Read the Official Description

Online Associate of Science tutkinto Tietotekniikka

Järjestöt tänään luottaa tietokoneen ja tietotekniikan harjoittaa liiketoimintaa ja toimimaan tehokkaammin. Tietotekniikkahankkeet yleensä tiimin jäsenen työntekijät, joilla on ymmärrystä taustalla liiketoimintakonseptien ja tarpeet, vaatimukset loppukäyttäjien ja sidosryhmien, ja ymmärrys tarvittavan tekniikan täyttää edellytykset.

Associate of Science in Information Technology (ASIT) ohjelma valmentaa opiskelijoita maahantulo-tason uran tietotekniikka. Ylioppilastutkinto tai GED vaaditaan ottamista ohjelmaan. Ohjelma tarjoaa perustan opiskelijat haluavat hankkia tarvittavat IT-osaamista, taitoja ja pätevyyttä menestyksekkään IT uran. Kun kulkee CompTIA varmentaminen tentit, opiskelija saa CompTIA sertifiointi testatulla alueella.

Ohjelman tavoitteet

ASIT ohjelma varustaa oppijoille olennaiset tekniset taidot yhdistettynä työvoima-valmis tieto, joka tekee tämän verran arvokasta opiskelijoille. Kun suoriutuneelle ohjelman opiskelijat on hankkinut tiedot ja taidot:

  1. Keskustele työ perusta tarvittavia teknologioita, jotta voidaan tehokkaasti käyttää tietotekniikkaa eri tyyppisiä sovelluksia.
  2. Arvioi tietokonejärjestelmät ja suorittaa ennaltaehkäisevän huollon ja toteuttaa perus verkottumista, asennus ja vianetsintää.
  3. Soveltaa tietojaan hallinnassa, toimivat ja konfigurointi verkkoinfrastruktuurin.
  4. Kehittää ja terävöittää IT-taitoja myös miten käsitellä salausta, IT arviointeja ja IT tarkastaa.
  5. Vertaa ja kontrasti tietotekniikkakysymyksiin käyttäen ongelmanratkaisuun ja luovan ajattelun taitoja.
  6. Vianmääritys IRQ ristiriitoja ja muut atk resurssien ongelmia
  7. Läpäistyään sertifiointitestit tarjoamia CompTIA * A +, Security + ja Network +

*CompTIA on ääni maailman informaatioteknologian (IT) alalla. Koska voittoa ammattijärjestö edistää maailmanlaajuista edut IT-ammattilaisille ja yrityksille. Se keskittyy sen ohjelmia neljään pääalueeseen: koulutus, sertifiointi, asianajo ja hyväntekeväisyyden. CompTIA on johtava teknologia-neutraali ja myyjä neutraali IT-sertifiointeja. Nämä sertifikaatit ovat +, Network + ja Security +.

1
Program taught in:
Englanti

See 4 more programs offered by Abraham Lincoln University »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 lukukautta
Part-time
Hinta
15,000 USD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä