Filter
Perustan luova vuosi
Japani

Näytä kaikki Parasta Yliopistoon valmentavaa vuotta Japanissa 2019

Yliopistoon valmentava vuosi on nimensä mukaisesti vuoden mittainen valmennuskurssi. Valmennusta tarjotaan usein ulkomaalaisille opiskelijoille, joiden täytyy sopeutua uuteen kulttuuriin ja kieleen, mutta myös paikalliset, collegeopintojen haastavuudesta huolestuneet opiskelijat voivat suorittaa sen.

Japani on yksi pitkälle integroitu korkeakoulujärjestelmät Aasiassa. Japans lähestymistapa tieteeseen ja teknologiaan on hyvin mitoitettu siten niiden koulutustasoa hyvin jäsennelty lapsuudesta ensisijainen kautta toissijainen asteen tasolle. On 126 miljoonaa ihmistä asuu Japanissa se on kulttuurin rikas ympäristö. Suur-Tokion alueella on suurin pääkaupunkiseudulla maailmassa, yli 30 miljoonaa asukasta.

Pyydä lisätietoa Parhaat Yliopistoon valmentavat opinnot Japanissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

United International Business Schools

Tämä ohjelma mahdollistaa opiskelijoille, jotka ovat 17-vuotiaita tai vanhempia ja jotka ovat täyttäneet alle 12-vuotisen muodollisen koulutuksen ansaita jopa ylimääräist ... [+]

Tämä ohjelma mahdollistaa opiskelijoille, jotka ovat 17-vuotiaita tai vanhempia ja jotka ovat täyttäneet alle 12-vuotisen muodollisen koulutuksen ansaita jopa ylimääräistä 60 opintopistettä opintojaksoissa, jotta pääset tutustumaan meidän perustutkinto-ohjelmissa. Katso lisätietojen perustutkintoa koskevat vaatimukset.

Kesto

Riippuen neljännesvuosittain suoritettavista opintopisteistä, kurssin valinnasta ja kurssisuunnittelusta, päätoimiset opiskelijat voivat esimerkiksi ansaita kandidaatin tutkinnon joko 3 lukuvuodeltaan kolmelta neljännekseltä, yhteensä 9 neljäsosaa 20 opintopistettä kutakin; tai 4 lukuvuodeltaan 3 neljäsosaa, yhteensä 12 neljäsosaa 15 opintopistettä. Opintotuki kesällä neljänneksellä nopeuttaa opintoja. Lisävaatimukset voidaan täyttää 1 lukuvuodelle, joka on kolme neljäsosaa 20 opintopistettä, tai 1 lukuvuosi 4 neljäsosaa 15 opintopistettä.... [-]

Japani Tokyo
Syyskuu 2019
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi