Ranskan leivonnaisten taiteen erikoistutkinto
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Yssingeaux, Ranska
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 12 680 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* nettohintoja. Varhainen lintu hinnat saatavilla. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: [email protected]
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tämä erittäin keskittynyt, kahden kuukauden ohjelma, joka on suunniteltu leipomoalan ammattilaisille, jotka pyrkivät kiihdyttämään uransa, on inspiroitu kokki Alain Ducassen filosofiasta, joka liittyy korkealaatuisiin tuotteisiin sekä luonnolliseen ja kestävään lähestymistapaan leivonnaisten taiteisiin.
Vietät 90% ajasta käytännön työpajoissa, joita opettavat Meilleurs Ouvriers de France ja leivonnaisten maailmanmestarit. Hankit ja hallitset edistyneitä leivonnaistaitoja ja tekniikoita samalla kun etsit myös moderneja ja ikonisia leivonnaisia, luonnollisia ja terveellisiä jälkiruokia, taiteellisia leivonnaisia sekä jäätelöä ja sorbetteja. Suunnittelu- ja valokuvauskurssit yhdessä yritysvierailun kanssa sisältyvät myös tähän pakattuun ohjelmaan.
Kesto: 2 kuukautta
Työ- ja uramahdollisuudet:
- Leivonnaisten kokki
- Leivonnaisten kokki / Leivonnaisten kokki-ohjaaja
- Leivonnaisten tuotantopäällikkö
- Yrittäjä / konsultti
- Ruokakirjoittaja ja kriitikko
Ohjelman rakenne:
- Leivonnaisten taiteen edistyneet tekniikat - 2 viikkoa
- Jäätelöt ja sorbetit - 1 viikko
- Viennoiserie - 1 viikko
- Luonnolliset ja terveelliset jälkiruoat - 1 viikko
- Suklaa ja makeiset - 1 viikko
- Taiteelliset mestariteokset - 2 viikkoa
Aloituspäivät: 1. maaliskuuta 2021 / 31. toukokuuta 2021 / 5. heinäkuuta 2021