Filter
Pathway-ohjelma jatkotutkintoon tähtääville

Vertaile Pathways Ammatilliset opinnotssa

Yleensä jatko-opintoihin osallistuvat opiskelijat aikovat opiskella tai hakea työtä kotimaastaan. Nämä ohjelmat tarjoavat kurssiopintoja, joiden avulla opiskelijat voivat lisätä kielitaitoaan ja tavallisesti antavat heille mahdollisuuden tällaisiin kansainvälisiin mahdollisuuksiin.

Ammatillinen tutkimuksissa ohjelma on erinomainen koulutus valinta kaikille, jotka on kiinnostunut jatkamaan palkitseva ura poistuttuaan korkeakoulutukseen. Tämäntyyppinen ohjelma on tarkoitus opettaa mitä he tarvitsevat tietää saapumisen ja menestyminen työpaikalla.

Ota yhteyttä yliopistoihin, Katso Pathways Ammatilliset opinnotssa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Ammatilliset opinnot

HIC Hertfordshire International College

Elinvoimainen luovan taiteen koulu tarjoaa inspiroivan ja tukevan ympäristön, jossa voit aloittaa matkasi luovaan uraan. Elokuvamme, mediamme, muotoilumme, kuvataiteen, m ... [+]

Yleiskatsaus

Elinvoimainen luovan taiteen koulu tarjoaa inspiroivan ja tukevan ympäristön, jossa voit aloittaa matkasi luovaan uraan. Elokuvamme, mediamme, muotoilumme, kuvataiteen, musiikin ja taiteen terapian kurssit johtavat kaikki lahjakkaat taiteilijat, kokeneet luennoitsijat ja alan asiantuntijat.

Autamme sinua kehittämään luovaa uteliaisuuttasi asettamalla uusimman teknologian käden ulottuvillesi, mukaan lukien 3D-tulostimet, liiketunnistustoimisto, rakennus- ja veistötyöpaja, korujen penkit, ääniohjaamot, pimeät huoneet ja jälkituotantosarjat.

Suunnittelu kattaa ja koskettaa käytännöllisesti katsoen jokapäiväistä elämäämme. Suunnittelijana luovat päätökset määräävät "tuotteiden" muodon, ulkoasun, tuntuman ja laajuuden, jotka ihmiset ostavat ja kuluttavat osana jokapäiväistä elämäänsä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Hatfield
Syyskuu 2019
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi