Read the Official Description

Vieraile myös International Education Center At Diablo Valley College Mahdolliset uramahdollisuuksia

Tyypit työpaikkoja ja uraa, joissa sähkö / elektroniikka ovat: sähkö, lääketieteen, teollisuuden ja kaupallisen elektroninen ohjelmoitava logiikka järjestelmät; tietokoneet; kulutustavaroihin; radio ja televisio; instrumentointi; viestintä; autojen ja muut.

Ohjelma oppimistulokset

Ohjelma oppimistulokset on kehitetty kunkin kolmen vaihtoehtoa yleissivistävä koulutus ja kaikki korkeakoulututkinnon ja todistus ohjelmia. Täydellinen lista nykyisen ohjelman oppimistulosten kunkin ohjelman on saatavilla myös DVC verkkosivuilla osoitteessa www.dvc.edu/slo.

Associate tieteen tutkinto - Sähkö / elektroniikka tekniikka

Tämä ohjelma valmistelee opiskelijoita työpaikkojen asennusta, korjaus, kunnossapito ja huolto sähkö- ja elektroniikkalaitteiden. Sähkö / elektroniikka työpaikkaa löytyvät aloilla sähköisten, lääketieteellisten, teollisten, kaupalliset järjestelmät, ohjelmoitava logiikka järjestelmät, auto-, viestintä- ja toiset. Seuraavat kurssit ovat osa Sähköasentajat harjoitteluohjelma ja hyväksymiä Division of Apprenticeship Standardit: ELECT-120, 121, 266, 267, 271, ELTRN-102B ja CNT-103.

Valitut kurssit saattavat tavata joitakin alemman divisioonan vaatimukset kandidaatin ohjelmia tekniikan teknologian ja teollisuuden teknologia tietyissä California State University kampuksilla ja yksityisen teknisten oppilaitosten. Kuulla elektroniikkaosasto tiedekunnan ja college ohjaajat lisätietoja. Ansaita osakkuusyrityksen tieteen pääaineenaan sähkö / elektroniikka, opiskelijan on suoritettava kunkin kurssin käyttää vastaamaan suuren vaatimuksen "C" luokka tai korkeampi, ylläpitää yleistä GPA 2,5 tai suurempi kursseista vaaditaan suuria ja suorittaa yleissivistävän koulutuksen vaatimukset mainita luettelossa. Tietyt kurssit saattavat tyydyttää suuria ja yleissivistävän koulutuksen vaatimukset; kuitenkin, yksiköt lasketaan vain kerran.

Kunniakirjan - Sähkö / elektroniikka tekniikka

Tämä ohjelma valmistelee opiskelijoita työpaikkojen asennusta, korjaus, kunnossapito ja huolto sähkö- ja elektroniikkalaitteiden. Sähkö / elektroniikka työpaikkaa löytyvät aloilla sähköisten, lääketieteellisten, teollisten, kaupalliset järjestelmät, ohjelmoitava logiikka järjestelmät, auto-, viestintä- ja toiset. Seuraavat kurssit ovat osa Sähköasentajat harjoitteluohjelma ja hyväksymiä Division of Apprenticeship Standardit: ELECT-120, 121, 266, 267, 271, ELTRN-102B ja CNT-103. Ansaita kunniakirjan, opiskelijan on suoritettava kunkin kurssin käyttää vastaamaan todistus vaatimuksen "C" luokan tai korkeampi, ja ylläpitää yleistä GPA 2,5 tai suurempi kursseista vaaditaan todistus.

Program taught in:
Englanti

See 5 more programs offered by Diablo Valley College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Free
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä