close

Suodattimet

Katso tulokset

Tutustu Pathways Kansainvälinen johtaminenssa

Kun olet suorittanut perusopetuksen ohjelman, oppilaat voivat kehittää ja harjoitella toisen kielen taitoja samalla, kun he työskentelevät korkeakoulututkintoon. He voivat myös mukauttaa opintojaan yhdistämällä kaksi erillistä tieteenaloitetta. Mikä on kansainvälisen johdon peruskoulutus? Tällainen ohjelma voi tarjota mahdollisuuksia opiskella liikkeenjohdon kansainvälistä näköku… Lue lisää

Kun olet suorittanut perusopetuksen ohjelman, oppilaat voivat kehittää ja harjoitella toisen kielen taitoja samalla, kun he työskentelevät korkeakoulututkintoon. He voivat myös mukauttaa opintojaan yhdistämällä kaksi erillistä tieteenaloitetta.

Mikä on kansainvälisen johdon peruskoulutus? Tällainen ohjelma voi tarjota mahdollisuuksia opiskella liikkeenjohdon kansainvälistä näkökulmaa. Kurssityö antaa tyypillisesti tietoa siitä, miten yritys toimii useammassa kuin yhdessä maassa. Tähän luokkaan kuuluvat luokat voivat olla markkinointi, kirjanpito, rahoitus, kansainväliset suhteet, antropologia, kielet, viestintä ja tietotekniikka.

Nämä reittiohjelmat saattavat antaa taitoja, kuten kulttuurien välistä viestintää ja valuutan muuntamista. Lisäksi oppilaat voivat oppia työskentelemään erilaisissa ryhmissä erilaisten taustojen kanssa. Kaikki nämä taidot ovat ammattimaisia ​​ja voivat johtaa lisääntyneisiin työmahdollisuuksiin ja korkeampiin palkkoihin.

Koulusta riippuen peruskoulun koulutusohjelman kustannukset voivat vaihdella huomattavasti. Tekijät, kuten laitoksen sijainti ja ohjelman pituus, vaikuttavat kokonaiskustannuksiin. Voi olla tärkeää tutkia eri koulujen hintoja ja niiden sijainteja ennen osallistumista.

Kansainvälinen johtamiskoulutusohjelma voi johtaa uramahdollisuuksiin, kuten hotellimestari, kansainvälinen pankkiiri, asianajaja, liikemies, kansainvälinen markkinointijohtaja, liiketoiminnan kehittäjä, talousneuvonantaja, ulkopoliittinen konsultti tai monikansallinen yrityspäällikkö. Kehittyneiden kielitaidonsa ansiosta opiskelijat saattavat myös hyötyä perinteisistä yritysjohtajista, kun he hakevat yrityksiä, jotka säännöllisesti harjoittavat liiketoimintaa ulkomailla.

Tarvittavien reittiohjelmien löytäminen voi olla helpompaa kuin luulet. Useat laitokset ympäri maailmaa tarjoavat näitä kursseja, ja jos mikään paikallisyhteisesi ei tee, on aina mahdollisuus ottaa kursseja verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
University of Leicester Global Study Centre
Leicester , Yhdistynyt kuningaskunta

Tällä ohjelmalla syötät ensimmäisen vuoden ja sinulle taataan eteneminen valitsemasi tutkinnon toiseen vuoteen (jos täytät vaaditut kriteerit). Opetus tapahtuu Global Study Ce ... +

Tällä ohjelmalla syötät ensimmäisen vuoden ja sinulle taataan eteneminen valitsemasi tutkinnon toiseen vuoteen (jos täytät vaaditut kriteerit). Opetus tapahtuu Global Study Centerissä (GSC) käyttämällä omistautuneita luennoitsijoita, jotka tietävät kunkin opiskelijan vahvuudet ja heikkoudet. -
Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä