuntoja ja opastettuja vierailuja Washingtonin symbolisissa rakennuksissa ja instituutioissa.127230_3.gif

sisältö

Ohjelmaan sisältyviä aiheita ovat (voivat muuttua):

 • Liiketoiminta Yhdysvalloissa
 • Kaupalliset suhteet Yhdysvaltojen, Espanjan ja Latinalaisen Amerikan välillä.
 • Globalisaatio, kilpailukyky ja hallinto
 • innovaatio
 • Kiertotalous ja ilmastonmuutos
 • Ei-kaupalliset voimat ja strategiat
 • johto

hyötyjä

Ohjelman etuihin kuuluvat:

 • Apu suunniteltuihin seminaareihin
 • Tervetuloa laukku, jossa on yksityiskohtaiset tiedot istunnosta
 • Lounas ja tauot
 • verkostoituminen
 • Seminaarin läsnäolotodistus

Vierasasiantuntijat

 • Ricardo Ernst. Hän on globaalin liiketoiminnan Baratta-puheenjohtaja ja globaalin logistiikan tutkimusohjelman apulaisjohtaja McDonoughin kauppakorkeakoulussa Georgetownin yliopistossa.
 • Brooks Holtom. Vanhempi apulaisprofessori ja dekaani Georgetownin yliopiston McDonough-kauppakorkeakoulussa.
 • Gonzalo Garcia Toimitusjohtaja, yrittäjä ja espanjalainen yrittäjä, joka on jo yli 17 vuoden ajan johtanut useiden eri alojen yritysten kansainvälistymishankkeita.
 • Kathleen Kennedy Robert F. Kennedyn ja Ether Kennedyn vanhin tytär. Kathleen on myös Rose Kennedyn ja Joseph P. Kennedyn ensimmäinen tyttärentytär ja presidentti JFK: n veljentytär.
 • Jeesus M. Linares. Madridin autonomisen yliopiston (UAM) kvanttifysiikan tohtori, tieteellisen tutkimuksen korkeamman neuvoston (CSIC) jäsen.
 • Michael Lopez Joy. Michael López-Alegríalla on yli 35 vuoden kokemus ilmailun ja avaruuden aloista Yhdysvaltojen merivoimien, NASA: n ja yksityisen sektorin kanssa.
 • Ray Cazorla Liikemies, hyväntekeväisyysasiantuntija ja eri hallitusten neuvonantaja. Latinalaisamerikkalais-amerikkalaisen korkeakoulun perustaja ja toimitusjohtaja, New Yorkin huippukokouksen perustaja, inspiroivan sitoutuneiden johtajien säätiön perustaja ja presidentti.
 • Javier Rupérez. Hän on ollut Espanjan suurlähettiläs Yhdysvalloissa, Natossa ja ETYJ: ssä. Hän on toiminut Yhdistyneiden Kansakuntien apulaispääsihteerinä ja turvallisuusneuvoston terrorisminvastaisen komitean johtajana.
 • Teresa Valcarce Sosiaalinen aktivisti ja lobbaaja, Espanjan ja Amerikan kansalainen, joka koristeltiin vuonna 2017 Espanjan siviilipalvelumääräyksen määräyksellä.127229_1.jpg
Viimeksi päivitetty Joulukuu 2019

Oppilaitoksesta

HAC Leadership & Management es una firma internacional de asuntos públicos, relaciones internacionales y formación ejecutiva. Nuestros clientes son del ámbito empresarial, político e institucional ... Lue lisää

HAC Leadership & Management es una firma internacional de asuntos públicos, relaciones internacionales y formación ejecutiva. Nuestros clientes son del ámbito empresarial, político e institucional provenientes de Estados Unidos de América, Europa y América Latina. Fundada en el 2015 en Estados Unidos, Nuestra firma tiene sede principal en la ciudad de Nueva York y oficinas en Madrid, Buenos Aires y Washington D.C donde ofrecemos servicios de consultoría estratégica, eventos corporativos, formación ejecutiva y relaciones políticas con la administración. Näytä vähemmän
New York , Madrid , Sevilla , Murcia , Málaga , Buenos Aires , Washington + 6 More Vähemmän