Miten hallita rahaa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Miten hallita rahaa

Tämä on kaksipäiväinen kurssi, joka opettaa osallistujille erilaisia tapoja hallita rahansa ja hyötyjä, joita voit saada tästä.

Etsitkö seuraavaa parasta sijoittaa, etsit neuvoja kiinteistöjen hallinnasta, tarvitset arviointia yrityksellesi tai haluatko vain valmistautua eläkesuunnitteluun, London School of Business and Finance tarjoaa sinulle kaikki taloudelliset työkalut tarvitset.

Tutorimme ovat tunnettuja tällä alalla ja opettavat vain nykyaikaista tietämystä varmistaaksesi, että saavutat taloudelliset tavoitteesi. Osakesijoitukset, varainhoito, verosuunnittelu, jotta saat parhaan hyödyn sijoituksistasi, rahastonhoito, offshore-varat ja salkun rakentaminen ovat vain joitain tämän ohjelman kattamiin asioihin.

Elämäsi eri aikoina sinun on saatava rahasi toimimaan eri tavoin, ja meillä on erilaisia sijoitustapoja, joista me opitamme, samoin kuin eri finanssialan ammattilaisten työstä, jotta saat parhaan mahdollisen tiedon. Opit myös kuinka toteuttaa suositellut varainhoidon tekniikat ja miten hallita tämän mukanaan tulevia riskejä. Liity kurssille tänään ja opiskele kanssamme Lontoon keskustassa. Tarjoamme todellisen kauppapaikan, jotta voit hankkia taitoja realistisissa olosuhteissa. Luennoitsijat sisällyttävät myös tapaustutkimuksia luokkiin oppimiskokemuksen parantamiseksi ja interaktiivisuuden lisäämiseksi. Kurssin onnistuneesti suoritettuaan olet paljon luottavaisempi talouden hoidossa ja saat uusia taitoja, joiden avulla voit parantaa tulojasi huomattavasti. Riippumatta sijoitustavoitteistasi, London Academy of Trading auttaa sinua pääsemään sinne.

Kurssivaatimukset

Kaikkien LAT-ohjelmien sisäänpääsyvaatimukset:

  • Täytetty ja allekirjoitettu hakulomake
  • Kopio passi / todistus henkilöllisyystodistuksesta

Kaikkien kahden viikon tai pidempien LAT-ohjelmien osallistumisvaatimukset:

  • Skannattu kopio äskettäisestä passikokoisesta värivalokuvasta
  • Todistus koulutuksen pätevyydestä
  • Todistus tarvittaessa englannin kielestä

Huomautus: Kaikki asiakirjat on toimitettava englanniksi. Jos asiakirjat eivät ole englanninkielisiä, sinun on myös toimitettava oikeaksi todistettu käännös tällaisista asiakirjoista.

Kansainväliset opiskelijat

  • Skannatut kopiot tutkintotodistuksista ja oikeaksi todistetusta käännöksestä
  • Skannatut kopiot sertifioiduista kopioista
  • Todistus englannin kielen taidosta IELTS 5.5 tai vastaava
  • Ehdokkaat, jotka opiskelivat englannin kielen perustutkintoa enemmistön englanninkielisessä maassa, voivat lähettää yliopistolta kirjeen, joka vahvistaa tämän todisteena englannin kielen taidosta.

Kaikki muut opiskelijat:

  • Minimitason 3 pätevyys tai haastattelu akateemisen dekaani, Paddy Osbornin kanssa Täysin valmistunut LAT-hakemuslomake

otto

Joka kuukausi

Viimeksi päivitetty Tammi 2020

Oppilaitoksesta

Established in 2010, the London Academy of Trading (LAT) has provided training for thousands of individuals wishing to enhance their knowledge of financial markets and to develop their skills in tradi ... Lue lisää

Established in 2010, the London Academy of Trading (LAT) has provided training for thousands of individuals wishing to enhance their knowledge of financial markets and to develop their skills in trading. The academy is accredited by the British Accreditation Council (BAC), which enables international students to study at LAT in London on Short-Term Study Visas (STSV). As a result, we have taught students from over 60 countries in the last 12 months. Näytä vähemmän