Keystone logo

1 Yliopistoon valmentavan vuoden ohjelma Ohjelmat sisään Hotelli-, ravintola- ja matkailuala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Yliopistoon valmentavan vuoden ohjelma
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Hotelli-, ravintola- ja matkailuala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Yliopistoon valmentavan vuoden ohjelma Ohjelmat sisään Hotelli-, ravintola- ja matkailuala

Säätiöohjelmat ovat erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka eivät vielä ole valmiita suorittamaan tutkintoa. Nämä ohjelmat on suunniteltu ottamaan käyttöön kollegiaalinen akateeminen tiukkuus ja kenttäkohtaiset käsitteet.

Mikä on säätiön vuosi vieraanvaraisuuden hallinnassa? Nämä ohjelmat tarjoavat tyypillisesti vieraanvaraisuuden hallinnan perusta oppilaitosten valmistamiseksi korkeakoulututkinnoissa ja mahdollisuuksissa uralla ja matkailualalla. Koulutus voi kattaa esimerkiksi markkinoinnin, henkilöstöhallinnon, tapahtumatoiminnan ja rahoituksen. Kurssimateriaali voidaan esitellä synkronisesti, asynkronisesti tai näiden yhdistelmänä ja se voi vaatia, että opiskelijat osoittavat sekä kehittävän tietämystensä että taitojensa akateemisen ja käytännön soveltamisen.

Perhe-vuoden osallistuminen vieraanvaraisuuden hallintaan voi olla hyödyllinen paitsi työvoimassa myös yksityisessä elämässä. Organisaatiotaitojen hienostuneisuuden lisäksi tutkijat saattavat huomata, että heidän ymmärryksensä muista kulttuureista ja heidän kyvystään kommunikoida on parantunut.

Ohjelman keston ja laitoksen sijainnin kaltaiset tekijät voivat vaikuttaa säätiön vuosi-ohjelmaan osallistumiskustannuksiin. Opiskelijoiden tulee tutustua valtuutettuun edustajaan varmistaakseen, että ohjelma on hyvä taloudellinen asenne.

Kun opiskelija on suorittanut vieraanvaraisuuden hallinnan opiskeluvuoden, on todennäköistä, että uusi akateeminen ja uramahdollisuus syntyy. Säätiön vuoden loppuun saattaminen tekee tutkijoille paremmat mahdollisuudet päästä tutkinto-ohjelmiin muun muassa hotellihallinnossa, catering-tekniikassa, matkailun hallinnassa sekä elintarvikkeiden ja juomien hallinnassa. Valmistuneet usein johtavat johtajuutta ja johtamistaitoja pikaruokaravintoloissa, hotelleissa, ravintolassa, asiakaspalvelussa, vähittäiskaupoissa ja henkilöstöosastoissa. Jotkut työtehtävät ovat kohdejohtajan, toiminnan johtaja, ravintolapäällikkö, myyntiedustaja, elintarvike- ja juoma-johtaja sekä vieraspalvelupäällikkö.

Valitsemalla säätiön vuoden ohjelma voi olla ylivoimainen. Saat apua etsimällä ohjelmaa alla ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomakkeen.