Read the Official Description

Varhaiskasvatus keskittyy opetuksen ja hoito pienten lasten tarjoamalla teoreettista taustaa lapsen kehityksen ja kehitysvammaisten asianmukaiset käytännöt nuorten koulutukseen lapsia. Opiskelijat, jotka suorittaa tämän tutkinnon voi tulla junior asema California State University järjestelmä, ja annetaan etusija ottamista paikallinen CSU kampuksella.

Opiskelijat, joille tämä siirto tutkinnon on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Loppuun 60 lukukauden yksikköä tai 90 neljännes yksiköt, jotka ovat oikeutettuja siirtää California State University, mukaan lukien molemmat seuraavista:

() Intersegmental Yleistä Koulutus Transfer Curriculum (IGETC) tai California State University Yleistä Koulutus-leveys vaatimukset.

(B) Vähintään 24 lukukauden yksiköiden suurten määritettynä Community College kaupunginosassa. (Vähintään 2,0 GPA suuria kursseja)

  • Hankkimista vähintään arvosanalla olevan keskimäärin 2,0

AS-Transfer tutkintotodistus Student Learning Outcomes

Opiskelijat täyttämällä varhaiskasvatuksen-Transfer tutkinto:

  1. Osoittaa kykyä tunnistaa, analysoida ja soveltaa teorioita varhaiskasvatuksen ja lapsen kehitystä.
  2. Osoittaa globaali omatunto, koska ne toimivat eri kulttuurien, perheisiin sekä yksilöiden ja opettaa lapsia.
  3. Hankkia tietoja ja perustava opetus tarvittavat taidot työskennellä opettajan ammatin 4. Soveltaa tehokkaita ohjausta ja opetusta strategioita, jotka tukevat sosiaalisen kasvun, oppimisen, identiteetin kehitystä ja edistää itseluottamusta.
  4. Suunnittelu, toteuttaa ja arvioida ympäristöjä ja toimintoja, jotka tukevat myönteisiä suhteita, sosiaalisia taitoja ja oppimistulokset lapsille.
  5. Soveltavat eettisiä ja ammatillinen käyttäytymismalleja, jotka osoittavat ymmärrystä tiedon ja syventäminen sitoutuminen lapsen kehitystä ammatin ja varhaiskasvatuksen.
Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Citrus College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä