Read the Official Description

Laadinta ja Muotoilu Tekniikka kuuluvat sellaiset suuret yhtiöt kuten Arkkitehtuuri ja tietokoneella Imagery (CGI). Opiskelijan on suoritettava ydin kursseja ja yksi painopistealue:

Arkkitehtuuri Painopiste: suunnittelun periaatteet ja CAD sovelletaan ongelmia Arkkitehtuuri, Maisema-arkkitehtuurin ja kaupunkisuunnittelun. Asianmukainen ja tehokkaampia menetelmiä luonnosteluun, tarina lennolle, malleja ja monipuolinen esityksiä tutkitaan. Pääpaino on suunnittelu, rakennusmääräykset ja terveys, turvallisuus ja hyvinvointi rakennetun ympäristön aina pitää mielessä, että "Tavallinen Arkkitehtuuri vie tilaa ja satunnaisia ​​arkkitehtuuri juhlii tilaa."

Työllistymismahdollisuuksia: Lähtötasona - CAD henkilö / suunnittelu Henkilö

Tietokone tuottaa Imagery (CGI) Korostus: määrätään suuret yhtiöt, kuten arkkitehtuuri, tietokoneella Imagery (CGI), Engineering, viihdeteollisuus ja animaatio. Suunnitteluperiaatteet, CAD-ja animaatio järjestelmiä sovelletaan ongelmia animaation, arkkitehtuurin, viihdeteollisuus, maisema-arkkitehtuuri, kaupunkisuunnittelu ja suunnittelu. Painopiste on oikea ja tehokkaita menetelmiä digitaalisen tuotannon, luonnostelu, tarina lennolle, digitaalinen 3D malleja, animaatioita ja monipuolista esityksiä "

Employment mahdollisuuksia: Lähtötasona - Animaatio Modelerin.

Tutkinto Level Student Learning Outcomes

Opiskelijat täyttämällä suunnittelu ja laatiminen Technology AS tutkinto:

  1. Kuvaile tehokas arkkitehtuurin, tietokoneella Imagery (CGI) ja laatiminen mukaan luettuna, graafisen viestinnän suunnittelun ja teknisten piirustusten, suunta suunnittelu ja teknisiä piirustuksia, ja päätöksentekoprosessi suunnittelua ja teknisiä piirustuksia.
  2. Osoittaa kykynsä käyttää tekniikkaa valmistella arkkitehtuurin, tietokoneella Imagery (CGI), tietokoneavusteinen piirustuksia (CAD), ja multimediaesityksiä. Arvioida aika, materiaali, työvoima ja laitteet Tähän tarvitaan asiantuntemusta.
  3. Osoittaa suunnittelumenetelmien ja hallinnon arkkitehtuurin, tietokoneella Imagery (CGI) ja asiakirjojen valvonta suunnittelu ja tekninen työ piirustuksia.
Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Citrus College »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä