Ranskan leipomotaiteen perusteet
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Yssingeaux, Ranska
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
2 kuukaudet
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
EUR 9 130 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* nettohinnat
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Tässä intensiivisessä, käytännönläheisessä ohjelmassa opit ja työskentelet parhaimmista ranskalaisista leipomoalueella toimivista kokkeista - ja työskentelet heidän kanssaan.
Valmistat tavallisia, perinteisiä ja erityisiä leipiä, samalla kun sinulla on mahdollisuus luoda hapan- tai paahdettuja leipää.
Ohjelma, joka on levitetty koko ohjelmaan, sekä yritysvierailut ja suunnitteluun ja valokuvaukseen omistettuja istuntoja, ohjelma tarjoaa sinulle tiedon leivonnaisista ja leivonnaisista, jotka ovat täydellinen perusta tulevalle urallesi
Työ- ja uramahdollisuudet:
- Yrittäjä
- Leipuri
- Leipomosuunnittelu
- Leipomotuotanto
- pitopalvelu
Ohjelman rakenne:
- Ranskalainen leipomo ja taiteellinen leipomo - 3 viikkoa
- Ranskalainen Viennoiserie - 3 viikkoa
- Leipomo Snacking - 1 viikko
- Leipomotekniikat leipomossa - 1 viikko
Kesto: 2 kuukautta
Pääsyvaatimukset:
Ei aiempaa tutkintoa tai kokemusta vaaditaan
Vähintään 18 vuotta
Ranskalainen A2
Seuraava otto - 25. toukokuuta 2021