Filter
Pathway-ohjelma jatkotutkintoon tähtääville
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Katso Pathways Yleinen kielitiedessa

Valmistunut koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittää taitoja ja osaamista toisella kielellä ennen ulkomaille suuntaamista. Nämä ohjelmat ovat erinomainen tapa opiskelijoille valmistautua korkeakoulutukseen.

Yleisen kielitieteen opiskelijat pyrkivät ymmärtämään kieliä tieteellisistä lähtökohdista. Ala on jaettu kielten rakenteen, kielen merkityksen ja kielten konktestin tutkimukseen, ja kaikki osa-alueet pyrkivät tutkimaan viestintää ja sitä, miten äänet ja merkitys kohtaavat.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin ja Tutustu Pathways Yleinen kielitiedessa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Yleinen kielitiede

George Mason University

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO Mason Graduate Pathway -ohjelman Englanti - kielitiede, ovat varmoja edistymisestä Masonin jatko-opinto-ohjelmaan to ... [+]

Opiskelijat, jotka suorittavat menestyksekkäästi INTO Mason Graduate Pathway -ohjelman Englanti - kielitiede, ovat varmoja edistymisestä Masonin jatko-opinto-ohjelmaan toimitettaessa lisää vaadittuja materiaaleja.

Kun olet suorittanut INTO Mason Pathway -ohjelman onnistuneesti ja olet saavuttanut yliopistovaatimukset jatko-opiskelijoille, voit syöttää toisen lukukauden jatko-opinnoista George Mason University . Tämä siirtyminen INTO Mason Pathway -ohjelmasta korkeakoulututkintoon kutsutaan "etenemiseksi".

Koulutusohjelman osat

2-Lukukausi:

30 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia21 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Valmistua samaan aikaan kuin kotimaiset opiskelijat.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: tammikuu, elokuu; 2020: tammikuuMaksut: 36 800 dollariaLuokka tuntia: 9-13 tuntia viikossaLuokan koko: 15Palkinto: Tämä ohjelma johtaa englannin kielitieteen maisterin tutkintoa George Mason University .Kurssivaihtoehdot: 2-lukukausiSisäänpääsyvaatimuksetAkateemiset vaatimukset: Nelivuotinen perustutkinto tai vastaava liittyvillä aloilla. Aiheeseen liittyvät kentät ovat englanti, ESL, kielitiede ja kielen hankinta. 2,75 perustutkintoa GPA-vastaava.Englannin kielen vaatimukset: TOEFL iBT 75 (17 alalentoa lukemisessa ja kirjoittamisessa), IELTS 6.5 (6.0 alaosaa lukemisessa ja kirjoittamisessa), PTEA 52, Salasanan 7.0 tuntemus ja 6.0 kirjoittaminen, AE Core ja OCS Level 5 tai IELA 176 ( 169 merkitsee lukemista ja kirjoittamista).Ikävaatimukset: 17 vuotta ja yli.... [-]
Yhdysvallat Fairfax
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi