SAIOSH terveys- ja turvallisuusammattilainen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

132310_pexels-photo-756883.jpeg

Kurssin yleiskuvaus

Tämä NQF L5 -ohjattu kurssi sopii niille, jotka jo työskentelevät YHT-ympäristössä ja haluavat saada ammatillisen nimityksen tai niille, jotka haluavat päästä tähän jännittävään maailmaan. Pätevät opiskelijat pystyvät suorittamaan onnistuneesti seuraavat:

  • Toteuta ja seuraa työterveys- ja työturvallisuusohjelmaa ilman, että vaaditaan asiantuntijaterveys- ja työturvallisuusstrategiaa, ennustamista, budjetointia tai monimutkaisia työterveys- ja työturvallisuussuunnitelmia.
  • Laaditaan työterveys- ja työturvallisuusraportit, onnettomuuksien trenditiedot ja annetaan ohjeita onnettomuuksien ja vaaratilanteiden ehkäisemiseksi.
  • Osoita työturvallisuuden, hygienian, terveyden, palon, työterveyshuollon ja yleisen organisaation johtamiskäytännön välistä yhteyttä.
  • Paranna työterveyttä ja -turvallisuutta soveltamalla työsuojelun teoriaa ja lainsäädäntöä erilaisissa yhteyksissä.
  • Pystyt suorittamaan yleiset terveys- ja turvallisuustarkastukset.
  • Toteuta yleiset terveys- ja turvallisuusjärjestelmät ja -ohjelmat, tunnista vaarat ja ehdota valvontatoimenpiteitä näiden vaarojen sisällä tai niiden lieventämiseksi.
  • Pystyt suorittamaan tunnistettujen vaarojen määrälliset ja laadulliset perusarvioinnit.

Kurssin onnistuneesti suoritettuaan todistuksen 2 vuoden työkokemuksesta tällä alalla opiskelijat voivat hakea TechSaioshin (tekninen jäsen) ammatillista nimeämistä Saioshin kanssa, SAQA: n hyväksymä työterveys- ja työturvallisuuselin.

Yli 6 500 jäsenellä Saiosh on johtava tieto- ja verkostoitumismahdollisuus työterveys- ja työturvallisuusalan ammatissa. Saiosh on Etelä-Afrikan ammattikorkeakoulun ammattilaisille ja ammatinharjoittajille tarkoitettu valinta työterveys- ja työturvallisuusalan ammatin edistämiseen tutkimuksen, myynninedistämisen, koulutuksen, sosiaalisen kehityksen, koulutuksen, ohjauksen ja vahvojen suhteiden avulla muihin työturvallisuusjärjestöihin.

Sisäänpääsyvaatimukset

Tälle kurssille ei ole pääsyvaatimuksia.

Opintojakso: enintään 6 kuukautta.

Arviointi ja palkinto

Opiskelijoiden on suoritettava onnistuneesti työpohjainen lokikirja, todistussalku ja lopullisen tiedon arviointi. Tämän suoritettuaan opiskelijat saavat Saioshin akkreditoidun Academy of York terveys- ja turvallisuusharjoittajan sertifikaatin

AOY-akkreditointi

Academy of York ovat akkreditoineet FASSET SETA, SAIOSH, SABPP, PMSA, COMENSA ja sertifioitujen kirjanpitäjien instituutti (ICB), ja se on rekisteröity korkeakoulujen ja koulutuksen laitoksella yksityiseksi korkeakouluksi.

132307_Saioshlogo.jpg

Kurssi on akkreditoinut Saiosh (Etelä-Afrikan työturvallisuus- ja työterveyslaitos).

Kurssimaksu

Hinta ennen apurahaa R12 500
Hinta stipendin jälkeen R11 200 *
Kerran maksun hinta R10 350
Maksusuunnitelma R700 yli 16 kuukautta
Rekisteröintimaksu R1 100

* Mahdollisten opiskelijoiden on otettava yhteyttä Academy of York selvittääkseen, pätevätkö he stipendin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Academy of York is an accredited Further Education and Training College established in 2006 and has over 14 000 successful graduates. Our students all have one thing in common they aspire for a better ... Lue lisää

Academy of York is an accredited Further Education and Training College established in 2006 and has over 14 000 successful graduates. Our students all have one thing in common they aspire for a better life, a better job, earning more or increased knowledge and skills. We understand the common challenges that many students experience during their studies which are time, money and motivation. Academy of York’s solution to these challenges by offering correspondence studying which is recognized as one of the most effective and proven study methods. Näytä vähemmän