Read the Official Description

21.-27.7.2018

Kun alat ajatella hakemista korkeakouluopiskelijoille, on olemassa selkeät keinot tehdä hakemuksesi - ja itse - erottua. Tutustu ammattihenkilöiden viimeisimpiin näkemyksiin ja sisäpiirintietoihin siitä, miten menestyt hakemusprosessissa.

Tämä yhden viikon college-ammatti-seminaari on suunniteltu nostamaan lukion junioreita ja senioreja antamaan lupaaville nuorille naisille teistä parhaita käytäntöjä, opastusta ja huippupisteitä menestyksekkäästi navigoimaan kollegion hakuprosessissa. Opettajasi ovat Smithin ammattihenkilöstö sekä vierailevat pääsynopettajat muilta korkeimmilta korkeakouluilta ja yliopistoilta.

Mitä opit

Opit kirjoittamaan pakottavaa esseää, opiskelemaan haastatteluja ja puhumaan julkisesti helposti ja luottamuksellisilla taidoilla, jotka auttavat sinua menestymään korkeakouluissa, mutta auttavat myös sinua menestymään elämässä.

Luokat pidetään joka päivä klo 9-16. Osallistuminen vaaditaan jokaisella ajoitetulla tapahtumalla. Sinä osallistut Smithin ja muiden vastaavanlaisten instituutioiden huippuammattilaisten ja rahoitustukihenkilöiden työpajoihin. Valitut työpaja-aiheet sisältävät korkeakoulun antamisen, kriittisen ajattelun ja lukemisen, sopivan sopivuuden jälkikoulutukseen ja huono vuosi.

Mitä sinä peität

Koko viikon ajan osallistut seuraaviin luokkiin:

  • Miten kirjoittaa college pääsy essee

Monet opiskelijat löytävät opiskelijoiden pääsyn esseen olevan yksi vaikeimmista osista kirjoittaa, koska se voi olla haastavaa löytää tasapaino "bragging" ja "tylsää". Tämän istunnon avulla löydät oikean tasapainon varmistaaksesi, että olet edustanut parasta itsesi paperilla.

  • Kuinka pääsen yliopiston ammattihavaintoon

Haastattelu on yksi stressaavista näkökulmista yliopistoon. Opetamme teitä lähestymään näitä haastatteluja, miten käsitellä kaikkia improvisoituja puheen tilanteita ja kuinka tehokkaasti esitellä itsesi ja puhua saavutuksistasi ja tavoitteistasi.

  • Kuinka esitellä puheenvuoron

On asetuksia, joissa sinua voidaan pyytää antamaan tällainen puhe, jota usein kutsutaan "Johdanto-puheeksi" joko konferenssissa, työhaastattelussa tai akateemisessa luokassa. Tämä istunto perustuu Smithin senioreille tarjotun julkisen puhumisen luokan opetussuunnitelmaan. Opit antamaan puheenvuoron, voittamaan vaiheen pelon ja rakentamaan hyvin järjestetyn keskustelun, kaikki ilman tarvetta luottaa muistiinpanoihin.

  • Miten kirjoittaa korkeakoulutason essee

Tämän istunnon avulla voit oppia perusopetuksen ja edistyneen tekniikan opinnäytteen luomisesta ja argumentin tukemisesta koko esseen aikana. Opit myös eroja vaatimuksissa ja odotuksissa lukion ja korkeakoulututkimuksen välillä.

Mitä voit saada

Lopetat ohjelman suorittamalla valmiin tai osittain täytetyn pääsyn essee, jota käytetään yhteisessä sovelluksessa, sekä vinkkejä muokkaamaan esseesi, jos yhteistä sovellusta ei käytetä.

Olette valmistautuneet ja saaneet uutta luottamusta haastattelemalla, oppimalla puhumaan mukavasti puhuessasi itsestäsi ja saavutuksistasi.

Kun olet osallistunut ohjelmaan, tulet poistamaan paremman kuvan siitä, minkä tyyppinen korkeakoulu tai yliopisto sopii sinulle sopivaksi. Meillä on selvitetty, millaista oppimisympäristöä menestyt ja akateemisesti kiinnostavat alueet antavat sinulle tilaisuuden laatia luettelo mahdollisista kouluista, jotka ovat sinulle sopivia ja joihin haluatte hakea.

Tiedekuntaamme

Peter Sapira

Akateeminen johtaja ja ohjaaja Peter Sapira sai englantilaisen taiteen kandidaatin San Franciscon valtionyliopistosta ja hänen englantilaisen taiteen maisteri Massachusettsin Amherstin yliopistosta. Kesällä ohjelmiin liittyvän työn lisäksi Peter opettaa myös Smith Collegen kokoonpanoa ja julkisuutta. Osana hänen töitään Smithin oppilaitoksen kirjoituskeskuksessa hän auttaa opiskelijoita kirjoittamaan apurahahakemuksia, tutkijakoulua, harjoittelua koskevia hakemuksia ja peitekirjeitä sekä esseitä luokkiin opetussuunnitelmassa. Hänellä on ollut tarinoita Anarkiassa , Inkwellissa , The Carolina Reviewissa , Black River Reviewissa , The Literary Reviewissa ja Pleiadesissa . Folio Literary Management on tällä hetkellä ensimmäinen romaani, Billy Hill .

Morgan Sheehan

Morgan Sheehan-Bubla sai BFA: n Tischistä New Yorkin yliopistosta ja MFA: lta Iowa University of Writers Workshopista. Smithissä esittelytekniikan kirjoitus keskittyi retoriikkaan ja suostutteluun. Länsi-New England -yliopistossa hän opettaa koostumuskurssit, jotka valmistavat opiskelijoita korkeakoulutason esseille ja kirjallisesti yli luokkahuoneessa. Kesällä Morgan opettaa YA-fiktiota Smith-Young Women's Workshopissa ja auttaa opiskelijoita hioa sovellus esseitä. Morganilla on ollut tuotantoja Yhdysvalloissa ja Britanniassa ja on julkaistu runoilija.

Ohjelman aikataulu

Program taught in:
Englanti
Summer at Smith College

See 4 more programs offered by Summer at Smith College »

Last updated December 18, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 21, 2019
Duration
7 päivää
Hinta
1,650 USD
Asuinalue: 1 650 dollaria Päivä: 850 dollaria. Opiskelu kattaa huoneen, kartanon ja kaikki akateemiset kustannukset, mukaan lukien kirjat, luokkahuoneen matkat jne.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 21, 2019
Päättymispäivämäärä
Heinäkuu 27, 2019
Application deadline

Heinäkuu 21, 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Heinäkuu 27, 2019