Read the Official Description

Associate in Arts Transfer Musiikin koulutusohjelma on tarkoitus valmistaa opiskelijaa siirtää neljän vuoden korkeakoulujen ja on erityisesti tarkoitus tyydyttää alemman jako vaatimukset ylioppilastutkinnon tutkinto musiikkia California State University. Tiedot ja taidot tarjotaan tässä määrin johtaa opiskelijaa kehittämään perustavaa tietämyksen musiikin myös aiheita ja kysymyksiä, jotka liittyvät maailmanlaajuiset, kansalliset ja paikalliset näkökohdat koulutusaloittain.

Ohjelma Osaamistavoitteet:

Päätyttyä tämän ohjelman, opiskelija pystyy tunnistamaan suuria aiheita, kehitystä, keskusteluja ja kysymyksiä musiikin opiskelijat voivat soveltaa tietojaan avainkäsitteiden musiikin keskustella, analysoida ja koota erilaisia ​​teoreettisia ja käytännön pesäkkeitä musiikissa. Opiskelija voi saada globaali, kansallinen, ja paikallisesta näkökulmasta koskevista asioista musiikkia valmiudet toimia useita eri reittejä pitkin tulevaa tutkimusta ja uramahdollisuuksia.

Kaikkien kurssien avulla täytetään duuri liitännäiskumppanien Taiteet tutkinto on suoritettava arvosanalla "C" tai parempi.

Program taught in:
Englanti
Glendale Community College

See 19 more programs offered by Glendale Community College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä