Read the Official Description

Yleistä Opettaja - Consultant in kirjoittaminen Certificate

Tärkeys laadukasta opettajien jokaisessa luokassa on tunnustettu etusijalla American koulutukseen. Opetus kirjoitettaessa erityisesti, on todettu korkean profiilin huolta kouluissa ja oppilaitoksissa. Kansallinen kirjoittaminen Project perustettiin vuonna 1974, ja University of Maine (UMaine) tuli sivusto kansallisen kirjoittaminen Project vuonna 1997. Siitä lähtien molemmat organisaatiot ovat tulleet tunnistaa ei vain laatu kirjoittamista opetusta, mutta myös kehittää ammatillisen kehityksen johtajat kirjoitus- ja lukutaidon yleensä omissa kouluissa ja valtion ja kansallisella tasolla.

Vuosittain kaksi avainnäkemyksistä kansallisen kirjoittaminen Project on säädetty vuosittaisen instituutin Maine kirjoittaminen Project - kuuden opintoviikon sekvenssin UMaine. Ensinnäkin, tehokas ammatillisen kehityksen ohjelmat tarjoavat usein ja jatkuva mahdollisuus opettajien kirjoittamaan sekä tutkia luku- teoriaa ja opetusharjoittelua yhdessä. Toiseksi, opettajat, jotka ovat hyvin perillä asioista ja tehokkaita niiden käytäntö voi olla onnistunut opettajien muiden opettajien sekä kumppaneita koulutus- tutkimus-, kehitys- ja toteuttamiseen. Yhdessä opettaja-johtajat ovat suurin voimavara koulutuksen uudistaminen. Tämä opettajan johdolla lähestymistapa ammatillista kehitystä on osoitettu olevan tehokas saavuttamaan pitkällä aikavälillä, systeemistä parannus. Näin ollen on olemassa arvo osallistujille, hallintohenkilöstön ja yhteisöjä kaikilla tasoilla on todistus, joka tunnistaa ne, jotka ovat suorittaneet koko kaksitoista luotto komplementti kursseja kirjallisesti hankeohjelman yliopistossa Maine.

Koulutuksen tavoitteet:

 1. Kasvattajat kehittävät rikas ymmärrystä rooli kirjoittamisen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen elämään opettajien ja muiden kasvattajien.
 2. Kouluttajat rikastuttaa ymmärrystä menetelmiä opetuksen kirjoittamisen, johon kuuluu myös pohtivaa toiminnan ja kollegiaalista vaihto tuottavan opettaja osaamista.
 3. Kouluttajat ymmärtää luonne, menetelmät ja haasteet mentorointi kollegoiden ja opettajien johtamisen paikallisessa koulussa ja piirin tasoilla, mukaan lukien vaatimukset ovat muutoksen agenttina.
 4. Kouluttajat ymmärtää merkityksen ja mahdollisuus opettajan johdolla kuin paikallisella tasolla, mukaan lukien Maine ja National kirjoittaminen projektit sekä hallinnon ja kaupan järjestöjen.

Kaikki työ perustuu kansallisiin standardeihin kansallisen kirjoittaminen Project (NWP), kansallinen neuvosto opettajat Englanti (NCTE), ja sovellettavat sisältöalue organisaatioille.

Ohjelman vaatimukset (12 ov)

Opiskelija saavuttaa jatko sertifikaatin opettaja-Consultant in kirjoittaminen täyttämällä neljä, kolme-kurssipaketeissa peräkkäin (12 ov). Esimerkiksi opiskelija alkaa sekvenssin keväällä 2016 etenisi seuraavasti:

 • ERL 545: Johdatus National kirjoittaminen Project 3op. - Online-Spring, vuosi 1
 • ERL 546: instituutin opettaja Leadership 3op. - Kampuksella heinäkuuta (7 päivää)
  • Edellytys: ERL 545 (johdanto National kirjoittaminen Project).
 • ERL 547: Seminar Mentorointi 3 op. - Online-Spring, vuosi 2
  • Edellytykset: ERL 545 (johdanto National kirjoittaminen Project) ja ERL 546 (Institute Opettaja Leadership).
 • ERL 548: Advanced Institute Opettajan Leadership 3 op. - Kampuksella heinäkuuta (7 päivää), vuonna 2
  • Edellytykset: ERL 545 (johdanto National kirjoittaminen Project), ERL 546 (Institute Opettaja Leadership), ja ERL 547 (NWP Seminar in Mentoring).

hakemuksen tiedot

Kun olet valmis soveltamaan, ota ensin läpi nämä käyttöohjeet. Sitten, täyttää sähköisen hakemuksen täällä.

Hakijoiden on oltava kandidaatin tutkinto. Tiedustelut hakumenettelyä tulisi osoittaa Becky Libby, sähköpostitse becky.libby@umit.maine.edu tai puhelimitse 207-581-2444.

umoed08

Mitä voin tehdä opettajan-konsulttina kirjoittaminen Certificate?

Tämä kohdennettu kokoelma kolmen kurssipaketeissa on huolellisesti sekvensoitiin ottaa osallistujia taitava luokkahuoneessa lääkärin Osaavan ja luottavainen opettaja-konsultti kirjoittaminen. Johdanto ERL 545 alkaa tämän sekvenssin opettajien tutkimalla omaa kirjallisesti ottaen huomioon kuinka toiset lukutaito kokemus saattaa poiketa omasta, ja yrityksen peer vastaus kirjoittaminen ja keskusteluun. ERL 546 sijoittaa sitten opiskelijat yhteydessä peer mentorointia. Vaihtamisella opetusnäytteet, osallistujat kokea, mitä merkitsee olla sekä asiantuntijoita ja kriittisiä ystäviä yhteisö olennaisesti sama harjoittajien. Seuraavaksi NWP seminaari Mentorointi, ERL 547, aloittaa suora tutkimus mentoroinnin sekä neuvoo uuden kirjoittaminen Project Fellows koska ne alkavat tiellä kohti opettajan johdolla. Opettaja-konsulttina kirjoittaminen järjestyksessä päättyy Advanced instituutin opettaja Leadership, ERL 548, jossa mentorit edelleen neuvoa Fellows valmistelemaan opetusesitykseen samalla itse valmistella ehdotus ja suunnitelma systeeminen muutos omassa koulussa ympäristössä. Kaikkiaan opettaja-konsulttina kirjoittaminen järjestyksessä etenee sujuvasti itsetutkiskeluun kautta peer vuorovaikutusta aktuaalistuminen opettajan johdolla.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
5,016 USD
$ 418 / cr. in-tilassa ja $ 523 / cr. vieraan osavaltion
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä