$close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Yliopistoon valmentavat opinnot Matkailussa

Säätiö on valmisteleva vuosi tutkijoille, jotka valmistautuvat aloittamaan peruskoulutusohjelman. Tämäntyyppinen opiskelu keskittyy usein lisäopetukseen tarvittaviin oppimiseen ja kielitaidoihin. Kuten nimestä voi päätellä, useimmat säätiön vuoden ohjelmat saadaan päätökseen vuodessa. Mikä on säätiön vuosi matkailussa? Tämä aloittelija tutkinto on suunniteltu opettamaan opi… Lue lisää

Säätiö on valmisteleva vuosi tutkijoille, jotka valmistautuvat aloittamaan peruskoulutusohjelman. Tämäntyyppinen opiskelu keskittyy usein lisäopetukseen tarvittaviin oppimiseen ja kielitaidoihin. Kuten nimestä voi päätellä, useimmat säätiön vuoden ohjelmat saadaan päätökseen vuodessa.

Mikä on säätiön vuosi matkailussa? Tämä aloittelija tutkinto on suunniteltu opettamaan opiskelijoille matkailun ja vieraanvaraisuuden perusteet auttamaan heitä selvittämään, onko tämä teollisuus oikea heille. Johdantokursseilla opettajat voivat myös ottaa yleisiä kursseja valmistelemaan niitä korkeakouluopetukseen. Ohjelmaan sisältyvät täsmälliset kurssit voivat vaihdella kustakin yliopistosta. Jotkut mahdollisuudet ovat elintarvikepalvelutoiminnan ymmärtäminen, oppimisen tehokkuus ja matkailun ja vieraanvaraisuuden käyttöönotto.

Monet osallistujat pitävät tätä ohjelmaa hyödyllisenä, koska he saavat viestinnän, johtajuuden ja oppimisen taitoja. Nämä kyvyt voivat helpottaa yliopistoa, työvoimaa ja henkilökohtaista elämää.

Kun hakijat alkavat tehdä enemmän tutkimusta säätiön vuosiohjelmista, he voivat ymmärtää, ettei ole asetettu kustannuksia. Sen sijaan jokainen koulu voi asettaa omat opetuksensa sijainnin, keston ja aihepiirin perusteella.

Vaikka opiskelijat voivat ajatella mahdollista tulevaa uraa säätiön vuoden jälkeen matkailu, useimmat ovat enemmän huolissaan tyyppi astetta he voivat aloittaa. Monet osallistujat alkavat opiskella tapahtumien hallintaa, matkailua ja vieraanvaraisuutta, matkailun hallintaa tai brändinhallintaa ja mainontaa tämän ohjelman päättymisen jälkeen. Tarkat uramahdollisuudet voivat olla opas, matkatoimisto, hotellimestari, sommelier, matkanjärjestäjä tai tapahtuman järjestäjä.

Jos olet valmis aloittamaan säätiön vuoden, sinun on tehtävä hakemus. Onneksi olet todennäköisesti löytänyt verkossa tai henkilökohtaisia ​​ohjelmia, antaen sinulle runsaasti vaihtoehtoja menestymistasi varten. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Vantage Travel International
Auckland, Uusi-Seelanti

Kansainvälisille opiskelijoille kehitetty AFY on akateemisten aiheiden ohjelma, opiskelutaitoja ja englanninkielistä koulutusta, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle suora t ... +

Kansainvälisille opiskelijoille kehitetty AFY on akateemisten aiheiden ohjelma, opiskelutaitoja ja englanninkielistä koulutusta, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle suora tie onnistuneeseen tutkintoon missä tahansa NZ-yliopistossa. Pre-Foundation-ohjelman loppuun saattaminen mahdollistaa pääsyn AFY-standardiohjelmaan. -
Perustan luova vuosi
Täyspäiväinen
22 - 40 viikkoa
Englanti
Kampus