Projektinhallinnan 8 viikon sertifikaattiohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Laita projektijohtamistaitot yhteenvetoon kahden kuukauden opiskelun jälkeen! Opi käytännön ammattilaisilta parhaita käytäntöjä, työkaluja ja tekniikoita projektien tehokkaaseen hallintaan aloittamisesta ja suunnittelusta toteutukseen ja hallintaan ja viime kädessä projektin toimittamiseen. Hanki käytännön taitoja tehokkaasti johtaa ja hallita tekniikan, biotieteiden, rakentamisen, rahoituspalveluiden, terveydenhuollon ja muun teollisuuden projekteja.

Hanki kilpailuetu asettaessasi työvoimaa tai pyrkiessäsi siihen ylennykseen. Kaikki oppimasi voidaan ottaa välittömästi käyttöön työpaikalla.

Johtava ohjaaja: Ph.D. Timothy Donahue-Bombosch

Ph.D., jatko-kunniaopettaja, Timothy Donahue-Bombosch on sertifioitu projektihallinnan ammattilainen (PMP) ®, jolla on yli 10 vuoden kokemus Ciscon, Ericssonin, Hewlett-Packardin, IBM: n, Becton-Dickinsonin, Beckman Coulterin projektijohtamisesta. , Genentech, Iridex, Affymetrix, Kaiser Permanente ja Mindjet. Hän puhuu usein projektinhallinnasta, sisällönhallinnasta, sosiaalisesta verkottumisesta ja sisällön globalisaatiosta.

Ohjelman edut

Opi Live Online

Pääset luokkahuonetyyliseen interaktiiviseen oppimiseen mistä päin maailmaa tahansa! Osallistu suunniteltuihin online-istuntoihin opettajasi ja luokkatovereidesi kanssa kurssityön suorittamisen lisäksi.

Intensiivinen opetussuunnitelma

Osallistu 3 tuntia luokkiin ja työpajoihin joka päivä, maanantaista perjantaihin. Ansaitse 8 opintopistettä (yhteensä 120 tuntia opetusta).

Valmistaudu PMP®-tenttiin

Kehitä vahva perusta Projektinhallintainstituutin (PMI) Project Management Professional (PMP) ® -koetta varten.

Akateeminen erinomaisuus

Opi huipputasolla globaalissa julkisessa yliopistossa.

Capstone-projekti

Rakenna portfoliosi reaalimaailman huippukivihankkeella, jonka suoritat suorittaessasi kurssin aikana.

This photo is free for public use. ❤️ If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.useproof.com".

Ajoittaa

Edelleen jokaisen aiheen läpi, viikosta viikkoon, oppimalla yhdessä luokkatovereidesi kanssa.

Viikot 1–2: Hankkeen aloittaminen ja suunnittelu Viikot 3–4: Projektiaikataulu ja riskienhallinta
Opi aloittamaan projekti, kehittämään sidosryhmien hallintasuunnitelmia ja suorittamaan vaatimusanalyysi. Opit myös perustelemaan hankkeita sijoitetun pääoman tuottoanalyysin, toteutettavuustutkimusten ja kattavan liiketoimintatavan avulla. Seurauksena on, että ymmärrät projektisäännöstön kattavaksi aloitusprosessiksi, joka ohjaa sitten projektin suunnittelua ja toimitusta. Nykypäivän hankkeet ovat aikarajoitetumpia, aiheuttavat suurempia teknisiä haasteita ja niillä on vähemmän todennäköisesti riittävät resurssit kuin aiemmin. Erityiset tekniikat voivat kuitenkin auttaa sinua hallitsemaan projektiriskiä ja tunnistamaan ja hallitsemaan mahdollisia ongelmia. Opi käytännön menetelmiä vaikeiden projektien suorittamiseksi ja tutkia kuinka soveltaa näitä menetelmiä omaan projektiisi.
Viikot 5–6: Projektikustannusten ja hankintojen hallinta Viikot 7–8: Projektin toteuttaminen ja hallinta
Tuotteiden ja palveluiden hankinta on olennainen osa projektipäällikön vastuuta. Opi hankintaprosessin perusteet hankinta-asiakirjojen ja eritelmien kehittämisestä myyjän ehdotusten arviointiin, sopivien sopimusten laatimiseen ja sopimusten onnistuneen toteuttamisen valvontaan. Tutki erilaisia sopimusjärjestelyjä ja maksuvaihtoehtoja. Menestyvä projektipäällikkö luottaa tehokkaaseen johtamisprosessiin ja hankkeen perussuunnitelmaan seuraamaan edistymistä, tunnistamaan eroja ja ryhtymään toimiin ongelmien lieventämiseksi. Opi hallitsemaan projektin toteutusta loppuun saattamisen ja arvioinnin avulla. Tutkit myös työkaluja ja tekniikoita projektinhallintaan.

Valmistuttuaan saat sertifikaatin akkreditoidulta laitokselta.

Ohjelman tiedot

Kesä 2020: 1. kesäkuuta – 24. heinäkuuta 2020

Ilmoittautuminen: 13. toukokuuta mennessä

Opetus: 8000 dollaria

Tämä sisältää:

 • Kurssin opetus ja oppikirjat
 • Akateeminen neuvonta

Opetus ei sisällä:

 • kotelo
 • ateriat
 • kuljetus
 • Henkilökohtainen toiminta

Pääsyvaatimukset

 • Astepistekeskiarvo (GPA): 3,0
 • Kolmen vuoden jatko-opinto

Englannin kielen taitovaatimus

Olitpa opiskelija, työskentelevä ammattilainen tai elinikäinen oppija, sinun on osoitettava englannin kielen taito, jotta sitä voidaan harkita päästäksesi mihin tahansa kansainvälisten opiskelijoiden ohjelmiin.

Huomaa: Oikoteakkien ja valtakirjojen tulee heijastaa englanniksi suorittamaasi kurssityötä. Pääsyosastomme arvioi kaikki asiakirjat ja ilmoittaa sinulle, tarvitaanko lisäkohteita. Huomaa, että pääsyprosessimme on kokonaisvaltainen ja että englanninkielisen taitovaatimuksen täyttäminen ei takaa hyväksyntää. Lähetä sähköpostia sähköpostitse internationaladmissions@berkeley.edu kysymyksillä tai saadaksesi lisätietoja.

Voit täyttää englanninkieliset vaatimuksemme jollain seuraavista tavoista:

Testipisteet Haastatella luopuminen
 • TOEFL: 90
 • IELTS: 7
 • DAAD: C1
 • Cambridge English First (FCE): C
 • TEM-4 tai TEM-8: 70
Täytät haastatteluvaatimuksen, jos olet ansainnut jonkin seuraavista vähimmäispisteistä:

 • TOEFL: 79–89
 • IELTS: 6.5
 • MYRKYLLISYYS: 700–900
 • Cambridge English Preliminary (PET) -luokka
 • ELS-taso 112 ELS-GPA: n 3,0 kanssa

tai

 • Olet läpäissyt haastattelun UC Berkeley Extension-rekrytoijan kanssa. Haastattelut järjestetään kotimaassasi.

Voit pyytää luopumista, jos täytät jonkin seuraavista vaatimuksista:

 • Olet suorittanut yhden vuoden kokopäiväisen korkeakoulututkinnon kokonaan englanniksi.
 • Olet onnistuneesti suorittanut yliopistotason ohjelman maassa, jossa englanti on virallinen kieli.
 • Olet kotoisin vapautettujen maiden luettelosta. Ota yhteys neuvojaan saadaksesi lisätietoja.
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students ... Lue lisää

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students who want to study at Berkeley. We do not offer degrees. Instead, after you complete your studies with us, you’ll receive a certificate of completion, a transcript and the opportunity to transfer academic credits to your home university. For those of you who are working professionals, our programs will provide you with in-depth skills and learning that you can apply to your current position or a new job in the workplace. Näytä vähemmän
Berkeley , San Francisco + 1 Lisää Vähemmän