Meksikon ruoanlaitto kurssi i
Le Cordon Bleu Mexico
Keskeiset tiedot
Valitse sijainti
Kampuksen sijainti
Buenavista, Meksiko
Kieli (kielet
Englanti, Espanja
Opintomuoto
Kampuksella
Kesto
Pyydä tietoja
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Meksikon Kokkauskurssi I
Meksikolaista ruokaa, UNESCOn kulttuuri- ja aineettoman perinnön ihmiskunnan, on yksi kaikkein monipuolinen ja rikkain ruokia. Se on kuuluisa erottuva ja hienostunut maku suurella maku, tuo kulinaarisia perinteitä pre-Hispanic kulttuurien esillä. Opi tekniikoita, valmisteet, kulttuuri, historia ja hienostunut tyyli esityksiä Cordon Bleu.
Varmenteen tiedot
- : Tiistaisin ja torstaisin
- Tunnit: 11:00 17:30
- Kesto: 20 enemmän koejaksot
- Menetelmä: Esittely ja käytännön
- Minimi opiskelijat: 8 opiskelijat
- Suurin opiskelijat: 16 opiskelijaa
Se sisältää:
- 1 täysi univormu Le Cordon Bleu
- Ainekset
- Keittokirja
- Credencial de Estudiante
- Certificate of Mexican Cuisine I
- Publiikki
Ei sisällä:
Knife Set