Filter
Pathway-ohjelma jatkotutkintoon tähtääville

Vertaile 2 Pathways Ammatilliset opinnotssa

Yleensä jatko-opintoihin osallistuvat opiskelijat aikovat opiskella tai hakea työtä kotimaastaan. Nämä ohjelmat tarjoavat kurssiopintoja, joiden avulla opiskelijat voivat lisätä kielitaitoaan ja tavallisesti antavat heille mahdollisuuden tällaisiin kansainvälisiin mahdollisuuksiin.

Ammatillinen tutkimuksissa ohjelma on erinomainen koulutus valinta kaikille, jotka on kiinnostunut jatkamaan palkitseva ura poistuttuaan korkeakoulutukseen. Tämäntyyppinen ohjelma on tarkoitus opettaa mitä he tarvitsevat tietää saapumisen ja menestyminen työpaikalla.

Ota yhteyttä yliopistoihin, Katso 2 Pathways Ammatilliset opinnotssa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Ammatilliset opinnot

Hofstra University

INTO Hofstra Graduate Pathway -ohjelma kansanterveyden alalla valmistaa sinut seuraavaan lukukauden ohjelmaan Hofstra University . ... [+]

INTO Hofstra Graduate Pathway -ohjelma kansanterveyden alalla valmistaa sinut seuraavaan lukukauden ohjelmaan Hofstra University .

Kun Pathway ohjelma on suoritettu onnistuneesti ja se täyttää yliopiston vaatimukset jatko-opiskelijoille, voit syöttää seuraavan semesterin jatko-opiskelusta Hofstra University . Tätä siirtymistä INTO Hofstra -ohjelmasta korkeakoulututkinto-ohjelmaan kutsutaan etenemiseksi.

Koulutusohjelman osat

2-ohjausjakson

42 luotto-ohjelmaaPathway 13 luotto tuntia29 luotto tuntia jäljellä tutkintoon

1-ohjausjakson

42 luotto-ohjelmaaPathway sovelletaan 9 luotto tuntia33 luotto tuntia jäljellä tutkintoonKurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdysvalloissa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Opiskelijalla on mahdollisuus soveltaa tietämystään ja taitojaan harjoittelun jälkeen kurssin jälkeen.Tärkeimmät tiedotKurssin pituus: 1 - 2 lukukauttaAloituspäivät: 2019: elokuu; 2020: tammikuu, elokuu; 2021: tammikuuMaksut: 20 400 dollariaAkateemiset vaatimukset: Minimi GPA 2,5. Kandidaatin tutkinto tai vastaava biologiassa, terveyteen, kansanterveyteen, terveyspolitiikkaan, yleiseen järjestykseen, politiikkaan, talouteen, terveydenhuollon johtamiseen, kestävän kehityksen tutkimuksiin, antropologiaan tai muihin niihin liittyviin aloihin. Yksi kurssi tilastoissa.Englanti kielivaatimukset: IELTS 5.5 tai TOEFL 65 tai vastaavaPalkinto: Tämä Pathway johtaa Hofstra University kansanterveyden Hofstra University .Kurssin vaihtoehdot: 2-lukukausi, 1 lukukausiKurssin vaihtoehdot2-ohjausjakson... [-]
Yhdysvallat New York
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 2 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
HIC Hertfordshire International College

Elinvoimainen luovan taiteen koulu tarjoaa inspiroivan ja tukevan ympäristön, jossa voit aloittaa matkasi luovaan uraan. Elokuvamme, mediamme, muotoilumme, kuvataiteen, m ... [+]

Yleiskatsaus

Elinvoimainen luovan taiteen koulu tarjoaa inspiroivan ja tukevan ympäristön, jossa voit aloittaa matkasi luovaan uraan. Elokuvamme, mediamme, muotoilumme, kuvataiteen, musiikin ja taiteen terapian kurssit johtavat kaikki lahjakkaat taiteilijat, kokeneet luennoitsijat ja alan asiantuntijat.

Autamme sinua kehittämään luovaa uteliaisuuttasi asettamalla uusimman teknologian käden ulottuvillesi, mukaan lukien 3D-tulostimet, liiketunnistustoimisto, rakennus- ja veistötyöpaja, korujen penkit, ääniohjaamot, pimeät huoneet ja jälkituotantosarjat.

Suunnittelu kattaa ja koskettaa käytännöllisesti katsoen jokapäiväistä elämäämme. Suunnittelijana luovat päätökset määräävät "tuotteiden" muodon, ulkoasun, tuntuman ja laajuuden, jotka ihmiset ostavat ja kuluttavat osana jokapäiväistä elämäänsä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Hatfield
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi